Cine se pricepe la culori?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sa le stapineasca (si admire) sanatoasa!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma bucur ca si-a rezolvt problema. Dar fiind vorba de draperii acestea stau mai mult adunate, cred ca nu le tine non stop intinse intr-o sufragerie. Eu am la dormitor draperii rosii, dar acum 2-3 ani cand cautam innebunita draperi pt dormitor nu gaseam mai nimic. Cand intrebam de rosu sau gri sau negru sau combinatii se uitau la mine de parca le vobeam in alte limbi. Acum am vazut ca e plin de culorile astea. Oricum dormitorul meu are 2 pereti rosii si doi + tavanul albi, mobila gri cu negru asa ca multe variante nu am avut.
Acum in schimb caut pt camera fetitelor ceva frums dar fara printese sau desene animate si inca nu am vazut ceva ce sa-mi convina. Parca vad ca peste cativa ani apar multe modele care mi s-ar potrivi.

Poate veniti voi cu ceva idei. Camera e zugravita in roz-mov, nu f. puternic, dar nu pal. Toata mobila e alba, dar am accesorii de genul: aplice, cutiute, de culorile roz si verde mar/fistic. Ma gandeam la o perdeluta alba, cu floricele, fluturasi roz si verde, dar draperia credeti ca ar fi ok verde mar/fistic? Am mai vazut o draperie un visiniu spre roz inchis la culoare. O fi prea mult inca o culoare? Eu sunt adepta a 3 culori in camera. Covor inca nu am gasit, dar cred ca ar merge in culoarea draperiei.
Voi ce ziceti?

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Eu as opta pt draperia verde fistic (sau mar, cum vrei) si o perdea simpla alba, pe care as aplica niste nasturi roz, verzi, si niste petice din material cu floricele si carouri in culorile din camera (am si vazut la cineva ceva asemanator cumparat de la ikea).

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland
Poate veniti voi cu ceva idei. Camera e zugravita in roz-mov, nu f. puternic, dar nu pal. Toata mobila e alba, dar am accesorii de genul: aplice, cutiute, de culorile roz si verde mar/fistic. Ma gandeam la o perdeluta alba, cu floricele, fluturasi roz si verde, dar draperia credeti ca ar fi ok verde mar/fistic? Am mai vazut o draperie un visiniu spre roz inchis la culoare. O fi prea mult inca o culoare? Eu sunt adepta a 3 culori in camera. Covor inca nu am gasit, dar cred ca ar merge in culoarea draperiei.
Voi ce ziceti?

iti sugerez o perdeluta galben deschis, eventual in carouri. sau in buline/flori in culorile din restul casei (roz si fistic).
daca alegi tot roz sau visiniu, devine culoarea peretilor prea dominanta. daca alegi verde, e prea asortat totul, ca intr-o camera de adulti. in camera copilului merg combinatii mai jucause si indraznete. iarasi, ar merge un gri-bleu pal la draperii. imi place mult si ideea danei cu nasturasii cusuti pe perdea.

Lady, ma bucur pentru prietena ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

[quote]
Lady, ma bucur pentru prietena ta.

nimic

si eu merci de idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ei, uite cum vin ideile .
Dana, interesanta perdea cred ca e cea descrisa de tine. Multumesc
Conchita, nu cred ca as vrea toate culorile in camera fetitelor. Dar la perdea si eu m-am gandit cu floricele sau carouri sau ceva pe acolo roz si verde, dar pe fond alb.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Moniland uite asta http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40124032
este cea despre care iti spuneam ca am vazut-o la cineva...cred ca are cam nuantele dorite de tine, si sigur se gaseste si in Bucuresti la Ikea. Poti sa mai aplici tu ceva pe ea daca ti se pare prea simpla, dar mie una mi se pare dulcica foc.

Hobby

Mergi la inceput