Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Ramonaiani..spor la cusut la noul goblen..se vede ca ai rabadare!!
Yioanna..pozele sunt superbe..arati foarte bine si imi place ca te imbraci sexi si modern!!Burtica a crescut frumos!!
Cristinamaria..eu stiu ca am facut rahi la operatia de apendicita si corpul meu a reactionat ok,fara dureri de cap dupa,fara sa vars..asta a fost singura mea anestezie si eram mica cand am facut operatia,prin clasa a 4 a!!
Oanaalex..cum ati petrecut aseara ziua lu' mami?Sper sa ajungi din nou la valorile normale de intepat!!
Clodyac...bine ca nu mai esti nevoita sa mergi la birou,chiar daca nu te odihnesti bine noaptea,e altceva..Te-au mai sunat in legatura cu salariul?
Catalishka..concediu placut si odihnitor!!
Bebe_Beca..ne dai mare curaj cu ce povestesti despre nastere..Iti doresc multa putere si sa se acomodeze pitica mai repede la un program normal..e mai greu si obositor la inceput,dar trec toate!!Nepotica cum mai este?Cum au iesit rezultatele la probe?
Alynta..poate au fost contractiile pregatitioare travaliului..ma bucur ca au trecut durerile si te-ai odihnit!!Bebe va mai sta la caldurica putin..incearca sa fii optimista!!
Oana_du..ai grija cu curatenia generala sa nu cumva sa il grabesti pe bebe sa iasa mai repede..sa nu te obosesti prea tare!!Maine te asteptam cu vesti bune!!
Picky..te inteleg cu programarile la medic,si mie mi s-a mai intamplat sa astept o jumatate de ora-o ora..si eu merg de obocei dimineata sau spre pranz..e normal sa se mai intarzie..la fata locului iti mai fac o masuratoare in plus,sau nu sta bebe linistit,si se mai lungesc un pic..cam asa se intampla aici..Bebe al meu e la fel..activ si ma loveste la greu..misuna si noaptea pana tarziu,dar m-am obisnuit de acum cu el asa..Spor la treaba,si eu trebuie sa pun la spalat si sa fac curatenie azi,dupa atatea sarbatori,fara sa fac nimic!!
Ankkaa..felicitari pt vestile bune si pt grasunica!!Nu intra in panica cu nasterea naturala..nu la toata lumea e la fel,asa ca fii optimista si gandeste-te ca iti va fi bine!!
Lorich..multumim de urari!!Multa sanatate si voua!!
Cris..imi pare rau ca nu poti ajunge la medic..
Deea..te asteptam cu vesti bune de la control!!
Dani3lla..multumesc pt aprecieri si ma bucur ca ne-ai dat un semn!!Te asteptam cu drag la povesti si sa vedem poze noi cu burtica!!
Miruta..multumesc!!Bine ati revenit cu bine de la tara!!Incearca sa nu te sperii de ce ti se povesteste..nu va fi la fel si la tine,nu are rost sa te sperii degeaba!!
Anda_Magda..tinem pumnii sa fie totul bine azi!!
Carla..cum a fost la Snagov?V-ati relaxat?

34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

APROPO BURTICUTE FUMEAZA CAREVA?SUNT CURIOASA PTR CA EU FUMEZ 2,3 TIGARI PE ZI SI NU STIU DACA II FACE BINE LUI BEBE.SORA MEA A FUMAT PE TOT PARCURSUL SARCINII APROAPE UN PACHET DE TIGARI PE ZI.A NASCUT PE 1 APRILIE PRIN CEZARIANA O FETITA TARE FRUMOASA SI SANATOASA.A FOST O EXPERIENTA FOARTE FRUMOASA SA FIM AMANDOUA GRAVIDUTE IN ACELASI TIMP.EU TREBUIE SA NASC PE 10 MAI UN BAIETEL.SORA MEA ARE FETITA.MAMA E CEA MAI FERICITA CA ARE PERCHE DE NEPOTEI.DIFERENTA DINTRE NEPOTEI VA FI DE 1 LUNA JUMATE.FRUMOS NU?PUPICEI LA TOATE.

graviduta intre 37 si 38 saptamani

Mergi la inceput

Catalina..asteptam vesti de la tine,sper din suflet ca totul sa decurga bine!!

34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna dragelor,

M-am intors si eu cu vesti. Am dilatatie mai mare decat data trecuta si deseara cand vine sotul de la servici luam bagajelul si mergem la matern. Dr. mi-a spus ca o sa imi faca o clisma si o sa primesc si miraculoasa injectie de declansare a travaliului... m-a lovit o ameteala fetelor.... sa nu va mai zic ce dimensiuni are acum "morcovul meu" care asteapta dupa colt!!!!

Magda tu inca nu ai ajuns acasa?

Yoanna foarte frumoase pozicile!

Deea, 38+ cu bebel mic Darian Rafael

Deea, 39+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael

Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare! Suntem bine, ne-am adunat de pe drumuri, citesc din urma si revin.

Ieri la Snagov a fost foarte bine, relaxant, vreme frumoasa si companie placuta. Sunt indragostita de masina, ne-am intors dupa 10 seara si a mers excelent tot drumul. Azi am inceput iar treaba, cu nervi si stress, parca toti sunt adormiti, trebuie sa spun de 5 ori un lucru in 5 feluri diferite ca sa priceapa ce vreau, si tot a fost degeaba azi. Noroc ca eu sunt ceva mai relaxata, desi Saby ma calareste noaptea, se pare ca incepe perioada in care vrea sa doarma pe mine, mai exact pe capul meu, incolacita.
Tin pumnii astazi pentru Catalina si urez din inima "La multi ani!" Oaneialex pentru ieri.

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Deea, curaj mult ca totul va fi perfect!
Ingerasii sa fie cu tine!!!

Roxi, 34 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Deea, clisma hai sa zicem ca mai inteleg, desi mi se pare destul de barbar si fara utilitate practica, DAR de ce injectii de declansare a travaliului? Are doctorul vreo treaba zilele urmatoare? Mi se pare aiurea, pentru ca nu este nici o urgenta sa-ti induca nasterea, nu e depasita sarcina... plus ca travaliul provocat este cu contractii haotice, nu ca cel care se declanseaza natural. Nu vreau sa te sperii, dar ti-a dat vreo explicatie DE CE trebuie sa-ti provoace travaliul?

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Deea, clisma hai sa zicem ca mai inteleg, desi mi se pare destul de barbar si fara utilitate practica, DAR de ce injectii de declansare a travaliului? Are doctorul vreo treaba zilele urmatoare? Mi se pare aiurea, pentru ca nu este nici o urgenta sa-ti induca nasterea, nu e depasita sarcina... plus ca travaliul provocat este cu contractii haotice, nu ca cel care se declanseaza natural. Nu vreau sa te sperii, dar ti-a dat vreo explicatie DE CE trebuie sa-ti provoace travaliul?

Stiu ca travaliul provocat este mult mai nasol decat cel natural... Cred ca este din cauza placentei care era destul de imbatranita, sincer nu ma pricep nu am mai trecut prin asa ceva

Cand am auzit ca ma interneaza deseara mi s-au astupat si urechile, m-au luat si ametelile si transpiratia si tot! Nu am mai avut putere decat sa zic ok, ok ca o moara stricata! Nici macar nu am mai stiut la cate imi ajunge sotul acasa! Ufffff, sa imi tineti pumnii fetelor ca mi-e frica rau

Apoi a inceput o asistenta sa imi ca trebuie sa schimb numele bebelului cu George...

Deea, 38+ cu bebel mic Darian Rafael

Deea, 39+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael

Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Deea..curaj,vei trece si peste asta..mai asa putin si iti vei tine puiul in brate..
Toate gandurile mele bune merg spre tine..Hai Deea!!
Hai bebe Darian!!

34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Am sa incerc sa fac ceva....defapt sa o copiez pe gigilica20 de la martie-aprilie

Ramona 32+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput