Abdomen extra-plat
Raspunsuri - Pagina 15
Qamar spune:
si eu sunt in zona
Deus, am bagat la bibilica multe din sfaturi, multumesc si eu!
si eu sunt intr-o perioada cu motivare, ca asta-mi lipseste de obicei...Inainte de sarcina aveam 54 kile la 170 cm si era bineeeee...acum am ajuns la nesimtire (bine spunea cineva mai sus ca 5 kile in plus sunt neglijenta dar 10 sunt nesimtire, la mine chiar asa e), problema este ca imi place dom'le sa mananc si sa mananc vicios carne putina spre zero, insa in rest......paste, cartofi, patiserie......
de vreo saptamana am ineput sa fiu mai atenta la ce mananc si sa ma zbantui putin pe eliptica, eu am luat-o incet de tot, fac in fiecare zi cu un minut mai mult
so, succes mult celor care vor sa fie sexy!
P.S. XIOOO (si eu, si Kay ne-am holbat ca maniacele dupa masina lu' XIO in alea doua zile cat am fost in TM :P ), eu ti-am vazut pozele de mult, esti super-sexy, keep it up!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe si eu sunt in zona Deus, am bagat la bibilica multe din sfaturi, multumesc si eu! si eu sunt intr-o perioada cu motivare, ca asta-mi lipseste de obicei...Inainte de sarcina aveam 54 kile la 170 cm si era bineeeee...acum am ajuns la nesimtire (bine spunea cineva mai sus ca 5 kile in plus sunt neglijenta dar 10 sunt nesimtire, la mine chiar asa e), problema este ca imi place dom'le sa mananc si sa mananc vicios carne putina spre zero, insa in rest......paste, cartofi, patiserie...... de vreo saptamana am ineput sa fiu mai atenta la ce mananc si sa ma zbantui putin pe eliptica, eu am luat-o incet de tot, fac in fiecare zi cu un minut mai mult so, succes mult celor care vor sa fie sexy! P.S. XIOOO (si eu, si Kay ne-am holbat ca maniacele dupa masina lu' XIO in alea doua zile cat am fost in TM :P ), eu ti-am vazut pozele de mult, esti super-sexy, keep it up! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo |
paste?cartofi?patiserie? :)
incet dar sigur acesta este secretul!
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
carolinah spune:
Ha, am facut si eu ceva bun pe forumul asta!
Accept cu placere centimetrii si borcanele cu grasime dedicatie Le pun in raft la muzeul de slabit care va purta numele lui Deus
Daca vreti sa alegeti un alt nume si sa facem un grup, eu ma ocup cu placere de chestia asta, ca oricum vreau si eu sa revin in forta peste vreo 2-3 saptamani, cand voi putea face sport.
Marina, pana la urma eu n-am inteles, tu ai 1.70 sau 1.50? Si vrei sa slabesti sau sa te tonifici?
Xio, ah cat am admirat si eu pozele tale in costum de baie. In veci n-as putea sa le expun pe ale mele pe forum. Dar ca sa fiu sincera, citindu-te pe alte subiecte de slabit, m-am intrebat daca te indrepti spre o anorexie mica, asa...
Deus, si eu am 34 de ani, 2 copii, o munca de birou, depresii mai mici sau mai mari si mostenire genetica nasoala pe partea asta cu depresiile. (Si de cand am nascut-o pe fata mea cea mica, si eu sufar de PMS. Eu, care credeam ca asta este o poveste, imi dau seama ca e f adevarat!!! Sunt bomba de nervi, depresiva, mancacioasa, enervanta si enervata etc etc etc.) Ei, dar lasa ca trebuie sa iesim din toate astea, nu se poate! Trebuie sa traim o viata frumoasa, unica garantata, de fapt!
Mindy, ce shoppinguiesti? Cred ca am ratat post-ul ala!
Conchita, vad ca esti vesnic in miscare. Ce fain ca ai dealuri prin oras, banuiesc ca e si f curat totul, inclusiv aerul. In Buc omori copilul daca iesi cu el la plimbare in carucior pe strazi.
Noe, welcome! Patiserii = bleaaaaaaaaaah, iti dai seama cata grasime de cea mai proasta calitate e in alea? Facute cine stie cum si din ce? Yuck, da-le naibii!
Marina spune:
1.70 , slabit vreo 3-4 kg dar nu reusesc de nici o culoare sa le slabesc si sa le mentin si in plus daca e dorinte as vrea fara celulite , aripioare (din pacate asta e conformatia) si fara burtaaa. Toate kg mele sunt concentrate strict in aceste zone. M-am uitat si io la pozele lui xio...of tinerete, dupa 10 ani si 2 copii mi se pare asa departe tonusul ala...
carolinah spune:
Marina, la slabimea ta (ca eu asa o vad) nu cred ca mai ai de ce sa slabesti. Cred insa ca ai tonus f sccazut, dupa cum descrii pe acolo.
Hai sa ne tonifiem impreuna, nici eu nu mai vreau sa slabesc propriu zis (adica as vrea, da' cost-benefit analysis zice ca e mai bine sa nu ma chinui), dar vreau sa am un tonus mai bun. Insa va trebui sa incepi inainte de mine, ca, asa cum am ami zis, eu deocamdata nu am voie sa fac sport. maine insa ma duc la pansat si intreb. Macar acolo o eliptica mica, ceva... Vedem.
Deus spune:
carolinah - intr-adevar ai facut ceva bundaca ai dorinta si putiinta sa duci topicul mai departe pana devenim toate manechine nu ne suparam:)
nu am fost eu atenta, te-ai operat de ceva?
ti-a venit costumul de baie?
marina- se poate scapa si de burta si de aripioare doar ca trebuie sa pui accentul mult pe exercitii focalizate si sa le faci constant.
La Oprah am vazut mai demult o tipa de vreo 120 kg sau mai mult care acuma este antrenoare de fitness! arata de nerecunoscut! A trebuit sa-si taie excesul de piele ramas dar si-a facut niste muschi de toata frumusetea!
diseara daca ma pot poza singura va pun si eu o poza cu burta mea:) dupa 33 de kg in plus si operatie cezariana ...
www.de-azi.ro
poze familia mea
Marina spune:
asta cu pielea taiata nu-mi convine sincer ,cum se cheama operatia asta?, antrenor de fitnes nu pot sa ma fac si caro io am avans inaintea ta ca ma duc la aerobic si piscina de ceva vreme. E unicul mod in care am reusit sa ma mentin in 55-56 ca de nu bat 60 intr-o luna
Aripioare am avut si la 45 de kg,care sunt exercitiile alea ca le mananc, si cat de des tb sa le fac sa am un rezultat? Am facut ani de aerobic fara succes inainte de a face copiii. Io pun poze cu aripioarele
In alta ordine de idei o felicit pe xio pt ca o preocupa celulite si siluete de pe acum. Eu am fost o persoana extrem de sportiva si aratam multumitor tinand cont de conformatie. Tratamente cu hormoni si 2 sarcini una dupa alta plus o maxima DELASARE m-au adus in situatia de a ma plange pe aici. Mi-a luat 3 ani dupa a doua sarcina sa ma apuc de sport psihic vorbind . Asa ca 1.70 si 55-56 kg din exterior par moft, pentru mine felul in care arat e o mare nemultumire
carolinah spune:
Deus, da, am avut o operatie minora sambata si nu am voie sport, nu am voie sa ridic mainile deasupra capului etc etc. Cel putin 3 saptamani. Da' maine ma duc la pansat si intreb daca macar eliptica am voie, ca nu are legatura una cu alta. Cred cel putin.
Costumul nu l-am primit inca. Au trimis comanda mea, mai putin slipul (backordered pt 5.05), asa ca mai astept. Insa imi dau seama cum imi va sta slipul de la cel pe care il am acum si care are o taietura oarecum asemanatoare. Nu sunt prea nerabdatoare sa il primesc insa. Nu stiu de ce...
Poza cu abdomenul n-am mai pus. Am fost la CM si am avut o burta cat casa, asa ca nu avea sens. Astept sa ma dezumflu si pun apoi.
Deus spune:
marina - 2 copii si ani de zile cu hormoni, pauza de facut sport cum spui tu 3 ani...este normal sa se vada cate ceva! dar nu-i asa mare bai, daca faci sport si te simti bine asta importa:)
carolinah - daca nu ai voie sa ridici mainile dupa cum spui, ai grija ca la eliptica te folosesti si de brate - pectorali...acuma mai lasa si tu o vreme sa treaca, sa te faci bine si dupa incepi sportul cu elan muncitoresc:)
www.de-azi.ro
poze familia mea
rivali spune:
"2 copii si ani de zile cu hormoni, pauza de facut sport " si in plus 2 cezariane din care ultima acum 6 saptamani isi spun cuvantul. Problema mea este(de fapt sunt doua). Tinand cont ca am cezariana cand pot sa ma apuc de facut ceva exercitii? Si de care?
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746