FIV 221
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanatugs spune:
mami_vreau multumim
Catalino hai sa mergem impreuna la HSG, ca poate prind si eu curaj. Eu am lesinat de 2 ori pe masa la HSG, asa ca am o placere s-o fac.
iana_mari spune:
Ioanatugs am vazut si eu pozele si sunteti minunati.
Cat despre preturile medicamentelor o sa iau puregonul de la Giulesti si menopur de la Sensiblu.
Laura Ioana spune:
Ioana multumesc pt aprecieri E o fetita minunata, care face in fiecare zi ceva nou
Imi spui si mie, te rog, ce mai stii de Liana30?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
nusy spune:
Ioana,sunteti superbi!!!! Absolut toti,fara exceptie....Luca e un scump,ce mai..un dulce...si finuta ta...de tine nu mai vorbesc!!!! Sa fiti sanatosi cu totii si sa vi se intample numai lucruri bune in viata!!Te si multumesc ca ai pus pozicile!
Iana: bafta multa,draga mea!
Kora: La multi ani fericiti impreuna!!!!
Nusy 31+ Ingrid Cristiana
A.M.R. 8 saptamani!!!!
iana_mari spune:
Nusy nu-mi vine sa cred ce putin a mai ramas,mai asa putin si iti vei tine printesa in brate.
Unde nasti ?
nusy spune:
Intr-adevar,Iana,a trecut asa repede,nici mie nu-mi vine sa cred...dr.meu e la Elias,asa ca acolo voi naste.
Nusy 31+ Ingrid Cristiana
A.M.R. 8 saptamani!!!!
iana_mari spune:
Nusy am facut si eu o laparo la Elias si m-am simtit ca la hotel, un spital foarte curat.
huski spune:
Mami_vreau , multumesc mult
Iazmin, multumesc si tie, ma ajuta si pe mine informatiile cu peturile de la Giulesti. Maine dimineata merg la shopping
Ioana, multumesc!
Am vazut pozele. Mai da' bine-ti mai sade
Kora, pe 4 sau 5 mai incep marea injectare. Hai repejor ca te astept! Stii doar ca nu pot fara tine
Va doresc sa aveti parte de o seara de vis!
Ioanatugs spune:
Nusy tauras drag, mersic de aprecieri! Sa stii ca nu a glumit finutza mea, o sa venim sa te vizitam la spital si o sa-ti vadem si printesa mica, abia astept!
Laura_Ioana cred ca e o dulce, sa va traiasca si sa creasca mare! De Liana nu stiu mai nimic nici eu, insa cu siguranta o sa-ti raspunda ea, pentru ca citeste tot!
Huski, Iana_mari mersic, hai ca ma faceti sa , nu eu ci finutul si nepotica mea sunt superbi si ma mandresc cu ei.
Moniland spune:
Liana, e bine, scrie pe la alte subiecte si e in saptamana 36 a sarcinii.
27+Laura Ioana Irina Maria