Aspirante cu vechime "medie" (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

dragele mele,
urati-mi noroc. la 4.30 am programare la dr pt confirmarea sarcinii. am emotii de mor. desi stiu ca testul are 2 linii clare clare.. atat ca eu inca nu am simptome de gravidutza.. doar dorm mai mult si mananc mai mult si mai sarat.. sau poate ma autosugestionez eu decand am 2 liniutze..
nu imi simt stomaul de emotii...

oli 5 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Multa bafta, sa te intorci fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetie_2009 spune:

SALUT! Eu sunt noua pe forum dar vreau sa va incurajez sa mergeti mai departe! EU am reusit din prima inseminare, desi dupa 3 sarcini pierdute in 2 ani de chin...ne pierdusem sperantele si ne programasem deja la 2 a inseminare....BAFTA MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetie_2009 spune:

Multa bafta RALIA...stai linistita va fi bine
ASA m-am simtit si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

kitzy,imi pare sincer,sincer rau.sa dea DD sa ai putere sa poti trece peste asta,si speranta multa.

rali,succes iti doresc,sa vii cu vesti bune.vroiam sa te intreb,pana la urma,minunea de copil de la botez,avea sau nu down?cum a ajutat dr.albu,am vazut ca ai pomenit ceva de dansul...eu sunt sfatuita de toate prietenele sa merg la el,findca primul meu copil este cu down,insa mi-e tare greu sa renunt la dr.meu de acum,cu care am o relatie speciala...cum ma sfatuiti sa procedez?

multumesc.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna,
Pe mine ma doare burta...imi vine sau nu? Hai ce se vede in glob, in carti???
Ete ca acuma simt ceva , ca e de la copil ca e de la ciclu..simt ..e o revolutie jos la mine de zici ca....da ma doare asta ma sperie...ieri m-a intepat ffff rau!!!!!
Mai am 4 zile..pana la ciclon..apoi incepe numaratoarea!
Sa-mi tineti pumnii..ma rog...nu e un ordin..
Ralia..felicitari...
Kitzosu..sorry!
Va pup
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Kitzy imi pare rau ,urmatoarea sarcina sa fie cu noroc,
Crissa,mai e putin,tin pumnii,sa fi fost facuta in ceas bun,
Pupici la toate fetele,
Eu momentan (cam pentru 1 an)am renuntat la lupta.N-am reusit pana acum decat sa ma dereglez de tot.Sunt z62 si dupa trei feluri de declansatoare ,nimic,nu vin rusii si pace,iar sarcina nu e ,

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

buna fetele!dar v-ati distrat zilele acestea,nu gluma.cam liniste pe aici...noi am stat acasaica,din cauza vremii neprietenoase.am avut program normal..la noi a plouat urat,nu am avut timp decat sa mergem putin la bazin,chiar daca ne-a plouat dupa ce am iesit de acolo...dar ne-am delectat.puiul meu e un fricos care urla de frica atunci cand il bag in apa,insa mi-am promis ca il voi duce la bazin pana il voi invata sa inoate.cam atat despre noi,astept si eu sa vad daca ies doua liniute sau vin rusii,dar mai am 6 zile pana atunci.oricum nu am niciu feeling.asta este,,,perseveram.va pup pe toate si va astept cu vesti bune si povestiri despre cum a-ti petrecut.numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

CrisaS...aici sunt.....bine?....geana pe tine..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

CrisaS...aici sunt.....bine?....geana pe tine..

Auzi aici poti sa fii ...cu geana pe mine..ca tot nu o sa afli nimic. Daca vrei sa afli ceva o sa-ti scriu pe email
Nu ma mai forta sa scriu pe-aici:)
Te pup
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput