America (161)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Merci fetelor, despre pareri in legatura cu aparatele foto. Stiti cum se zice, buna ziua ai dat, belea ti-ai capatat. Mi-ati spus despre lentile si acuma vin inapoi cu intrebari. Lentilele cu care vin unele camere "standard" sunt bune sau doar asa si asa?

Eu planuiam sa iau o camera Nikon D60 sau un model de EOS Rebel (XS sau XSi) de la Canon care vin cu lentile cu tot si sa mai investesc in alt lentila dupa un timp, daca simt nevoia; insa lentilele sunt scumpe, mai scumpe decat camera in unele cazuri, asa ca a doua lentila probabil va fi o investitie pt anul viitor.
Acum consider si optiunea sa iau un body only si o lentila "buna" daca spuneti ca "cam" asa e mai bine.
Majoritatea modelelor vin cu lentile 18-55 mm si Nikon are unele dealuri la care adauga si o lentila 55-200mm.

Ce considerati voi ca e o lentila mai buna, sa zicem, decat 18-55mm f/3.5-5.6 IS cu care vine standard Canon Digital Rebel, considerand ca noi o sa facem poze in/outdoor, probabil majoritatea cu subiectul (copilache) in miscare, lower light in unele cazuri; nu suntem fotografi de profesie, dupa cum se vede si nu sunt sanse ca fotografia sa evolueze dincolo de hobby, in cazul nostru.

Ramona, eu iti multumeam de atentie si de serviciu, serios, nici nu m-am gandit ca ai insistat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Acuma nu va suparati pe mine, dar eu nu cumpar papuci asa de scumpi, doar de la reduceri de prin magazine. payless sau alte asemenea. al meu ii face de comanda la 4 ani. a avut gap ceva super, maro dar ii primise si i-am cautat pe site la ei, dar nu aveau decit bleu:
http://www.gap.com/browse/product.do?cid=6220&vid=1&pid=644917

iaca au si alb, dar is super, baiatul meu i-a iubit si tot mi se pare mult 24 usd..... fiindca nu e stilul sa pot lasa mostenire la generatia urmatoare. nu stiu altii cum reusesc...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alina, daca ai zis ca esti in cautare de pantofi eu am ramas fixata pe ideea asta si vreun an de zile te poti astepta sa-ti mai tot spun cind vad pe undeva...
Sinzi, sper ca gasesti ceva pe plac si mai ales la pret decent. Pentru mine $150 e dincolo de cit as fi dispusa sa platesc pentru o pereche de pantofi de copilasi (mai ales ca-i x2). Cum i-as mai cumpara eu zeci de perechi lui Anuta? Si asa ma doare sufletul ca am pus deoparte vreo doua perechi pe care n-a ajuns sa le poarte decit foarte putin ca a schimbat marimea inainte sa apuc sa i le dau. Ar trebui sa le pun pe Ebay, dar mi se pare tare complicat tot procesul...
Multumesc pentru laude. E departe de a fi perfecta gradina mea, fac si eu poze la partile mai frumoase. Oricum, e un proiect "neverending", asta e clar.
Sinzi, pozele le pusesem la subiectul despre gradina. Nasol ca Blaze face atita paguba, dar cu un catelandru e de asteptat. Eu am vrut sa te intreb cum e cu gardul, mi s-a parut cam multicolor intr-una dintre poze. Nu stiu cum arata gradina ta, dar am vazut ca ai productie la rosii si asta mi se pare mai important! Am si eu o rosie mica-mica, in rest sint doar flori. Am vazut si un ardei mic, vad ca infloresc si summer squash.

Mergi la inceput

Cenia, vazut pozele. E atit de scumpa Naomi! Sanatate multa, am avut si noi probleme cu croup si stiu ca-i scary.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am primit cadou o masina de spalat pt mother's day (hahaha, nu radeti, imi doream) si am inteles ca trebuie sa folosesc nu's ce high efficient detergent. ce-mi puteti spune? parac sanzi si ramona, voi vorbeati la un moment dat.

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea io nu rad...ca si eu am fost si inca sunt in extaz de cand o am!!! A mea e front loader si trebuie sa folosesc deterget pe care scrie HE...(majoritatea sunt he). Mie una imi place mai mult praf pentru sosete si haine murdare...In rest folosesc 7th generation sau cat de cat biodegradabile si naturale lichide

Ramona, am terminat cu rosiile...am acum rasaduri noi, productie proprie din seminte...am avut ceva recolta...(noi mancam muulte rosii si ne-au ajuns vreo 2 sapt)...Am sa fac poze la restul...(sa nu dau vina doar pe Blaze, am vrut sa pun roses food si am pus prea mult si in mare parte eu le-am distrus). Asa am facut si cu gazonul...unde am pus granulele s-a facut o pata de gazon uscat Acum mi-am invatat minte lectia!!!!
Doar gardul nou este uni ca culoare...in rest...asteapta sa il vopsim...si eu astept sa imi cumpere sotzu spray de vopsit ca nu mai pun mana pe pensula!!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

deci cam toate-s he? hai ca m-ai incurcat, eu am acasa provizii serioase de detergent ca le iau in sale si ma gandeam ca tre sa le donez cuiva acum. diseara ma uit sa vad ce scrie pe ele.

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, pt gazon e mai bine sa ai feeder.Sa nu mai pui granule. Asa am patit si eu, am ars iarba cu Miracle Grow dar si-a revenit dupa un timp ca incepusem sa ud cu feeder-ul conectat la furtun tot la 2 saptamani si si-a revenit cam in 2 luni. La fel fac si cu florile din gradina si ghivece, le stropesc cu furtunul la care e conectat feederul si asa nu le omori, bine nu pui o cantitate uriasa de apa cu solutie, asa cat sa se ude otzara.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Andreea, felicitari pentru masina! Daca zice he, pai din ala sa folosesti ca altfel nu-i place. Din celalalt trebuie sa pui foarte putin (face multa spuma) si nu o sa spele bine.
Nu dispera Sinzi. Nu vrei sa fac o lista cu toate plantele pe care le-am omorit eu. Asta este, nu trebuie sa te descurajezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Merci fetelor, despre pareri in legatura cu aparatele foto. Stiti cum se zice, buna ziua ai dat, belea ti-ai capatat. Mi-ati spus despre lentile si acuma vin inapoi cu intrebari. Lentilele cu care vin unele camere "standard" sunt bune sau doar asa si asa?

Eu planuiam sa iau o camera Nikon D60 sau un model de EOS Rebel (XS sau XSi) de la Canon care vin cu lentile cu tot si sa mai investesc in alt lentila dupa un timp, daca simt nevoia; insa lentilele sunt scumpe, mai scumpe decat camera in unele cazuri, asa ca a doua lentila probabil va fi o investitie pt anul viitor.
Acum consider si optiunea sa iau un body only si o lentila "buna" daca spuneti ca "cam" asa e mai bine.
Majoritatea modelelor vin cu lentile 18-55 mm si Nikon are unele dealuri la care adauga si o lentila 55-200mm.

Ce considerati voi ca e o lentila mai buna, sa zicem, decat 18-55mm f/3.5-5.6 IS cu care vine standard Canon Digital Rebel, considerand ca noi o sa facem poze in/outdoor, probabil majoritatea cu subiectul (copilache) in miscare, lower light in unele cazuri; nu suntem fotografi de profesie, dupa cum se vede si nu sunt sanse ca fotografia sa evolueze dincolo de hobby, in cazul nostru.

Ramona, eu iti multumeam de atentie si de serviciu, serios, nici nu m-am gandit ca ai insistat!

Alina, Mama to Luc 3/08

E putin cam complicat si nu prea ma pricep. Doar atat din ce l-am mai intrebat pe sot una-alta, cand nici eu nu pricepeam. Parerea mea este sa incepi cu un body si o lentila de kit, cred ca 18-55 mm e standard. Cu cat e mai mic f-ul, adica apertura, cu atat e mai bine, adica lentila poate capta mai multa lumina.
Personal, as incepe cu lentila de kit si un aparat ok. D60 e foarte bun pentru inceput si pe masura ce inveti, vei stii singura ce sa iti alegi. O sa vezi, dupa ceva timp vei simti nevoia de o alta lentila, de un flash adevarat, ba si de o umbrela si dupa aia ai pretentii de aparat scump:-) - asa a fost la sot! si nu am scapat.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput