PRIETENE FARA TITLU (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, vroiam sa-ti scriu dar mi-ai luat-o inainte. De fapt, am reusit sa dorm asa ca..n-am citit la timp. Intradevar, se da cam 7 zile antibiotic si a mea tot atata a luat.
Aici iar e frig, Diana a venit inghetata din parc si plina de nisip, mi-a trecut prin cap s-o bag direct in baie..., dar am dezbracat-o si am spalat-o pe bucati. Face seara baita, nu acum.
Denisa, o fi papat Emma ceva si nu i-a picat bine sau e virus cum zici, noroc ca nu face febra. Bine ca iti mananca orez, la noi ar fi jale, cred ca doar banana i-as da pana i-ar trece. Asa un mofturos de copil ce am, mai rar. Sanatate fetitzei!
Care-i cauza bolii la tiroida? Ai grija cu fierul si vitaminele, nu cred ca de la slabit ti se trage, poate nu mananci ce trebuie. Multe fructe, legume si carne slaba de vita, ou etc.
Mersi de comentarii.
Moni, sa nu ma uiti cu contul noul al Andei..sau vechi, cum o fi.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, n-am reusit sa merg azi la gradi, maine. Morgen, morgen..stii proverbul german.
Am citit de fetita de la aradence, dar imi pastrez rezervele si indoielile pentru mine, ce se aplica la unele, nu merge la altele samd.
Am dormit, daaa. Ups, am plecat, vrea sa ne jucam.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Uite frumusete de flacau http://picasaweb.google.com/Pisoiasmic/MarsAvril03042009#

MONI 24s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

INGRID pai da,ca ai vazut cealalta fetita ce a inceput si ea azi,zice ca era plansa Dar eu am amintit de ea ca exemplu,ca ziceai ca printre cunostintele tale nu le place copiilor la gradi,ca merg doar fiindca asa trebuie,iar eu ziceam fix invers de ale mele .Chiar acum vad ca mai scris o aradeanca cum plangea baiatul sa ii aduca si lui pijama sa doarma si el acolo,ca initial l-a dus numai 4 ore.Deci altul caruia ii place gradi ...

MONI 24s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Noa ca am bagat si doua poze de azi cu http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-04-27/20:22:47
Faceti abstractie de freza,ca n-am ajuns la tuns,de cand tot zic ca merg si nu mai apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anda- sunt superbe pozele cu Mark, si e asa de scump si lungan si are niste ochi-imi vine sa il pap tot-dar poze cu tine manechin cand ne mai arati?
Ingrid- asa am zis si eu simbata de dimi ca poate nu i-a priit ceva(mai ales ca vineri seara a vomitat asa brusc),dar deja tine prea mult-si nu iti imagina ca mainica cine stie ce orez, maxim 10 lingurite-banana nu vrea sa auda de ea dar cred ca o sa o amenint diseara si cu aia.
Treb sa bag mai multe oua si legume-gen spanac, e clar.
Cauza tiroidei este mercurul din organism,azi incep tratamentul foete ca sa il elimin.Asa ca mare atentie la ce peste mincati si cat pe an.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA cum adica ai mercur? Ti-au facut special analiza sa depisteze asa ceva? Eu mai mananc cand si cand ton din conserva,sau pastrav congelat.Cam putin peste am mancat in sarcina asta,ca a fost iarna si da-i nene cu porcu'

Mergi la inceput

Ca tot vorbeam de porc,fix asta mai lipsea din peisaj http://www.hotnews.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Da mi-au facut analiza parului si a iesit cam f. mult si la sarcina cu E am mincat f. mult peste,desi era proaspat si din lacuri care ziceau ca e ok, uite ca nu a fost asa - tot ce e congelat si din conserva treb eliminat,clar.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA e aiurea rau cu pestele ala.Ai zice ca in lacurile alea a voastre sunt nepoluati pestii si cand colo poftim Eu nu mananc decat rarisim peste proaspat,in primul rand ca nu am curatat un peste viu de cand sunt.Pe urma ce peste sa cumpar? Pesti din astia mari ,de rauri gen Mures nu mai mananc de cand am citit ca sunt pesti care papa sobolani Sau ca poti fain frumos sa te contaminezi cu tenii de la ei.Oricum rar am mancat,daca mai prindeau unele cunostinte pescari si cumparam de la ei.Probabil ca mai siguri or fi cei de crescatorie,precum pastravii.Pesti marini,cam rar gasesti vii prin zona,acum probabil or fi prin hipermarket-uri,dar cam ocolesc zona.Daca iau ,iau congelati si eviscerati

Ce subiect misto am gasit pe softpedia, a lansat unul un topic dupa un topic international gen "ce vedeti acum pe geam" ,adica fiecare sa puna o poza cu ce se vede pe geam din casa/apartamentul sau.Mai ales cel international cred ca o fi super,pacat ca nu a dat link,dar zicea tipul ca si-a dat seama din fotografii ca el personal traieste mai bine decat 45 din cele 75 pagini de poze internationale postate pana acum ...

Mergi la inceput