Tulcence ? (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!
crina a facut azi 4 lunite!!!suntem mari, am fost la bilant, are 8 kg (i/a trecut asistenta 7,5 ca ia scazut rochita)si 70 cm. azi am papat cateva lingurite suc de portocale...

dany, eu am inaugurat piate civica azi. m/am intalnit cu mireluta si am stat cu fetele la aer putin pe o bancuta acolo. ne vedem cu placere cand poti si tu...

mireluta, petrecere frumoasa la nunta!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Silvia urez si eu la prag de seara la multe lunite pentru frumoasa Crina , sa va traiasca , sa va bucurati de ea toata viata , sa va aduca numai bucurii

Si eu am fost azi in Piata Civica de 2 ori , dimineata dupa slujba de la biserica cam pe la ora 10 si ceva apoi seara pe la ora 20 si ceva .Poate reusim sa ne vedem saptamana ce urmeaza .

fetelor va doresc o seara linisitta cu copilasi cuminti si somnorosi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!

Nu mai gaseam subiectul.
Silvi, sa-ti traiasca frumoasa!

Am fost si noi in piata civica, era cam aglomerat, spatiul ala de joaca e frumos, dar topoganul nu-mi place, urcarea e incomoda ptr maya si cred ca mergeau mai multe leagane, scrancioabe etc.

In rest, multa munca si oboseala. Saptamana asta iar am fata in deplasare, dar la sora mea la Cta si ma simt mai bine stiind-o aproape. In plus, va fi cu nepotul meu si o sa-i prinda bine joaca si statul la curte cateva zile.

Dani, am vazut pozele noi cu dragutii tai, mi-am amintit si de cancelaria de la seminar cu un pic de nostalgie. Sotul tau va continua acolo si anul urmator?

Gabi, Laura, Aurora, ce mai faceti? Portugal, Moruna, Minginuk?

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele , va invit la o cafeluta calda

Aseara m-am intalnit cu Silvia si cu Crina in parcul personalitatilor, ne-am plimbat , a fost foarte frumos .Crina este o frumoasa

Arissa ma bucur ca ai scris , ma bucur sa aud ca sunteti bine, vacanta placuta Mayei .
Si anul acesta scolar Eugen va preda la seminar , el fiind singurul profesor de Muzica Psaltica din oras momentan .Ne-am simitit bine ieri mergand prin liceu ,stand in banci , mi-am reamintit si eu de anii de liceu

Am fost si noi in Piata Civica , este aglomerata ce-i drept , locul de joaca este prea mic pentru cati copii vin .Atentie mare daca lasati copii singurei la topogan fiindca stau tiganusii si fura bratari de la mainile copiilor .A patit-o si vecina noastra , fetiei de 3 ani i-a furat bratara de la mana .In rest a amenajat frumos , imi place .
Noi acum plecam sa cautam sandalute Mariei , ieri am cautat prin oras dar nu am gasit ; azi cautam prin zona de Vest si la depozitele mari , sa speram ca vom gasi .

Va doresc o zi frumoasa si mai revin sa vad ce ati mai scris .Pupam toate fetele si va asteptam sa scrieti

danybv

Mergi la inceput

salutare!

dany, si noua ne/a facut placere sa ne plimbam impreuna
fetelor maria e o dulce,mai ceva ca in poze, rade tot timpul si o facea si pe crina sa rada.

arisa, ma bucur ca ai reusit sa mai ajungi si pe forum. multumesc de urari!

astazi de dimineata nu am iesit ca pitica a dormit linistita si n/am vrut sa o deranjez iar acu ploua si iar nu iesim. dany cauta sandale eu maieuri...de acu maine.

dar cel mai important lucru cu care voiam sa ma laud, crina s/a intors singurica de pe spate pe burticaam fetita mare!!!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna

e drept ... am lipsit, am o scuza... invat de zor. Abia ieri am reusit sa-l duc la Teo la Barlad. Nu a plans... azi se juca si urma sa doarma cand am sunat eu. Il las acolo toata luna. Saptamana viitoare pe 15 am examen.Sper sa reusesc.
Am vazut cateva poze din cele afisate. Am remarcat-o pe Crina o frumusete si Maria bucuria-o fetita care are o gramada de poze in care zambeste. Cred ca e o buna dispozitie pt toti cei are ii vizioneaza pozele.
Va pup...si va doresc multa sanatate atat voua cat si piticilor.

Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 2 anisori si 1 luna 02.03.2007

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele

Silvia, felicitari Crinei pentru intoarcerea de pe spate pe burtica , gata-i fetita mare de acum

Mirell@ , ce bine ca Teo sta la bunici , iti dorim din suflet sa ai multa bafta la examen abia asteptam sa ne faci cinste virtuala ca ai luat examenul spor la invatat

Multumesc feteleor pentru cuvintele frumoase spuse despre Maria
Fiecare dintre noi avem copilasi frumosi si isteti .

danybv

Mergi la inceput

neata!

fetita mea ce/a mare s-a trezit doar de 2 ori azi noapte si a dormit pana la 9 si eu cu ea...nu/mi venea sa cred cand am vazut ca e lumina afara. apoi a stat la san mai bine de o ora sa recuperezesi acum iar doarme.
ieri am iesit si cu tati, ne/am plimbat si prin parc si pe faleza si in piata civica si m/am uitat dupa voi. am vrut sa/i punem cercei da n/am gasit unde...ba era deja inchis ba nu era tantea care se ocupa de asa ceva...

mirela, spor la invatat, sa auzim ca ai luat examenulpoate dupa ai timp de o intalnire.

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!

Mergi la inceput

ce liniste la noi!!!

de ieri crina are cercei si e foarte frumoasa. a plans f tare cand i/a facut gaurile dar apoi i/a trecut.
ieri ne/am plimbat cam toata ziua si pe seara era cam rece si ea cam dezbracata...si cam tuseste. sper sa nu aiba nimic.

toate fetele

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!

Mergi la inceput

si inca ceva, printesa mea sta in fundic

m/am intalnit cu arisa in parc. eu o admiram pe maia ce mare e si visam sa o vad si pe crina alergandea se uita cu nostalgie la crinaadevarul e ca trece timpul prea repedecrina deja nu mai e bb

noapte buna tuturor!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI

Mergi la inceput