Aspirante cu vechime "medie" (34)
Raspunsuri - Pagina 3
arde2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CrisaS
Draga mea...da a fost mare zic eu suficient ..21 avea dupa inseminare cand mi-a facut eco ca sa-mi arate s...a..sa nu zic ca nu mi-a facut a zis ca vrea sa vad..apoi foliculul era mareeee si gras..numai el stie cand s-a spart daca s-a spart atunci dupa inseminare sau ieri ca ieri am zis ca avortez..asa dureri am avut. Acum astept ce pot sa fac.Nu stiu daca la oul meu le-a mai placut de spermatozoizi...asa dupa o zi...dar eu ina sper. Mersi de intrebare si te pup pe burta! Crisa http://tt.lilypie.com/E085m4.png |
Taci Toma Necredinciosul din gura, ca eu nu am feelinguri legate de alta lume, dar de tine am eu unul luna asta precum ca... s-ar putea intampla...e ceva ce-mi zice mie ca luna asta e a ta... sper sa fie asa...
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
mcrissa spune:
CrisaS hai ca e luna norocoasa asta!nu ai mai facut eco sa vezi daca s-a spart?
io am fost ieri al eco sa vad ce mai face chistul (un chist de 5 cm jumate) si surpriza...nici urma de chist, in schimb un folicul bun pentru Z9, 16 mm si endometru de 8 mm.mai merg sambata sa-l urmaresc si probabil luni, iar daca nu se sparge de buna voie o sa fac pregnyl.
kitzy acum am vazut si eu ca tu ai burtica.Felicitari!sa fie intr-un ceas bun!
Poze
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
claudela spune:
Buna fetelor!
Stiu ca ar trebui sa fiu certata caci nu am mai intrat sa vorbesc cu voi de foarte multa vreme...Doar ca de data asta am vrut sa fiu sigura ca e totul ok...
Am stat cu temeri toata perioada sarcinii, pentru ca eram patita cu avorturile menstruale...Dar Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta m-au ajutat!
Am adus pe lume pe 23 martie o fetita de 3 kg si 52 de cm, o fetita ce la nastere a primit nota 10!
Vroiam sa va impartasesc si voua bucuria mea, bucuria noastra si sa va asigur ca orice e posibil in lumea asta cu ajutorul celui de Sus...sunt convinsa!
Va imbratisez cu mult drag pe toate!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
ancadragoman spune:
Sa fiti sanatoase,laptoase si papacioase...asteptam poze cu minunea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Sa fiti sanatoase,laptoase si papacioase...asteptam poze cu minunea anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Am sa pun si niste poze zilele astea...cum imi permite micuta!
CrisaS spune:
citat din mesajul lui mcrissa CrisaS hai ca e luna norocoasa asta!nu ai mai facut eco sa vezi daca s-a spart? |
Are vreun sens??? Daca nu s-a spart sa ma urc pe pereti de oftica????
Daca s-a prins s-a prins daca nu..asta e!
Crisa
http://tt.lilypie.com/E085m4.png
monica_dicut spune:
Hai ca ne-ai troznit-o. Asteptam si alte vesti de genul...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
vias spune:
ooooo...dar vad ca asteptam vesti...BUNE..
crisule....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
CrisaS spune:
citat din mesajul lui camy_pus ooooo...dar vad ca asteptam vesti...BUNE.. crisule.... |
Ei Camy..nu stiu ..da asteptam...in doua saptamani...
http://tt.lilypie.com/E085m4.png