Abdomen extra-plat
Raspunsuri - Pagina 17
ciuf spune:
Hop si eu ca m-a pocnit asa un avant de a face miscare de vreo luna ... si vad ca ma tine. Doamne ajuta.
Nu ma consider grasa, insa am ramas cu niste saculete pe ici pe colo de cand am nascut, nu mai spun si niscaiva vergeturi. Dar ma rog. Alora nu am ce sa le fac. Sa le fie de bine acolo unde sunt.
Mi-am propus ca la vara sa fiu capabila sa port costum de baie din doua piese. Hmmm, sa vedem de mi-o iesi pasenta. ca asta e ceva asa idealist. Am de munca nu gluma. Ca e tare greu cand ai de dat jos kg care te fac sa fii aproape de limita.
Dar ma simt grozav de cand am inceput sa fiu activa. Nu mai simt apasarea aia pe mine, parca eram greoaie, lenesa ... acum sunt ca un zbarnel cu carnea tare pe mine. Si ce mai face bine psihicului meu este ca incep sa vad roadele ceea ce imi ridica self esteemul. Se poate, mai .
De mers la sala ... merg de vreo 5 ani. dar asa cam o data pe saptamana/doua, as zice. Insa acum am luat-o cu mers in fiecare zi. Exceptand azi ca ma pocni vizita lunara .
Inainte de fiecare antrenament mananc niste carbohidrati sa am energie si observ ca ma ajuta foarte mult. Alte suplimente nu iau nu sunt de acord cu ele. Iar cand vin de la sala am asa un chef sa mananc numai sanatos. Vi se intampla si voua ? Imi vine sa golesc frigiderul de porcarii.
Aseara am urcat de nebuna pe scarile alea rulante care ma ucid vreo 20 de min. si nu am ars decat vreo 330 calorii. Ca greu se mai ard si astea . Apoi 10 min. la eliptica ca aia e mai usurica unde am mai ars vreo 80. Asa ca mi s-a consumat felia de tort ce o halisem ieri .
Observ rezultate satisfacatoare la brate. Inainte aveam doua betigase, acum par si ele mai zdravene si cu ceva muschi, asa finut. Deci continuam.
Insa durerea mea este burta si dorsalul cu aripioarele lui. Am gasit niste exercitii faine pentru ce am eu nevoie ... insa acasa ma cam pocneste lenea. Deci nu pot face decat la sala.
Incerc eu sa ma mai imping de la spate sa fac si acasa cateva abdomene, un sarit de coarda sau sa ies cu carutul sa o plimb pe Mamzel, dar de cand au iesit ursii din hibernare parca mi-e teama sa ies singura ca m-oi intalni cu Mos Martin in fata mea. Si uite asa mai astept un pic pana se mai satura ursii de mancat si se fac mai cuminti si atunci oi avea curaj sa ies la alergat cu carutul.
dar pana atunci trag tare la sala.
Ah, ma simt exceptional dupa ce termin antrenamentul si stau 20 de min. la sauna. Simt ca mi-as lua zborul .
Emaaimee, recuperare usoara. Eu mi-am scos amigdalele cand aveam vreo 5 ani si imi amintesc perfect spitalul, sala de operatie, camera de spital si cat sange am pierdut. Amintiri ce nu o sa scap de ele. Chiar ca m-au marcat. Ah, si stiu ca aveam o voce schimbata, pitigaiata.
Xio, care sunt exercitiile alea de oblici? Le vreau si eu please.
Deus, cam asa abdomen visez si eu .
Conchita, chiar azi la psihologie vorbiram despre cum sa tratam depresia. Si intr-adevar iesitul in aer curat, miscarea fizica face minuni asupra psihicului.
Despre dieta ... mancam mai mult ce zboara si inoata. Din cand in cand, asa pentru invitati facem cate un steak. dar in rest mancam mult peste, pui si curcan. Am renuntat de vreo doi ani la painea alba. Sucuri cumparate nu prea consumam, numai Tropicana luam. Preferam sa ne facem in casa. Tot timpul avem fructe in fructiera si aruncam in mixer un mar, morcov, kiwi, o portocala sau cumpar de la Whole Foods pungi cu fructe inghetate si ne facem noi sucul.
Azi am avut de dimineata o cafea (cu doua lingurite de zahar; asta e luxul ce mi-l permit. NU pot bea cafeaua neindulcita) la micul dejun, la pranz orez cu soia si somon, iar pe la vreo 4 am halit 3 mandarine. Diseara cred ca voi manca niste asparagus si conopida cu usturoi.
Hai ca o iau backwards sa citesc ce ati scris si sa va cunosc mai bine. Eu incepui cu ultima pagina .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Mindy spune:
Ciuf- bine ai venitara! pai si tu stai bine la capitolul disciplina.
5 ani sala, wow. si ce meniuri sanatoase. Si eu vreau sa imi iau un storcator bun, ce bine merge vara un fruct stors si cu apa minerala si gheata.
Conchita- wow, tine-o tot asa soro! ce de energie.
Azi am fo cam deprimata cateva ore, asa sunt eu mai nou sus-jos, mai un nerv, mai un gand dupa care imi trece si revine din nou mai tarziu, sau in cateva zile. Bine ar fi de nu ar mai reveni.
M-am cam izolat de oameni in ultima vreme. Nici de dat telefoane nu mai am chef. Nu e bine.
Mi-am facut poze la burtong azi. Dar mi-e jena sa le postez aici.
Mi le tin intr-un folder si o sa ma uit mai incolo dupa ce vad rezultate cu slabitul. Un fel de before and after.
Deus areti bine, abdomen plat super fain! asa vreau si eu!
azi am facut supa de pui, am mancat seminte de dovleac, intre mese, la cina un pic de carne de pui cu mustar din'ala cu boabe, niste brocoli si fasole verde oparite date cu un pic de usturoi.
Incerc sa renunt la dulciuri. Inghetata e slabiciunea mea.
ciuf spune:
Conchita si Mindy, ca suferiti de depresii
Consumati mult peste si daca nu va place atunci luati Omega 3. America se numara printre tarile cu consum scazut de Omega 3 si de asemenea cu o rata ridicata de depresii.
Uitati-va la japonezi sau islandezi care au rata mica de depresii. De ce oare? Pentru ca ei consuma mult peste.
Si va explic cum actioneaza.
Serotonina este un neurotransmitator (un mesager chimic in creier) care are rolul de a transmite mesaje de la o celula nervoasa la alta si care afecteaza starile de dispozitie. Un nivel redus de serotonina duce la la depresii, anxietate, tulburari de somn si incercari de sinucidere.
Iar Omega 3 joaca un rol important in o mai buna functionalitate a serotoninei, crescandu-i activitatea. De asemenea, triptofanul care este unul din aminoacizii esentiali ajuta la cresterea serotoninei.
Conchita, te simti bine daca fumezi? Ca nicotina creste nivelul serotoninei.
Si ca tot am amintit de acest neurotransmitator, este o asociere puternica intre serotonina si obezitate. Un nivel scazut de serotonina anunta creierul ca corpului ii este foame.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Tot eu.
Daca luati vitamine, le luati ca supliment alimentar. ATAT. Vitaminele nu va dau energie. Nu au nici o valoare calorica: 0.
Ce fac ele ajuta enzimele sa genereze energie din carbohidrati, proteine si grasimi. Joaca un rol important in reactiile chimice ce duc la generarea de energie.
Eu nu prea sunt de acord cu ele si nu vreau sa ma lungesc cu discutia asta.
M-am axat mult pe o alimentatie sanatoasa. Luand vitamine si minerale din pastile rezultatele nu sunt asa de eficiente ca ce luam din mancare. Insa, din pacate, numai 3% din po****tie mananca in asa fel incat sa furnizeze organismul cu tot ce ii este necesar.
Aveti grija ce marca de vitamine va luati. Sunt marci care nici macar nu intrunesc standardele de calitate si care nu scriu corect cantitatea ce trebuie luata. Au fost cazuri cand lumea a luat mai mult decat trebuia.
conchita spune:
wow, Deus, ca tot lipseau niste poze de pe frigider, na ca acum am doua! :-)) superb, ce mai, arati de nota un zilion, felicitari.
Mindy, iesi la aer curat, plimba-te, ia-ti copilasul si du-te cu carutul afara, nu am cuvinte sa iti promit ca functioneaza.
Ciuf, bine ai venit, foarte utile informatiile date, multumesc. eu nu iau vitamine, am medicamento-fobie. am incercat sa iau niste B-complex mai acum o luna, parca, dar nu ma pot tine de ele. cat priveste ce mancam, eu nici macar nu cumpar carne de porc. iar de vita, numai aia lean, tocata. restul - pui, peste si alte seafood. aa, despre cafea, si eu tot cu zahar obisnuiam, dar am descoperit o chestie: daca adaugi vanilla cream, suplineste zaharul perfect. eu am renuntat la zahar in cafea, cred ca de mai bine de 5-6 ani si nu-i duc lipsa. de fapt, nici nu am zahar in casa, nu cumpar. de-ala brun doar, cand mai bag vreun chec ceva, dar e raaaaar. da, ma simt bine cand fumez, de-aia mi-e si greu sa ma las.
stiti cum m-am motivat eu sa fac sport dupa ce am intarcat-o pe sonia? ca ramasesem setata pe mancare, v-am zis ca io din cauza de alaptat m-am ingrasat. m-am dus la victoria's secret si mi-am luat o duzina de bikinei cu dantelute si margelute si alte utze cu cateva numere mai mici. si am agatat cateva de usa frigiderului. ca sa ma motivez sa incap in ele in cateva luni. si am reusit!! dar a venit vara (trecuta) si am dat in depresie si nu mai scap.
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus draga rivali, eu nu sunt adepta teoriilor cum ca, ce se potriveste la unii merge si la altii, deci daca medicul spune dupa 6 saptamani dar tu te simti in stare doar dupa 8 nu esti defecta, asa este ritmul organismului tau...eu am nascut cu cezariana si nu l-am ascultat pe doctor deloc ( dar eu m-am simtit bine si intr-un chef nebun de facut curatenie deci toata ziua aspiram:) ). Dar eu sunt eu si tu esti tu. Cum te simti? Cum te-ai simtit dupa prima cezariana? In locul tau, mai ales ca vorbim de doua cezariene as incepe miscarea de acuma - plimbari usoare in prima saptamana, dupa care adaugi in fiecare zi cate ceva si vezi cum te simti. Porti corset? Dupa 8-10 saptamani as incepe cu cateva abdomene usoare, miscare pe eliptica sau plimbari mai sprintate pe banda de alergat. Alaptezi? |
Dupa a doua cezariana ma simt mai bine decat dupa prima. Dupa prima cezariana la 6 luni dupa operatie imi era greu sa aspir,acum dupa o saptaman eram in stare sa sar si coarda.
Plimbari fac zilnic cu carutul cu bebe si cu Vlad la locurile de joaca.
Abdomene usurele am inceput sa fac de cateva zile ,dar putine, cam 5-6 ( imi este teama sa fac mai mult).
Corset mi-a zis sa port doar daca ridic greutati.
Da alaptez,dar asta nu m-a ajutat prea mult. dupa prima nastere am ramas cu ceva kg in plus si am alaptat 10 luni.
Nu sunt mancacioasa dar am pacatul dulciurilor si al sucurilor si asta este destul de rau.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
Deus spune:
Buna dimineata la noi, seara buna la voi cele din SUA
Ciuf - bine ai venit, esti super hotarata mi-ai facut pofta de fructe de padure dar din pacate in RO costa enorm cele congelate asa ca le astept pe cele din piata.
Mindy - daca toate zilele ar fi bune nu le-am mai aprecia:), mai avem si cate o zi nasoala...tot ce spun fetele pt depresie, plus uita-te la primul link din semnatura mea cu filmuletul de pe youtube:)Nici eu nu mi-as fi etalat poza cu abdomenul acuma 1 an ca era umflatel!
Conchita - cand ajungi la kg dorite te lasi de fumat si-ti faci un tatuaj! ce zici? de acord?
Rivali - poarta corset cat timp poti ca sa nu se lase burta:), sucurile sunt tare pacatoase...
In legatura cu vitaminele ma bag si eu ca musculita: din pacate mai ales in perioada de toamna-iarna-primavara 80% din po****tie sufera de un mare deficit de vit D si din alimentatie nu ne putem lua cu succes, vit C in special pentru fumatori fiind hidrosolubila si fiind eliminata usor prin urina trebuie suplimentata...eu beau vit B dar nu capsula de la nu stiu ce companie ci beau drojdie de bere care contine tot complexul de B-uri si este 100% natural
Cam atata , imi pun greutatile la picioare si ma duc sa ma plimb pe banda:)
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, NEVER GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Marina spune:
acum ca am vazut abdomenul lui deus imi vine sa plang rau, numai 100 abs pe zi?
conchita, am si muschi dar banuiesc ca si procentul de grasime e ridicat pentru ca nu atarn greu la cantar dar ...
si in plus eu nu sunt constanta nici cu dieta nici cu sportul. Pe termen lung le tin dar clar nu m-am dus la sala saptamana de sapt de 2 ori si mi-am cumparat floricele la film. De asta am nevoie de un grup ca asta , intru in atmosfera si ma motiveaza
carolinah spune:
Raspund inainte sa citesc tot ca nu mai am rabdare ca am vazut abdomenul lui Deus. Uite si eu arat aproape asa la abdomen (am un picut mai multa grasime pe abdomen), insa mult mai rau in rest..picioare, brate etc mai groase, mai putin ferme etc. Ahaha, as vrea eu sa arat asa antrenata si subtirica.
Insa ce am vazut si la tine si e si la mine este pielea usor cazuta peste buric si se vad pe piele urmele de cum s-a pliat pielea cat ai stat jos... ce explicatie am dat. La mine se pliaza oarecum pe forma "patratelelor" abdomenului superior, ca alea de la inferior nu se intrevad. Acum banuiesc ca sunt urme de ani (si eu am 34), sarcini (dupa cum am zis 2) si foste Kg in plus (80 Kg la 22 de ani, 58 Kg acum). Ei bine, pe mine chestiile astea, pliurile ma enerveaza, ma ales ca ale mele sunt accentuate (cred) de grasimea (nu multa, ce-i drept) care se aduna in ele.
Hm, pana la urma trebuie sa-mi fac si eu o poza sa va arat, ca asa numai cu expllicatii...
Ma duc sa mai citesc din urma si mai vin.
puskin spune:
Buna fetelor,
Eu cred ( si am verificat pe pielea mea), ca abdomenul plat se face 90% in bucatarie. Inclusiv celebrele patratele.
Eu fac poate 50 de abdomene/saptamana si am un abdomen tare frumos...si n-am 20 de ani.
Succes tuturor.