Copii din 1995-1998(30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Bravo Alex .Si uite ca vin si recompensele (tot nu-i convenea lui sa presteze pe degeaba).

Da mah, la noi snapaneala curata, si daca-ar fi numai la asigurari... . Oare ne mai facem si noi bine vreodata ??

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, se pare c-ai patit-o rau in urma activitatii de voluntariat. Poftim, sa-ti revii. Si-asa cu Matei, deja ii e dor de tata?!... Sa speram ca n-o sa plangi si tu curand dupa "tati".

Ana68, felicitari! Poti sa razi de bucurie si sa plangi de satisfactie. Tot aia e! Iar de Casco, RCA si alte cele nici nu mai vreau s-aud. Plus ca urmeaza revizia, nu c-ar fi sume uriase, dar mereu sunt bani de dat.

Flower, azi are si Ana teza la romana. La mate a dat-o deja. La ultima problema se vaita c-a fost dificila, ca la plecarea acasa, au vorbit cu niste mamici si ca asa cumn era formulata era mai mult de fizica. Si cum fetele au acelasi nr. (ac. subiecte), iar baietii alt nr., ca la baieti a fost mai usor etc.

Andra, multumesc de explicatii. Macar cand e zgomot sa dorm si eu.

Mihaela, cu Eurovisonul anul acesta, ca niciodata, n-am fost deloc interesata. Mai nou, constat ca se discuta faptul ca melodia castigatoare seamana cu alta cantata de un rus. Mie imi place cum canta piesa originala rusul Vitas, asa ca il contest pe castigatorul norvegian.

Lui And. i-a reusit o nota peste 8 la romana (8.35) si se pare ca una peste 9 la mate (asa se pare - 9.40). Multumitor! (La romana, prof. de la comisie i-a dat 8.70, iar cea de la clasa i-a dat 8, deci diferenta de 70 de sutimi. ) Nota se va rotunji la 8. Iar la mate era suparat c-a trecut efectiv pe langa 10. Daca la romana s-a bucurat de nota peste 8, la mate s-a suparat.
Important e ca si-a dat silinta si ieri, sotul l-a recompensat c-un tel. mobil.
Si pe-ai nostri copii vrem sa-i lasam in excursie la sfarsitul lunii. Cum And n-a vrut sa mearga cu unii colegi de-ai lui intr-o alta excursie organizata de o clasa de-a VIII-a, am zis c-ar fi frumos sa viziteze Delta cu colegii de cls. ai surorii lui si alti copii din scoala. Cam astea sunt noutatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fete dragi, am putin timp de repaos, imi permit si eu ca am mai scapat de 2 teste. Mai am 2 si am terminat de tot pana la mijlocul lui august, cand incepe urmatorul semestru. Sunt happy ca am luat pana acum tot, nu speram, pentru ca nu mai am chef de invatat.

Sanca, eu voi lucra intre 20 iulie si 16 august. In 22 iunie incepe concediul sotului meu si are 4 saptamani pe care le vom petrece o parte in Ro si apoi in Norvegia, la fiorduri. Cel putin asa intentionam, inca nu am facut rezervari, sper sa nu ne trezim ca nu mai gasim locuri.
Distractie placuta in Colorado!

Ana felicitari lui Alex! Cum ce sa faci? Sa razi de bucurie si sa plangi de fericire!

Mara, mie de la Eurovision de anul acesta mi-a placut foarte mult spectacolul dat de rusi, s-au intrecut pana si pe ei . Apoi ca melodii mi-a placut tare mult melodia portugheza, asa vesela si de vara, buna de concediu. Apoi a Estoniei, cu fetele acelea serioase. In rest Norvegia mi-a placut si Grecia(deh, aici sunt subiectiva, nu mi-a placut atat melodia cat Sakis si miscarile lui ). Si inca Islanda are o melodie pe gustul meu. Moldova da, mi-a placut si mie mai mult decat Ro...

agho, mersi de informatie. NU stiam de contestarea melodiei norvegianului. Oricum, gusturile nu se discuta, sunt subiective si atat. Fiecaruia ii place ce-i place...ca nu degeaba e vorba aceea: "nu e frumos ce-i frumos, ci ceea ce-ti place" . Am scris mai sus lui Mara ce si cum mi-a placut mie. Mie mi s-a parut cel mai reusit eurovision, de la organizare pana la scena aceea care a depasit orice limite si pana la melodiile prezentate. Dar cum spuneam de gusturi.... Ah da, nu mi-au placut prezentatorii de la semifinale, apoi la finala i-au schimbat. Erau gretosi atat s-au mai mangaiat pe scena....
Felicitari lui Andrei pentru note si cadou. Sa-l foloseasca sanatos! Si petrecere frumoasa copiilor in excursie.

andra, ce as mai petrece si eu cateva ore singura cu al meu sotzior.... Noi tot ce ne permitem este o duminica dupamasa pe terasa noastra, la un pahar de vin dupa un gratar si povesti. Cu copiii invartindu-se pe langa noi si plictisindu-se. Ne-au mai lasat putin in pace ducandu-se la TV. Asa ca te invidiez pentru petrecerile de la nunti(mi-e dor si mie de una!) si de momentele in doi. Nu ca n-am avea cu cine lasa copiii, ca prietenii nostri abia asteapta sa stea cateva ore cu ei, dar Silvia nu vrea in ruptul capului . Asa ca inca avem momente in 4 sau 3....

Mihaela felicitari copiilor pentru rezultate!

Noi mai avem de facut azi ultimele cumparaturi pentru Diana, maine dimineata la ora 6 pleaca vaporul cu ei toti. Sper sa se distreze bine. Inca asteapta cu maaaaaare nerabdare plicul de la noua scoala prin care o anunta in ce clasa va fi din august si ce colegi/profesori va avea. Sper sa vina azi ca daca nu, ma va innebuni la tf din excursie cu plicul acela. Unde mai pui ca am primit indicatii pretioase sa nu deschidem noi plicul, ca ea vrea sa fie prima care vede ce si cum . Ieri au avut la scoala "seara parintilor" si copiii au prezentat referatele pe care le-au pregatit la religie. Ovi e zis ca a fost interesant. Eu n-am putut sa particip, am avut de invatat pentru testul de azi .

Hai ca va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa in continuare.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata dragelor si multumesc mult de cuvintele frumoase...Ziceam de plans ca se cheama cheltuiala...o data si a doua...oare ce ne mai asteapta dupa 10 asta la mate in teza?!

In fine...azi am o zi plina...sper sa ajung s-o termin cu bine...

Cer iertaciune ca sunt inca cu pluta pe conducta...v-am citit...ma bucur de rezultatele minunate si ale voastre si ale copilasilor...va doresc bafta la examene ,teze si alte teste...si sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

..noi am avut un sfarsit de saptamana foarte incarcat...incepand de joi....am cunoscut pe plaja o familie din bucuresti care au si ei un baietel de 6 ani,diagnosticat cu autism,si ne-am hotarat sa mergem la tulcea sa vizitam si noi faimosul acvariu,despre care toata lumea vorbeste,intr-adevar este foarte frumos,doar ca parca este cam micut si daca tot am ajuns la tulcea am reusit sa mergem si la manastirea celic dere...a fost o zi plina,vineri ne-am linistit putin,apoi sambata am luat-o de la capat,am fost pana la mangalia,pt ca a fost ziua de nastere a nasei andreei si pt ca tati s-a nimerit sa fie liber,am dat o fuga si pana la tara la socra-meu...(stefanesti de calarasi)...mihaitza a fost in elementul lui acolo,toata ziua a stat afara,in picioarele goale si s-a jucat......am ajuns duminica seara pe la 9 acasa,rupti de oboseala..partea proasta este ca la tara,mihaitza s-a umplut de bubite si se scarpina....
va pun si cateva poze cu noi,facute in acest week-end....
POZE

noi am dat teza la romana saptamana trecuta,azi o dam pe cea de la mate...acum asteptam notele....si cred ca deja n ne mai sta gandul la carte,ci la vacanta...mai ales ca in iulie pleaca cu parintii lui paul,la maica-mea,in spania...de abia asteapta,mai ales ca ii place sa vorbeasca in spaniola,de altfel,ne mai trezim prin casa vorbind in spaniola...
sanca,urez si eu cu intarziere la multi ani,cu tot ce iti doresti,dumnezeu sa iti dea tot binele din lume!
va cesc pe toate fara exceptie!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare!

gata am ales!Am dat hirtiutza la scoala cu variantele alese,acum sa speram ca va fi bine pe viitor!Ceea ce a ales copilul i se potriveste((informatinstehnick-aplicare ain pratia a celor mai noi mijloace media,aplicarea diferitelor programe pc in diferite domenii de activitate si a doua optziune este mathemathik/Naturwissenschaften-explicarea si aplicarea diferitelor fenomene fizice si chimice,asta ar fi prima varianta a doua fiind franceza)!Eu sper ca prima varianta sa fie luata in consideratzie ,a doua adica franceza imi cam da mie stringeri de inima,copilul meu se decurca nu cu foarte mare ususrintza la limbi straine!Deci franceza ar fi a 3 a limba straina pentru el...un pic cam mut cind nici inclinatzii prea mari spre asa ceva nu ai!

In toamna dupa incepere scolii au voie sa schimbe optziunile intr-un interval de citeva saptmini daca nu le plac sau nu li se potrivesc!

In rest am scapat de o lucrare la matematica,avem in fatza un ala engleza si un la germana!
Astazi insa este ultima zi de scoala,au un weekend prelungit!

Eu nu-mi mai bat capul cu mari performantze scolare drept sa spun,la virsta asta copilul meu chiar nu e capabil de asa ceva!Dar eu am incredere in el si in fondul lui bun si stiu sigur ca odata si odata va presta exact asa cum este capabil!

Flower tare mi-a placut ce ai scris tu acolo la generale cu intzelesul copilului,eu personal exact asa am rocedat dar sa stii ca nu sunt scutita de intraberi intrebatoare!

felicitari tuturor copilailor pentru rezultatele excelente obtzinute l scoala,tot inainte as!

Gata ca-mi suna telefonul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Miha, ultimile ecouri ale Eurovisionului : astazi la ora de muzica doua domnisoare, colege cu Fat-Frumos(alias fi-mio), au cantat melodia "balcan girls" ori cum s-o fi numit ....Profesoara a fost foarte multumita si le-a spus ca daca ar fi cantat ele in locul Elenei sigur luam macar locul 15

Si chiar reusesti sa rezisti sa nu tragi cu ochiul?

Agho, s-a mobilizat Andreiul, bravo lui !La mate a patit-o si TB . inca nu se ancoreaza f bine in timp si n-a reusit sa termine ultimul subiect. Imediat dupa teza au facut verificarea si el a iesit la tabla fix la ex cu pricina, pe care l-a facut snur. Asta e, invatam ...a luat 9.50.Bun de trecut la experiente

Pai ce sa v-astepte Ana? Altul (10)

Faine pozele Miha 007 si mai ales ca Mihaita a putut zburda in largul lui. La Celic Dere a facut si clasa lui TB o ex anul trecut, parca .

Dana, bine v-ati decis ! Sa fie cu succes !Informatica e un domeniu zic eu interesant de urmat pt un baiat ...totul e sa-l atraga .E bine si ca mai au un ragaz de razgandire dupa ce au vazut de fapt cu ce se mananca treaba .
Bafta la restul de lucrari !

Intrebarile intrebatoare vin din partea cui? A lui sau a ta? Stai tu linistita ca si io ma tot intreb si imi descopar si greseli .Dar in meseria asta inveti din mers si uneori chiar din greseli

Agho, io iti cant de pe-acuma Multi ani traiasca!!!!sanatosi si la punga grosi in caz ca nu apuc sa mai intru maine si asteptam masa si dansul

V-am pupit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui flower-power

Miha, ultimile ecouri ale Eurovisionului : astazi la ora de muzica doua domnisoare, colege cu Fat-Frumos(alias fi-mio), au cantat melodia "balcan girls" ori cum s-o fi numit ....Profesoara a fost foarte multumita si le-a spus ca daca ar fi cantat elein locul Elenei sigur luam macar locul 15

Si chiar reusesti sa rezisti sa nu tragi cu ochiul?

Super colegele lui TB! Da, rezist pe baricade asa...da' ma tin bine . Ce sa zic, abia apuc sa citesc si sa vad stiri in suedeza, asta mai mult ca le discutam la scoala la Stiinte sociale. Apoi trebuie sa le citesc si in engleza ca le discutam la engleza...zau ca de cele in romana nu mai am vreme. Mai aflu si eu una-alta aici pe DC si mi-ajunge.

Dana, bravo lui Andrei pentru alegeri. Si Diana putea alege sa nu inceapa a 3-a limba, putea avea in orele acelea tot engleza sau suedeza. Dar fata s-a hotarat asa si ii place. Da, ea are talent la limbi...acum daca se tine si de asta va fi chiar poliglo(a)ta...4 limbi!

Mihaela(umflatel) .

Da, plicurile n-au ajuns inca, Diana e plecata deja, a ajuns cu bine pe continent. Sa vedem cum va trece noaptea, si-a dus o saltea de burete cu ea, un sac de dormit si un trening sa-l ia peste pijama ca cica dorm undeva unde daca peste zi nu e soare si e frig, noaptea e frig bine. Sacul ce i l-am luat protejeaza la temperaturi de peste 5 grade, ma gandesc ca n-o sa fie asa frig inauntru.

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ana felicitari lui Alex. Vorba Marei, recompensa a vrut, iata ca a primit.

Agho La multi ani, sanatate si detoate.

Danutza felicitari ca v-ati decis la subiecte pe anul ce vine.

Mihaela 777 vazut pozele. Ce frumos e la tara, verde si liniste, si mie imi place nu numa lui Mihaita Pozele de la acvariu, sant super.

Miha distractie placuta lui Diana. Vad ca si voi, cum prindeti ocazia, hop in Rom.

Mara la noi nu se serveste Eurovision, americanii nu au pomenit de asa ceva, asa ca pe mine - subiectul ma depaseste.

OK, ma declar in vacanta. Deabea astept sa fac o schimbare de peisaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mara noi am facut izolatie interioara cu vata de sticla,de izolat izoleaza,pacat ca m-au inundat astia de sus si s-a mucegait varianta asta n-o luasem in calcul,asa ca data aviatoare folosesc polistiren,expandatul la interior,extrudatul la exterior,bafta in ale renovarii.

Agho multi ani fericiti sa traiesti si sa ai parte de muuuulta sanatate!!!!

Dana tin pumnii sa iasa cum vreti voi cu scoala,eu is de acord cu tine 3 limbi straine cam mult.

Mihaela 007 pozele le-am vazut in avanpremiera la celalalt subiect,preferata aia cu tati ci Mihaitza,super super delicata si sensibila poza aia.

Ana bravo lui Alex sincer am toata admiratia pt baiatul tau.

Mhaela s te cred cu momentele in 3 sau 4 dar lasa ca vine soarele si pe strada ta,creste Silviutza si sa vezi atunci..

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput