America (161)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Felicitari, Lai! S-a ratacit iepurasul putin pe drum ca a intarziat cu vestea cea buna. Grozav!

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IOANA vazut pozele,superbi copilasi ai...iar tu arati tare bine,si la cat de mic e bebeul eu zic ca ai slabit excelent...si vorba ADRIANEI,domnisoara aceea e frumoasa foc,cine este?!

ANDREEA,8 kg numai,wauuuuuuuuuuu,super,asa sa tot mai faci copilasi...eu am luat 18 kg si am scapat relativ repede de ele...acu' e mai greu dupa atatia ani ,s-au tot adunat altele si nu se mai duc

IRINA si noi asteptam sambata...azi am umblat deja la cumparaturi cu SINZI,hihihi,ne pregatim intens...abia astept sa va vad

MIHUTZA am vazut si pozele voastre,frumoasa foc fetita,ce ochisori are,sa va traiasca...si ce baietel chipes si dragalas...ce frumos se jucau.... si pt ADRIUTZA

LAI felicitari,bravo!!!...pai sa bem atunci

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

lai, felicitari ! sa fie asta doar inceputul unui lung drum de ...succesuri,succese...ca nici nu mai stiu cum e modern a zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hristos a inviat!! si de la noi in a 3-a zi de Pasti.
Fie ca lumina invierii Domnului sa va aduca in suflete si in viata numai bine si fericire.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Sanzi sa-ti zic ce am citit eu tot pe DC. Daca botezi un copil ramai ...cica...mintenas graviduta. Si eu cred ca i s-a intamplat verisoarei mele avea un copilas bolnav si stia ca nu mai poate fi salvat si a incercat ...cam 7-8 ani. A botezat asa...ca asa s-a nimerit, nu stia nimic de asta si a ramas in luna urmatoare. Dodolila al doilea are acum 9 ani. Asa ca ...cine vrea sa puna pariu cu mine??!!Hai hai...sa aud.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Lai super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Christos a Inviat!

Nici nu mai stiu de cand n-am mai scris pe forum. Or fi vreo cateva luni bune. Va citesc insa regulat. M-am amuzat bine de povestea cu castelul. M-as muta si eu cu voi la castel. Am vazut poze cu copiii frumosi (unii prin RO la bunici, alias Luca lui Ciuf, ce fain!) si cu bebelusii din ian au crescut mari, vad ca se fac deja botezele :) (have fun Miericico & co la botez).
Philip si Liris nasc si ele curand. Nastere usoara si bbei sanatosi!
Corinadanavazui ca e insarcinata. Felicitari!
Lai felicitari pt.GC
Sanziana tinem pumnii sa apara bb2 curand.
Ocebine recuperare usoara mamei.
Sanatate tuturor bolnaviorilor. Nu mai stiu pe cine sa mentionez ca s-au intamplat atat de multe de cand n-am mai scris. Eu salut pe toata lumea si va trimit la toate un brat de bucurie si veselie! OK?

Noi suntem bine. L-am dat pe Sebi la day care full time ca a plecat soacra acasa. So far so good. Abia asteptam sa vina odata primavara asta ca a fost cam rece pe la NY. Dar se pare ca weekendul asta ne scoatem si noi parleala cu o vreme super frumoasa.

Am o intrebare mai ales pt.fetele din NY. Am nevoie de un dermatolog bun sa merg la un control. De ceva timp orice crema de fata care o folosesc ma irita si tare as vrea sa aflu motivul. Ocebine parca tu aveai un dermatolog bun in Manhattan. Pls daca poti da-mi detaliile sa imi fac un appt. Ti-am trimis si un PM in speranta ca poate citesti mai repede ca si forumul. :) Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Amami, bine ai revenit. Ce varsta are copilasul tau, am vazut ca ai scris ca l-ai dat la daycare.

Am vizitat si eu azi o daycare. Nu mi-a placut deloc.
O singura ingrijitoare la 8 copii, unii plangeau acolo de ti se rupea sufletul, pai eu nu il las deloc pe Aidan sa planga, intotdeauna am fost pe faza si i-am rezolvat dorintele...
Pretul foarte mare, dar asa am inteles ca este peste tot, 880 de dolari pe luna. Trebuie sa ma inscriu acum dc vreau sa prind loc prin toamna-iarna.

Nu stiu ce sa fac, pur si simplu imi repugna ideea de a-l lasa acolo. Culmea este ca aceasta cresa avea reviews foarte bune, ma intreb celelalte cum sunt???
Mai am doua pe lista, la una dintre ele este directoare sotia unui fost profesor de al meu, poate o sa-mi placa mai mult.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, il aduci la "tzara" la nasa...de luni pana vineri!!!!

Adriutza, nu stiu ce sa spun...mai am un fin de 1 an si 7 luni...hihi...so, un an jumate o fi repede???

Lai, felicitari pentru aprobare de GC (imi trebuie si mie o bautura...de cand nu am mai pus pe limba). Cam asta fac acum...mi s-au dat teste de ovulatie si un "chart" cu care sa imi monotorizez timp de 3 luni ciclul si ovulatia, si apoi dr. va stabili daca e nevoie de tratament de stimulare sau nu...Parca ea spunea de clomifern (si se referea ca cresc sansele cu 8% de a avea gemeni...) nu f mult...dar la mine in familie (pe partea feminina) sunt gemeni si fara stimulare!!!
Analize in Ro as vrea doar sa fac de toxmoplasmoza, de boli genetice si generale sa ma linistitesc ca eu sunt ok...

Gata...fug...am o intalneala

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanzi, toxoplasmoza o poti face si aici, nu e foarte scumpa. Eu am repetat-o aici, o facusem si in ro, stiam ca avusesem boala in trecut si voiam sa fiu sigura ca mi-a scazut IgM-ul.

Lai, felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Am inteles eu bine sau acum aplicati pt I-485? sau a fost deja aprobat? La mine a durat ajustarea de statut, de cand am depus I-485 si pana cand am primit GC-ul efectiv 6 luni (dar a fost prin loterie, deci s-ar putea ca voi sa aveti alti timpi de asteptare).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput