Tulcence ? (11)
Raspunsuri - Pagina 7
silvi8 spune:
salutare!
arisa, multumin de urari! niciodata nu e prea tarziu. oricum sa stii ca nu seamana cu mine. nu l/ai vazut pe tatisunt ca 2 picaturi...aceleasi trasaturi, gesturi plus culoarea...ea e creola si eu alba
te felicit ptr permis si sa il folosesti nu ca mine care de vreo 2 ani cred ca a mucegait.
maya e mult mai mare decat credeam eu, se vede ca nu ne/am intalnit de mult!
dany, ma bucur ca esti din nou on linemultumim de urari!
aseara am iesit la personalitati pe la 5.30 si am stat 2 ore. bineinteles ca nu m/am gasit cu nimeni. sigur iesim si azi.
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
mirelaionut spune:
Buna, fetele!
Arissa, Dany, mersi de sfaturi si Dany cand ne vedem pe mess sa-mi dai chestiile alea de diversificat
Arissa, cat a crescut Maya, Doamne ce dragutza e, cum trece vremea, cand erai insarcinata si vorbeam de bagajul pt spital... treb sa ne bucuram ca viata e scurta
Noi azi plecam la mare si stam pana luni, mai un aerosol, poate o tine socrela pe asta mica sa se duca si mami si tati la plaja, desi o sa o luam cu noi dar nu la ore de varf, pupici la toti piticii si la mamici
silvi8 spune:
neata!
mireluta, distractie frumoasa!sa nu uiti sa mergi la vot!!!
si eu am sa votez la tara si nu la tl ptr ca daca e vreme buna mergem la tara ca duminica e hram la manastire la cocosu.
am motiv de lauda fetelor, ptr prima data crina a dormit pana la 2 jumate cand a mancat apoi a dormit pana la 5. ne/am plimbat si a mai mancat putin pana la 6.15 apoi iar nani pana la 8.
bineinteles ca azi nu mai doarme deloc...da tot e bine.
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
danybv spune:
Buna ziua fetele
Mirelaionut drum bun la mare si distractie placuta cand te vei intoarce iti voi da materialul cu diverisificarea
Silvia felictari Crinei pentru ca e fetita cuminte si doarme mult
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
silvi8 spune:
saluatre!
am venit si noi dimineata de la tara.
a fost urat ca in padure era curent , in masina cald ...crina si/a schimbat programul si a fost suparata. acum de cand am venit acasa iar e vesela rade si acum face nani.
deseara cred ca iesim la plimbare pe faleza.
voi cum ati petrecut in week/end?
pupici!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
Mirell@ spune:
buna
Noi suntem bine... mai racim, luam tratament, ne trece.... am avut si conjunctivita, acum totul este bine. Teo merge la mamaica unde se simte bine, nu chiar in largul lui dar e bine ca pana acum nu l-am gasit murdar sau lovit. Are grija de el, de fapt are grija de ei ca aceasta femeie are grija de 7 copilasi. Teo este cel mai mic, ceilalti copii au 4-5 ani. Din toamna o sa mearga si el la gradinita cu ceilalti copii. Doamna se duce si-i ia la 12, stau la masa si ii pune la somn. Pe la 5 ma duc sa-l iau. Afost o perioada cand era racit si nu mai vroia la mamaica, lua tratament si nu-i placea.. femeia nu statea sa-l gadile sa ia tratamentul cum ii fac eu acasa. Asa de greu il pacalesc... si cand aproape l-am convins si-i spun sa deschida gurita zice "nu veauuu". Atunci din nou explica si convinge-l. Are o personalitate f puternica... o mosteneste de la tata-su.
Eu cu serviciul mai mult.. aproape ca nu mai am timp de nimic altceva. am o saptamana de cand intru pe mess, dar nu reusesc sa vorbesc cu nimeni ca vine Teo si vrea el sa scrie. Nu se lasa pana nu castiga scaunul. Ma impinge si-mi zice sa ma duc pe pat. se aseaza el si cand nu stie ceva vine la mine si-mi zice sa vin sa-l ajut; zice "mami stie" si iar ajung eu pe scaun dar cu el in brate sa fac ce vrea el... ca daca ii inchid fereastra lui tipa si plange. Din nou il las singur sa faca ce vrea. Isi pune singurel desene animate, dar nu le lasa sa ruleze cap-coada isi alge el fragmentul- il lasa sa ruleze...pana se termina, apoi isi cauta altul.
Ma inscriu la titularizare din nou... si am de invatat. Pe Teo o sa-l duc sambata viitoare la Barlad pentru o luna de zile.
Va pup pe toate. Mai vorbim.
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 2 anisori si 1 luna 02.03.2007
silvi8 spune:
salutare!
astazi m/am intalnit cu gabi. defapt ea a venit la noi ca eu n/am recunoscut/o. ati vazut/o in ultimul timp ce gagica s/a facut?! nu ca nu era, da acu e si mai si...
gabi, m/ai facut sa ma simt naspatu asa de bine si eu cu burta, nearanjata, mereu pe fuga ...n/am mai fost la coafor de exemplu din noiembrie...
ar trebui sa ne intalnim ca uite cum trece timpu si n/o sa ne mai recunostem niciuna
luni am salutat/o pe aurora pe faleza dar fie nu m/a vazut fie nu m/a recunoscut.
planga crina, pa
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
gabiu spune:
salut fetelor,
silvi sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
Fetelor glumeste! Nu va luati dupa ea. Arata super si nici nu zici ca a fost vreodata insarcinata. E atat de slaba...... Cica ea are burta! Ma lasi! Eu umblu mereu cu burta supta (incordata) ca daca-i dau drumul.....
arissa felicitari pentru progrele Mayei si pt reusita cu permisul. Nu vedem in trafic atunci, eu stiu ce masina ai
mirell@ si noi tot cu raceala ne chinuim ca doar l-am dus in colectivitate....
dany ma bucur ca stati mai mult pe afara, pupici si plimbare placuta.
mirelaionut pupici si voua
Maine nu-l duc pe Albert la gradi pt ca plecam la mare pt trei zile. Abia astept pt ca ne intalnim cu fostii colegi de facultate si cu copiii lor.
Va pup si weekend placut tuturor
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
neata!
crina se joaca cu cuti asa ca intru sa va salut. tre sa scriu repede ca joaca nu tine mult!
gabi, tre sa te urechem putinaseara cand am iesit la plimbare am gasit ceva in pledul din carut si tu tre sa fii responsabila
distractie placuta la mare!
mirela, cred ca o sa iti fie greu fara teo o luna. oricum spor la invatat si bafta la examen!
restul fetelor ce faceti? toate bune?
pupam pe toata lumea
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
gabiu spune:
neata,
a fost frumos la mare dar ....Albert s-a lovit la nas rau de am zis ca si-a spart nasul. La locul de joaca s-a urcat pe un ski jet si normal ca s-a lovit de ghidon cand a coborat. In rest e inca racit cobza. N-am luat la noi batista bebelusului pt ca trebuia sa caram si aspiratorul dar...rau am facut. Mare lucru nu era, loc aveam...si-l scapam si pe el de mucozitati. Asa s-a chinuit rau de tot saracutul. Acum e la gradi, nu a mancat nimic si nu stiu daca o sa-l las la somn acolo sau o sa-l ia sotul. Inca mai deliberam.
silvi...si noi cand ieseam la plimbare cu Albert in carucior ne trezeam cu bani, asa ca......e norocul micutei se spune.
va pup pe toate, o zi frumoasa ( a mea e nasoala de dimineata!-m-a enervat rau colega de birou)
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007