Mamici si burtici din BAIA MARE (26)
Raspunsuri - Pagina 15
mihor spune:
Ilinca noi am vorbit cu o doamna asistena care a venit acasa dupa 1 saptamana plus ca ne-a mai spus cum sta treaba cu un copil acasa ;)) a fost tare de treaba. A plans putin si scurt. Inca ma bucur ca i-am pus atunci la inceput. Urechile s-au vindecat destul de repede si acum e ok.
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
anca81 spune:
'neata si
pentru toata lumea.
Carla s-a trezit azi la 5, a baut lapte si a varsat in pat
. Si de-atunci somn 0, acum cred ca a adormit printre urlete. Oare e de la dinti
?
Lore, ID-ul meu de mess e anca.iloie
Ilinca, cercei i-am pus Carlei in maternitate, in ultima zi, am plecat de acolo cu cerceii gata pusi. I-am dat asistentei 20 ron pentru "munca" depusa si gata. A plans mai putin decat la un vaccin. Cred ca poti intreba medicul de familie, poate fac si la cabinet cand mergi pentru bilant.
Sophihi.
Carmen, a crescut frumos Ianis, sper sa mai iesi cu noi
.
si o zi minunata tuturor.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Mihor, multumesc pentru link-ul cu Mothercare, sunt OK preturile, direct pe site-ul englezesc iti iese cam 55 ron setul de 7 body-uri. Sunt de calitate hainutele lor, mie imi plac. Deocamndata mai am body-uri si pijamalute dar in viitor m-as baga la o comanda.
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
clauco spune:
neata!
Malinka al meu e claudia_coman2002
Ilinca, eu nu am putut purta chestia aia pt ca ma deranja la operatie (a mea e verticala din pacate) dar daca o suporti, ar fi indicat sa o porti . Cica nu ramai cu burta. Cred ca am vazut mai demult in Center unde au hainute si lucruri pt copii. Daca trec pe acolo o sa ma uit daca mai au. Cerceii i-am pus in spital dupa ce am nascut. Dar ma gandesc ca ai putea vb cu o asistenta de la Euromedica de la nasteri sa ii puna. Sa ii tii in spirt inainte sa ii pui.
Iesiti?
ana_mun spune:
neata
mersi Anca de cafea buna buna, si noi azi am fost matinali pe la 6, a dormit fiul meu de la 10 la 5 dimi, asa de odihnita m-am trezit ca nu imi vine sa cred, nu am mai dormit de mult asa multe ore, imi este gata si mancarea, a mai dormit un somn de la 8-9, a papat asa de bine pireul de fructe, si acuma asteptam sa mergem afara.
fetelor cand comandati de la Mothercare, sa imi spuneti, o sa comand si eu ceva.
ne vedem afara
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
ancaurn spune:
Buna dimineata!
Irlandeza pacat ca nu ati avut parte de o zi insorita. Totusi, cred ca zilele libere v-au prins bine. Cum mai stati cu sanatatea? Si cum reactioneaza Patty fara mama? Cred ca tie ti-e cel mai greu.
Ana cu scuzele de rigoare, va rugam sa primiti urarile noastre intarziate:
ALEX
Malinka eu ti-l dau daca vrei (hepcalanca), dar nu intru veci pururi.
Anca81 uite www.nextvision.ro/" target="_blank">aici un site al unei firme ce aduce produse din Anglia, inclusiv Mothercare, Adams Kids,marks&Spencer, Next, Hamleys, etc.
Noi nu iesim ca am mult de lucru prin casa si pe la 3-4 o trimit pe Cezara la ai mei pana la sf. saptamanii. Maine lucrez, dar joi sigur ies devreme, pe la 9.30-10 daca e vreme buna.
anca81 spune:
Anca, multam de site, am vb cu ei mai demult pentru un scaun de masa Chicco Polly de la Mothercare unde avea o reducere frumusica, cu comisionul lor din pacate iesea la fel ca in magazinele noastre.
Mey fetelor, nu ne imprumuta nimeni cu o tetina Avent de marime mai mare decat 2? As vrea sa incerc sa-i dau Carlei cu un alt biberon decat Dr Brown's si vad ca din Avent bea apa dar am doar tetina nr. 2 si la lapte e jale cat de incet curge, Carla crede ca e de joaca. Si n-as da banii aiurea pe un set ...
Iesim si noi afara imediat, mai am de intins niste haine.
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
mihor spune:
anca81 cand te hotarasti, si eu ma bag la o comanda. Inca avem bodyuri dar peste maxim 1 luna sigur am nevoie de altele.
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihor anca81 cand te hotarasti, si eu ma bag la o comanda. Inca avem bodyuri dar peste maxim 1 luna sigur am nevoie de altele. Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png |
Oki doki
Mamica fericita de
Piti mic se face mare