America (161)
Raspunsuri - Pagina 7
CRISMIR spune:
RAMOPNA,si eu is cu platile casei...ca dupa al meu sot ar fi la fel ca al Irinei
ADRIANA,wauuuuuu,ar fi super Tampa,mai aproape de noi...si de IRINA..bafat sa iasa cum vreti!!
CARMEN felicitari pt casa!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
arminad spune:
Ramona, in Ro eram io in charge cu facturile fiindca acolo trebuia sa stai la cozi si io eram aia cu pilele .Sotu n-a stat niciodata la o coada ,il maninca talpile Cind am venit aici s-a schimbat situatia fiindca eu eram pleasna cu engleza adica rau de tot la stadiul de yes ori no asa ca ce dreaq de facturi sa platesc .Plus ca atunci cind a descoperit sotu ca aici nu trebuie sa stai la cozi s-a inviorat brusc si-a zis ca incepe sa-i placa .Pe linga asta a mai fost si problema cu Dan .Eu am fost 5 ani ocupata cu el 12 ore pe zi pe bune nici nu vreau sa-mi amintesc.
Acum mi-am revenit din toate punctele de vedere si le platim cind si cum apucam adica stim amindoi exact ce trebuie platit si cum e cu finantele si asa mi se pare normal ca nu stii niciodata ce se intimpla cu celalalt.
miereamara spune:
Adriana super, hai vino aici, o punem de o intalneala, Tampa e la vreo 3 ore de noi. Lucian chiar ar vrea sa ne mutam in Tampa dupa ce incheiem capitolul Gainesville, dar eu nu vreau sa mai vad Florida, vreau zapada, ploaie, vreme urata, frig, fac depresie dc mai vad soare!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
miereamara spune:
V-am spus ca mi-au taiat curentul azi (incep si eu ca Andrada:))
I-am sunat si le-am servit o poveste lacrimogena, cum ca fusei in spital si nu mi-am dat seama ca am intarziat si sa vina imediat sa restabileasca conectia ca am copil mic si dc se imbolnaveste ei o sa fie de vina, LOL, in juma de ora aveam curent.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
AB spune:
Ramona cum iti trimit bulbi de branduse? Anul asta de frig mi-au murit ghioceii pe sub zapada reinghetata si nu stiu pe unde sunt.
Cu facturile sunteti teribile :) Eu i-am lasat sa pape din cont lunar si-i verific doar. Pana acum n-am avut surprize.
Miere bine ca ai reusit asa repede. Eu mai am inca amnintiri negre din blackout-ul din 2003.
Ramona J spune:
Miere, are you OK?
Ai dreptate Armina, ar trebui macar sa-i scriu un set de instructiuni pe undeva (probabil ca nu l-ar gasi).
Noi sintem din aia de am muri la vreo saptamina unul fara celalalt. Simbioza perfecta, ce stiu eu nu poate el si invers... Avem mare nevoie unul de altul!
Ramona J spune:
Mama lor de ghiocei! N-a mai venit primavara la NY?
Iti trimit PM cu adresa, senchiu, senchiu, senchiu...
Ramona J spune:
Ha, ha! Mi-ai amintit de blackout. Noroc ca Alexandru era in Romania, era o caldura in apartamentul ala...
Pe mine m-a prins in Upper Eastside, a durat ceva pina sa-mi dau seama ce s-a intimplat. Am incercat citeva statii de metrou si in sfirsit m-am gindit ca ar fi bine sa prind un taxi daca vreau sa mai ajung acasa. L-am "shared" cu nu stiu cite persoane, dar macar n-am mers pe jos pina in Queens.
Mai eu nu le dau voie sa-si ia bani singuri. Fixul meu!
mihutza11 spune:
salutare!
noi suntem in plin AMR.. 5 zile mai sunt pana ajungem in RO.. parca nu imi vine sa cred, patesc exact ca atunci cand am venit aici.. si parca vad ca nici bine nu ne dezmeticim ca trebuie sa venim inapoi.. ehh.. oricum mai bine asa decat deloc..
Ioana da asa e.. toate suntem niste indragostite de puiutzii nostri! dar eu nu stiu unde e linkul cu poze..
Lai felicitari pt GC!
Hilde sper sa rezolvi cu jobul ala!
Carmen felicitari pt casa!
panteruto va tin pumnii cu Tampa!ia sa bage si fetele un dans
cu facturile si eu sunt in charge.. ca in baza sotului, valeu..
ma duc sa pap o felie de cozonac si lapte..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
blackpanterro spune:
Multumesc fetele, acum tare imi doresc sa mergem acolo(adevar mare graisi, Ramona, gasii o gramada de case mari si frumoase :) ). Sa vedem ce o iesi de aici. Va dati seama ca vreau sa ma intalnesc cu toata lumea "Floridiana" LOL .
Cuscra, mor de nerabdare sa ne intalnim.
Ramona, nu mai am shamrocks :( , a fost tare frig iarna asta cu multa zapada, pur si simplu s-au topit, au fost foarte uscati ci cand a dat zapada, de la udeala aia, s-au facut ca si ziarul ud. Asta este...acum am margarete alb-violet acolo, nu mai conteaza :)
Fetele, cam cat costa sa cumperi frigider/washer,dryer/masina de spalat vase/aragaz toate din acelasi loc, sa zicem Sears? Fac astia reducere daca iei tot odata? Cum obtin un quote? La fel si pt mobila in toata casa.
Daca ajungem in Tampa vrem casa sigur, e mai bine decat sa platim chirie, BHA e $1.750 pt rangul sotului.Am vazut ca e mai mult decat suficient pt mortgage.Si am vrea sa includem totul in pretul casei sa nu mai trebuiasca alt imprumut pt cele necesare in casa.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."