Mamici si burtici din BAIA MARE (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Ilinca noi am vorbit cu o doamna asistena care a venit acasa dupa 1 saptamana plus ca ne-a mai spus cum sta treaba cu un copil acasa ;)) a fost tare de treaba. A plans putin si scurt. Inca ma bucur ca i-am pus atunci la inceput. Urechile s-au vindecat destul de repede si acum e ok.

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si pentru toata lumea.

Carla s-a trezit azi la 5, a baut lapte si a varsat in pat . Si de-atunci somn 0, acum cred ca a adormit printre urlete. Oare e de la dinti ?

Lore, ID-ul meu de mess e anca.iloie

Ilinca, cercei i-am pus Carlei in maternitate, in ultima zi, am plecat de acolo cu cerceii gata pusi. I-am dat asistentei 20 ron pentru "munca" depusa si gata. A plans mai putin decat la un vaccin. Cred ca poti intreba medicul de familie, poate fac si la cabinet cand mergi pentru bilant. Sophihi.

Carmen, a crescut frumos Ianis, sper sa mai iesi cu noi .

si o zi minunata tuturor.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Mihor, multumesc pentru link-ul cu Mothercare, sunt OK preturile, direct pe site-ul englezesc iti iese cam 55 ron setul de 7 body-uri. Sunt de calitate hainutele lor, mie imi plac. Deocamndata mai am body-uri si pijamalute dar in viitor m-as baga la o comanda.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

neata!

Malinka al meu e claudia_coman2002

Ilinca, eu nu am putut purta chestia aia pt ca ma deranja la operatie (a mea e verticala din pacate) dar daca o suporti, ar fi indicat sa o porti . Cica nu ramai cu burta. Cred ca am vazut mai demult in Center unde au hainute si lucruri pt copii. Daca trec pe acolo o sa ma uit daca mai au. Cerceii i-am pus in spital dupa ce am nascut. Dar ma gandesc ca ai putea vb cu o asistenta de la Euromedica de la nasteri sa ii puna. Sa ii tii in spirt inainte sa ii pui.

Iesiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

neata

mersi Anca de cafea buna buna, si noi azi am fost matinali pe la 6, a dormit fiul meu de la 10 la 5 dimi, asa de odihnita m-am trezit ca nu imi vine sa cred, nu am mai dormit de mult asa multe ore, imi este gata si mancarea, a mai dormit un somn de la 8-9, a papat asa de bine pireul de fructe, si acuma asteptam sa mergem afara.

fetelor cand comandati de la Mothercare, sa imi spuneti, o sa comand si eu ceva.

ne vedem afara

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Flavia ai primit mail-ul meu? Ai vazut scaunul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata!
Irlandeza pacat ca nu ati avut parte de o zi insorita. Totusi, cred ca zilele libere v-au prins bine. Cum mai stati cu sanatatea? Si cum reactioneaza Patty fara mama? Cred ca tie ti-e cel mai greu.
Ana cu scuzele de rigoare, va rugam sa primiti urarile noastre intarziate:
ALEX
Malinka eu ti-l dau daca vrei (hepcalanca), dar nu intru veci pururi.
Anca81 uite www.nextvision.ro/" target="_blank">aici un site al unei firme ce aduce produse din Anglia, inclusiv Mothercare, Adams Kids,marks&Spencer, Next, Hamleys, etc.

Noi nu iesim ca am mult de lucru prin casa si pe la 3-4 o trimit pe Cezara la ai mei pana la sf. saptamanii. Maine lucrez, dar joi sigur ies devreme, pe la 9.30-10 daca e vreme buna.

Mergi la inceput

Anca, multam de site, am vb cu ei mai demult pentru un scaun de masa Chicco Polly de la Mothercare unde avea o reducere frumusica, cu comisionul lor din pacate iesea la fel ca in magazinele noastre.

Mey fetelor, nu ne imprumuta nimeni cu o tetina Avent de marime mai mare decat 2? As vrea sa incerc sa-i dau Carlei cu un alt biberon decat Dr Brown's si vad ca din Avent bea apa dar am doar tetina nr. 2 si la lapte e jale cat de incet curge, Carla crede ca e de joaca. Si n-as da banii aiurea pe un set ...

Iesim si noi afara imediat, mai am de intins niste haine.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

anca81 cand te hotarasti, si eu ma bag la o comanda. Inca avem bodyuri dar peste maxim 1 luna sigur am nevoie de altele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihor

anca81 cand te hotarasti, si eu ma bag la o comanda. Inca avem bodyuri dar peste maxim 1 luna sigur am nevoie de altele.

Oki doki

Piti mic se face mare

Mergi la inceput