PRIETENE FARA TITLU (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AM uitat sa va zic ca am pus vreo 3 poze in drop-enjoy them!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA pai sigur ca numai Tudor ramane,e suficient un nume si asa al doilea e nefolosit la 99,99% din cei cu doua prenume.
Si ce te plangi mai de Emma ca n-ai repetat cu ea? Pai la Montessori aia a voastra invata ea en gros mult mai mult si mai bine decat poate reuseai tu! Zici ca Alex nu papa bucatele inca? Am observat ca multi baieti au avut problema asta,deci poate asa o fi normal? Habar nu am ...

MONI 26s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Mi-a trimis mami sus bagajele Dianei de la gradi.Ce cartulie draguta a primit pentru participarea la concursul de colorat! Are ca tema ecologia (ANDA uite ca am ajutor acum )Pe fiecare pagina pe langa desenul de colorat are si o explicatie, o ghicitoare si un exercitiu/o intrebare.Iar coperta din spate e "Diploma de participare" la concursul ala,iar o fi incantata ca o sa i-o pun in biblioraftul ei ,pe post de "premiu"

Mama mia ce face Tudor ca deja ma bazaie pe la stomac,ba mai in sus ... Merg sa ma intind un pic poate se mai potoleste,si pe urma ma reapuc de treaba,ca m-am cam lungit p-aci.

MONI 26s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Moni- Alex papa biscuite,musca din el si mesteca si ceva piinica,dar cu ast anu insist-insa crenvust, nu a rpuen gura,e adevarat ca ue nu am insistat si perseverat din diverse motive, nu vreau sa imi gasesc scuze, dar am zis ca poate la vara fiind si diversitatea mai mare de fructe si legume sa inceapa mama mai consecvent si in forta, eu nu vreau sa imi gasesc scuze,stiu clar ca tine de MAMA si de tehnica si perseverenta, ca si chestia cu dezvatatul de pampers(si la asta lucram,dar sper la vara sa scapam de cel de zi, ca Geta nu prea se tine de treaba-am obs si nu o pot forta si mi-e ciuda ca are mentalitatea aia romaneasca, dc iti pleaca copilul si nu mai vine din sept la mine, de ce m-as agita sa il mai invat ceva, cu dormitul,etc.
LEGAT DE HAINE-eu am folosit doar body,sosete,barbetele, pijamale si ceva blugi unisex,sacii de dormit(care au rezistat-doar 1)si vreo 2 geci ca stiam ca e boy deja si am luat culori faine-rosu cu alb,bleu cu alb.rosu- mai merg si treningurile dc ai culori neutre si se vor potrivi la un moment dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Denisa, hai ca am vazut doar fraza asta: "mai, dar nimeni n-a citit de fii-mea?" si repede in urma sa vad ce am scapat. Faza cu imprimanta? E tare isteata Emma, poti zic eu, s-o lasi linistita sa vorbeasca la comp cu bunicii, imediat le si scrie!
Stai, ca amu' imi veni in minte si ailalta chestie: cum faceti cuvinte care incep cu X si Y? Asa de multe sunt? Si cica te plangi ca n-ai timp de Emma....uite cate stie fetitza!
Saraca Emma, nasol cu picaturile daca nu le vrea, ii era mai usor sa respire. BB-ul mai folositi? Sanatate la amandoi, de fapt, poate nu ia Alex, mai stii? Ma uit deseara la poze.
Trimit mesajul si revin, ca am ochit unul km al lui Moni.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Hai ca mai completez un pic. Uite cum am facut eu cu Diana, care era inversunata impotriva bucatelelor. Numai blenduit manca. I-am dat afara la nepoata mea (spalata pe maini ), o bucata de pui fript si i s-a facut pofta. A inceput sa pape, ma miram si eu. Incet-incet biscuiti, fructe...dar orez nici acum nu vrea, par exemplu. Deci, are fixuri.
Daniela, ce frumos costumas i-ai dat Ioanei..., e ultramoderna. Si Rares, m-am topit dupa el si coroana de buclisoare.
Moni, pai asa sa tot mergi la servici. Program de voie. Bine ca au gasit aia inlocuitor, cu pretentii sau fara, tot luau pe cineva.
Eu i-am dat haine de la nepotul meu Dianei, pantalonasi si bluze colorate, verde, maro, chiar si negru cu rosu...tare bine ii veneau la blonda mea. Uite, Astery ii da roz la Razvan. Si eu i-as fi dat, daca aveam baiat. Nu-s asa de stricta cu culorile...le combin de numa'.
Acum plec la socrella, incepe gratareala.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Ingrid- gatareala faina sa aveti.Legat de cuvinte cu x sau y-er a un exemplu,ingenral aleg literele cele mai grele,dar ea uite ca ales ieri pe Q si X-care nici astea nu sunt f. simple.
Am uitat sa zic ca sunt MINDRA DE EMMA- de dimi in masina, i-am spus sa imi zica in engleza si franceza 2 cuvinte la fel-stiut,apoi am intrebat-o ce culoare incepe cu aceasi litera in ambele limbi-a stiut, din a 2-a incercare(Bleu-fr,BLUE-eng),si apoi a zis singura cum se zice in Spanish- aici m-a lasat masca, ca nu ma asteptam dupa 2h facute in 2 sapt sa stie si culorile- stie doar 3 pe linga nsite expresii,dar stiesi apoi a facut asocierea ca se zice bien in fr,. spanish si romaneste-bine.
La matemnatica e in urma, o sa ma apuc sa fac ceva, dar sper sa continue mai bine si tata find prof de asa ceva.

Mergi la inceput

Mersi Denisa, eu am venit sus la o tigara, ca am o limita la aripi si gratare si mici. Cum merg la mare, daca mananc atata?
Poti sa fi mandra de Emma cu adevarat, sa stie atatea la 3 ani..
Am ras copios de fraza asta: "la matemnatica e in urma, o sa ma apuc sa fac ceva", cine ne citeste isi imagineaza ca vorbim de copii la scoala...categoric nu e in urma Emma.
Trebuie s-o culc pe Diana, deja casca...cum, habar nu am, aici e soare inca...

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Heiii ... plecai si m-a lovit bine mersi un somn ,de n-am mai lucrat nimic Imediat apare Diana si nici atat nu mai apuc.
DENISA chiar esti figura,cum sa fie in urma Emma? mai ales avand si bunici profesori,cred ca o fi dimpotriva,mai avansata ca altii. Cat despre mail-ul ala teoretic,nu m-as fi mirat deloc sa il fi si trimis fata Uite cum stie ea sa zica acelasi cuvant in mai multe limbi ,bravo ei! Mersi de raspunsul cu hainele,dar cam putin ai refolosit ,eu aveam ceva planuri mai mari
INGRID am uitat,la multi ani socrelei si distractie la gratare! Asa e ok cu bluzele/tricourile in culorile alea,dar eu am multe in roz si rosu,n-ar fi nici asta mare bai daca n-ar fi si cu floricele sau alte insemne mai feminine Pantaloni am totusi multi care merg si la baieti,zic eu.

Cat despre mancat bucatele,eu stiu ca am inceput cu biscuiti si coaja de paine pe la 8-9 luni - asta ultima se cam foloseste la tara la bebei,le da sa roada pe ea si asa se invata sa manance.Pe urma cu piureuri de legume/fructe zdrobite cu furculita in loc de a fi blenduite si a mers usor,ca la un an retin ca manca bine mersi bucatele de legume din ciorba.Vaaai ... ce mult a trecut de-atunci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salutare!

Sabi cinta Frere Jaques. Pun si-un filmulet numai ca n-a vrut sa-l cinte pe tot.

Mergi la inceput