*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (249)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eh...m-am asezat si eu nitel
Vad ca Luny s-a linistit si nua re nimic decat rosu'n gat

Stefu a dormit 3 ore si cand s-a trezit el s-a culcat Vlad
Eu am calcat 2 ore si nu-mi vine sa cred ca le-am terminat, aveam multe rau de tot, nu credeam ca le dovedesc!
Dar am spalat iar si e balconul plin

Simo, multam pt. intrebare! eu zic ca sunt bine, parca simt ceva in zona bilei, dar cred ca am pasarele la cap, ca nu mi-a mai fost rau deloc si am papat cat de cat variat, bine, fara prajeli, grasimi, oua etc., dar am papat si eu cate o felie din tortul baiatului

Vad ca Ramo se drege cu zeama de varza , eu am pus niste pulpe de curcan de tzara la fiert, le fac cu sosulet la cuptor si orez fiert , mai light asa...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce sa fac eu cu o gaina de tara (batrina - care fierbe greu) data de soacra-mea?
Any ideas?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, ti-a raspuns Gecko. Ce ar putea fi serios/grav nu e, asta conteaza.
Sanatate Elarei!
Simo, Gecko, Ramo, multumesc ca ati intrebat de mine. Sotul a facut ieri RMN, azi am avut rezultatul, ligamentul a fost partial smuls, nu e de operat ci de...imobilizare completa a genunchiului 6 saptamani!. Asa ca eu sunt in casa trepadusul, soferul, comis-voiajorul, ajutor la imbracat si spalat, etc, etc. Sunt la CM, ma doare capul ingrozitor, diabetul in continuare imi joaca feste cu glicemii cand prea mari cand prea mici (maine trebuie sa ajung si la dr acolo, Doamne zici ca m-am nascut la ) si-s si nedormita. Iuliei poate ii ies masele, poate altceva-cert e ca e cu mainile in fundul gatului, azi noapte pana pe la 2 mi-a tot scancit si s-a zvarcolit, apoi i-am dat lapte...cand s-a terminat a URLAT ca mai vrea, i-am mai facut...total 300 dupa ce la culcare mai bause 300 iar peste inca o ora s-a pus pe un plans cumplit, cu sufocare, pana s-a inecat si a varsat rau pe randunoi care o tinea in brate. Dupa ce am spalat-o si schimbat-o s-a linistit si a dormit bine, dimineata era vesela dar avea 37,9, fara nimic altceva. Am dus-o totusi la cresa fara sa-i mai spun randunoiului, ca aveam de alergat in o mie de parti iar al meu, fireste, nu poate alerga dupa ea; din fericire de ieri s-a intors la cresa asistenta medicala care abia a nascut si si-a adus bebele cu ea, e prezenta permanent acolo si sta cu copiii. Iar cand am sunat mancase si micul dejun si gustarea, dormea si era bine. Acum ma duc sa o iau.
Cam asta despre noi. Plus, in 3 saptamani vroiam sa ne mutam, suntem pe ultima suta de metri, zugravii termina curand, ne preseaza cu livrarea mobilei luate, etc, etc. Deci o perioada grea. Va citesc rapid dar de poze din pacate nu am timp si nici de raspuns prea multe.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Of, Naty...bine ca nu trebuie operat...nasol ca s-a nimerit acum cu mutatul...ce sa zic, stiu ca ti-e greu, sunt alaturi de tine

Kya...pai fierbe-o pana ii ies ochii . Eu de obicei fac ciorbita si din pulpe/piept cu sos la cuptor si papam cu orez sau piure.

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu Naty, vai de capul tau! Forta multa!
Sanatate randunoiului!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, sanatate randunoiului. bine ca nu e de operat!

kya, elara sau mai bine zis bebele are un hematom, drept care trebuie sa faca tratament, sa stea in pat si sa nu faca efort. era trista ca nu o poate lua pe maria in brate si ca nu se poate juca cu ea, decat "cuminte".

fug, ca s-a trezit terorizaurul.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

L-am vazut pe Luca chelios
si pe Rebe care este din ce in ce mai frumoasa si pe Binecutza
AAAA, si Tea frumoasa foc.

Noi ieri am fost la nasi si ne-am intors la 1. am lasat-o pe mama cu Vlad si cica s-a trezit la 12 si mama l-a luat in sufragerie cu ea...nu va zic ca nu s-a mai culcat pana la 3, s-a jucat non-stop si apoi s-a trezit la 7 .
Noroc ca a ramas mama la noi, pt PRIMA OARA, Doamne ce bine a fost cu ea.

Mergi la inceput

Ursulico, asa era si Vladut al meu si acum tot la fel . Oricat de tarziu s-ar culca, tot devreme se trezeste...in noaptea de Inviere s-a culcat la 1 jumate noaptea si eram bucuroasa ca o sa doarma si el mai mult...de unde, la 8 era in picioare

Iar Stef e pe invers, ar dormiiiii . Cand e Vlad la gradi se culca la loc dimineata dupa laptic si se trezeste dupa 10, 10 jumate

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty, bine ca nu trebuie operatie.

Sanatate multa Elarei.

Bubu, si asta mic doarme de sparge, nu stiu ce-a fost cu el, acum doarme de 3 ore, recupereaza.....sper sa nu faca la fel la noapte

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am citit din urma, dar mi s-au amestecat toate in cap...

Voiam s-o salut pe Cuscra pentru ca are o minune de fata ( montajul e super, sper sa-mi fac si eu timp pt unul...)

Am vazut-o pe Tea in iarba..un deliciu...

E foarte buna ideea lui Te(r)o cu biscuitii si cu statul in cadita...Daca ar mai sta si Matei putin de tot...

Luny, sper ca te-ai linistit...

Am si eu aceeasi nelamurire ca si Nicol: Ursuleata, esti din nou graviduta??? Lamureste-ne, ca murim de curiozitate!!!

Mimo, si eu as fi mandra de o fata ca a ta, dar mai ales de un baiat care rosteste asemenea cuvinte la varsta asta...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput