Mamici si burtici din BAIA MARE (26)
Raspunsuri - Pagina 8
anca81 spune:
Am gasit un www.nextdirectory.eu/" target="_blank">site super cu hainute (si) pentru copii care livreaza in RO pentru 5 Euro. De fapt e magazinul britanic NEXT. Nu sunt super ieftine hainele dar sunt mult peste ce am vazut in magazinele de la noi. Cred ca in perioada reducerilor merita.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
irlandeza spune:
Ilinca, felicitari mamico, Sophia bine ai venit pe lume, sa fiti sanatoase.
MARINELA
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Anca81, la noi exista NEXT, au haine super, mai ales pt. copii, dar reducerile se aplica la f. putine hainute. Si in magazin ai de unde alege mai mult decat pe site. Si 5 euro mi se pare ok pt. transport.
MARINELA
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Malinka spune:
buna dimineatza, mai matinali ca niciodata va salutam...ia poftiti la o
fierbinte si o
pentru cine serveste...
domnul marc a adormit aseara la 23, la ora 2 s-a trezit, i-a fost foame, mancat, adormit la loc, pana la 7 jumate, cand i-a fost foame iar...si credeti ca a mai adormit, naaaa, deloc...asa ca, iata-ma, pregatita sa infatuiesc lucruri mai...ca doar, cine se trezeste de dimineata, departe ajunge...sa vedem pana unde....o zi plina de soare va doresc...

ancaurn spune:
Buna dimineata!
Malinka multumim pt cafea.
Anca81 multumim pt site.
Nici Dragos nu a avut o noapte prea reusita. S-a trezit de vre-o 4 ori. Noroc ca a adormit repede si singurel inapoi. pe el il chinuie maselutele. La una din stanga sus a iesit deja unul din coltisori. Mai sunt 3, apio celelalte maselute, caninii
Noi vrem neaparat sa iesim azi. Dupa 12 dupa estimarile mele, in functie de cat doarme dragos si de cum ii termin papa. Cu cine ne intalnim si unde?
clauco spune:
Neata,
In sfarsit merge calculatorul. A fost virusat si nu am mai putut face nimic.
Felicitari Ilinca!!!!!! Bine ai venit pe lume Sophia Diana !!!

RARES

Anca81, in sfarsit ne-am decis. La Nisipurile de aur mergem. Azi mergem la agentie sa platim sa prindem reducerea. Daca te hotarasti, iti spun hotelul, si ...poate poti plati in rate eventual ca sa-ti retina camera. Vezi tu.
Iesiti azi?
anca81 spune:
Clau, spune-mi te rog hotelul.
Noi iesim pe la 3, dupa pranz.
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauco Anca81 LTI BERLIN GOLDEN BEACH Clau si piticii poze cu noi |
Si cat e totalul? Hotelul arata super

Mamica fericita de
Piti mic se face mare
mihor spune:
Buna ziua!
anca81 tare rau imi pare ca e asa de maraita Carla...Sper sa ii treaca perioada asta
.
Multumim de site. E chiar ieftin transportul. Daca iau ceva prin curier rapid din Bucuresti ma costa mai mult
Eu sunt cam absenta la iesiri in ultima vreme...Am niste drumuri de facut dar o sa le si termin o data ![]()
Ce faceti de 1 mai?[;))]
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png