Copii din 1995-1998(30)
Raspunsuri - Pagina 4
ralualexandrei spune:
Scuze am uitat de data 9 februarie 1976.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 Ioiiii...hai ca m-am distrat...aici ii adunatura de femei matura,bre...deci rectific,nu babe...femei mature,coapte,inteligente,destepte,cu scoala vietii...estem?! Si io care ma dadeam babaciune...ptiui!No offence,hai ca glumesc! Mihaela umflatica770....bay,da-te matale,cand ai vremsoara,pe net si interpreteaza-ti singurea rezultatul si nu te mai lua dupa gura lumii,da?Asculta matale ca nu e dracu' chiar asa de negru si este remediu la toate...probabil ca ti se va da un tratament,insa parerea mea este sa afli mai multe opinii medicale si sa nu te hazardezi.Hai cu capul sus,pieptul inainte si ganduri bune si pozitive... Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri |
multam,ana...oricum nu ma mai gandesc pana nu stau de vorba cu doctora mea...am mai citit cate ceva...m-am mai linistit si nu...dar cu dumnezeu inainte!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
mhldvrc,sa traiesti cu numele de sfantul gheorghe,ca doar esti si georgeta,nu?sa petreci frumos,sa fii sanatoasa si fericita!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela_s spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
CriPOD spune:
Mammamia ce explozie intarziata! Io va multumesc tare frumos, se pare ca, desi de-o vreme pretind ca nu observ cand vine ziua asta, fluier si ma uit in alte directii, tot nu scap. Asadar, sar'na voua! Eu cam sar parteile cu expuneri personale publice, defromatie profesionala, sorry...
Mihaela, la multi ani, ca ziua ta chiar e curenta, si felicitari pt jobul de vara! si
gashca matura!
Ana68 spune:
'Neata la fete...azi e vineri si io ma bucur mult.Se preconizeaza un week end activ,iarasi...
Asa ca va tzuc si sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
flower-power spune:
Saltutare la fete (care mai mature , care mai coapte ).Dom'le nu conteaza ,important e cum ne simtem....Da si cand ne simtim depresate ...aoleo... cu accent frantuzesc pe final .
So ,io mi-s in 19 iulie ... Asta-i tot ce declar ...Anii si banii nu se zice
Zilele astea ,mai precis de marti au sarbatorit zilele colegiului la care invata TB .Asa ca am tot fo prinsa cu chestii ,du cupilu ,adu-l . Dincolo de ce va tot bat capul cu balaurul cu 7 capete, de data asta am avut ocazia sa vad si partea cu adevarat frumoasa a faptului ca invata aici . A avut cateva aparitii in revista de informatica, articole si poezii in cea de Lb Engleza .Eu stiam ca tot mesterea de-a lungul timpului dar nu m-am gandit ca le voi vedea publicate .Ieri seara m-am dus sa-l vad evoluand pe scena teatrului dramatic ,in piesa de care va spuneam . Au fost tare haiosi .Si nu s-au incurcat deloc ,desi sala era arhiplina ,atatia ochi atintiti pe ei ...Au patit-o in schimb cei mari de-a XI-a...
Au fost premiati olimpicii si n-au fost deloc putini, de catre primar ,inspectorul general... Un stup de seva tanara, munca multa, tinerete, efervescenta, emulatie ...
Pupici la toata lumea si unul extra pt mQQm, chiar de-i cu intarziere .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Flower, felicitari pt Tb! Ai ales pana ai cules, dar chiar ai cules, nu?...
mhldvrc, La multi si pentru ieri si pentru maine! Ani frumos si senini sa vina peste tine, cu multe bucurii de la cei dragi!
Ana68, we frumos!
Andra, ce bn mai e la curte, nu? Spor la treburi si-un we frumos!
Va salut pe toate si sa speram ca va fi vreme frumoasa si maine si poimane!
flower-power spune:
Agho, si mai bune si mai putin, cred ca doar ponderea difera .
Am admirat-o pe Anuta .
Periuta, tot de-aia a avut doar ca nu-i mai gaseam capete de schimb, am schimbat doar marca .
Miha 007 tot ce pot sa-ti zic e ca anul trecut pe vremea asta intram si eu in fibrilatii cu un rez PAP facut loco(ASCUS,modificari...) .La indicatia medicului am refacut testul la Micomi-buc, in mediu lichid .Abia cand am vazut scris negru pe alb lipsa celule neoplazice m-am linistit. Era o infectie pe care am tratat-o .Grija mare si la modul cum se recolteaza .Eu luam antibiotic la prima recoltare ,...si nu mi-a zis nimeni ca poate influenta. Sau pur si simplu calitatea frotiului ...Iti pun un link poate te ajuta pana ajungi la medic .Si vb Anei ,orice problema are o rezolvare.
http://www.romedic.ro/cancerul-de-col-uterin/examenul-papanicolau
Miha , La multi ani ! Sanatate si tot ce iti mai doresti tu alaturi de cei dragi !
PS: mah, dar oare ce-i cu Anca ?? Hai te-astept la un ceai verde cu iasomie
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Agho, si mai bune si mai putin, cred ca doar ponderea difera . Am admirat-o pe Anuta . Periuta, tot de-aia a avut doar ca nu-i mai gaseam capete de schimb, am schimbat doar marca . Miha 007 tot ce pot sa-ti zic e ca anul trecut pe vremea asta intram si eu in fibrilatii cu un rez PAP facut loco(ASCUS,modificari...) .La indicatia medicului am refacut testul la Micomi-buc, in mediu lichid .Abia cand am vazut scris negru pe alb lipsa celule neoplazice m-am linistit. Era o infectie pe care am tratat-o .Grija mare si la modul cum se recolteaza .Eu luam antibiotic la prima recoltare ,...si nu mi-a zis nimeni ca poate influenta. Sau pur si simplu calitatea frotiului ...Iti pun un link poate te ajuta pana ajungi la medic .Si vb Anei ,orice problema are o rezolvare. http://www.romedic.ro/cancerul-de-col-uterin/examenul-papanicolau Miha , La multi ani ! Sanatate si tot ce iti mai doresti tu alaturi de cei dragi ! PS: mah, dar oare ce-i cu Anca ?? Hai te-astept la un ceai verde cu iasomie The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
mara,multumesc frumos..,hm,cand mi sa- recoltat proba si eu faceam tratament cu antibiotic...si doctora stia lucrul asta...probabil ca o sa repet analiza ma gandesc,dar in alta parte si mai ales nu cand fac tratament!
felicitari pt tibi!
va cesc pe toate si va doresc week-end placut!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA