America (161)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cica n-are cine sa-l mai aprinda.
Stiu ce zici, asa lupte avem si noi pina sa-l trimit pe husband la doctor. Dar acum e o situatie mai speciala, ar trebui sa fie mai intelegator.
Abia astept sa vad cele opt culori! Si bucataria, aia va trebui s-o refacem si noi cindva. Poate ma inspir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, am vazut si eu gradina ta!! Super...ce de flori frumoase ai!!! Le pui in fiecare primavara sau ies ele??? Ca mie mi se par foarte costisitoare...se duc cam 80$ saptamanal pe plante, pamant, tratament pt flori si alte necesare gradinii...Sa nu spun de gazon...Am cumparat acum SOD si le-am pus...o parte le-am distrus cu ingrasamantul meu...o parte Blaze...si ce a mai ramas le ud sa incerc sa imi repar greseala...Plus ca nu am mult spatiu din cauza piscinei!!!! Si pamantul aici e foarte nisipos...si oricat as cumpara, iese nisipul la suprafata!!!
Si am vazut ca pt legume ai sist de irigare?? Eu le ud cu furtunul...am inteles ca rosiile nu se uda seara...pt ca favorizeaza aparitia fungusului...

Eu le dau cu ceva vodka ramasa de la botez in seara asta, sa tin virusu porcin la distanta, sau macar sa il fragezesc un pic

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona inca o intrebare ....am vazut ca ai zmeura...de unde ai cumparat-o?? Ca mi-a fost recomandata pt clima de aici...si nu am vazut nicaieri...

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Multumesc Sinzi. Asa e, cam scump hobby asta. Nu-ti mai spun ca am pus si noi sod... si n-avem piscina. Asta a fost obsesia sotului meu, cam scumpa.
Zmeura o am din Romania, dar se gaseste si aici. Am vazut la Lowe's, Home Depot, Walmart. Online am vazut ca aveau tot felul de soiuri.
De acum ma pricep sa gasesc sales de plante. Am mai vazut sites unde poti sa faci schimb de seminte, acolo nu m-am bagat inca. Desi as putea, ca am multe seminte.
Bulbi am gasit online la sfirsit de sezon, la pret bun. Pentru Texas a fost perfect de plantat atunci, ca trebuie sa tii cont si de asta. Alteori cumpar plante mai mici ca sint mai ieftine. Trandafirii i-am inmultit, ca tai o codita si o pui in pamint. E simplu! Lowe's si Walmart au citeodata clearance la plante. Trebuie sa fii atenta sa nu aiba vreo boala. Daca sint doar lesinate le poti invigora.
Initial e mare cheltuiala, pe linga sod am adus un camion cu pamint, nu stiu cit mulch si alte cele de imbunatatit solul.
In curte am plante perene, mai experimentez cu seminte (ca-s mai ieftine), iar din bulbi sper sa rasara flori si la anul. In fata casei cumpar rasaduri, desi am mai incercat cind si cind si cu seminte. Aici se duc banii mai des, multe flori nu rezista la caldura de aici iar in iarna asta au inghetat. Asa ca ne distram de citeva ori pe an. Anul trecut am fost multumita cu dianthus, i-a placut cit de cit caldura si a rezistat mai mult de un sezon.
Weeds le smulg cit pot cu mina, cind apar zone extinse prin gazon mai dau local cu chimicale, ca alta varianta n-am. Cu creaturile traim intr-un fel de simbioza, nu ma mai agit ca in anii trecuti.
Edit ca uitasem sa raspund. Avem sprinklers, dar la legume a pus sotul un sistem din asta si le udam pe sant, sa nu atinga apa frunzele. Ideal e sa uzi dimineata.
Aici pamintul e cleios, dar rau de tot! E foarte greu de lucrat, de aia am si adus atita pamint si gunoi. Nu crestea nimic, ca nu-si poate face loc radacina - e complet compact. Un dezastru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Liris, niciodata n-am vazut "aaa am nascut" la PS. Esti mortala.
Sa va traisca si sa va aduca numai bucurii. Cum o cheama?
Ramona da si mie poza cu gradina, da-te mare mei,
A

Mergi la inceput

Wow, ati vazut ca Ft. Worth a inchis tot school district? Mai este si Cleburne ISD, tot de pe aici. Plus alte citeva scoli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

stati asa ca vine capitol nou. merge greu ca mi-am spart ochelarii.. sa nu radeti meei!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Si p-aici s-au inchis deja alte citeva scoli din suburbs pe linga aia din Chicago care s-a inchis prima.
Ramona si pe mine ma enerveaza chestia aia cu absentele mai ales ca Dan a cam chiulit anul asta dar eu m-am hotarit sa-l tin pina luni acasa sa vedem ce-o fii.E un nonsens ce zic astia adica te sfatuiesc sa tii copilu acasa dar te streseaza cu absentele .Ar trebui sa le lase naiba acum pt o vreme macar si daca mai chiulesc unii din placere
Mersi de recomandarea cu flmul dar m-am multumit cu reviews si m-am lamurit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Poftiti la capitolul 162 - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136749

Enjoy!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput