Tulcence ? (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Eu pe la ora 13 zic ca este bine , poate pana atunci imi vine si sotul meu de la slujba si-l pot lasa pe Andrei sa stea cu el acasa .Daca nu poate veni atunci voi veni cu amandoi copii in parc .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata Tulcea !!!!
Haideti fetelor la cafeluta

Urez si eu azi LA MULTI ANI !!!! SFINTII IMPARATI CONSTANTIN SI MAMA SA ELENA SA VA OCROTEASCA , SA VA DARUIASCA MULTA SANATATE SI ALESE BUCURII !!!

Deci ne vedem azi in parc fetele sau aveti alte planuri ????

danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Da, Dany ne vedem azi pe la ora 13 la Delta,ok? Acum m-am uitat in tel si eu nu am nr Silviei, daca vrei tu Dana sa o suni poate iese si ea ca vroia sa se intalnesca cu noi ...??

Pupici, ne vedem in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut fetelor,
mirelaionut, da, ii faceam masaj la ochisor (cat ma lasa fara sa planga). Si eu i-am dat nettacin si opatanol parca.
E frumos ca va intalniti. Din pacate eu ziua nu pot iesi pt ca sunt la munca dar daca il vedeti pe Albert cu sotul meu nu ezitati sa va apropiati. Ei merg de obicei in parcul personalitatilor la topogan sau groapa cu nisip.
Noi maine plecam la mare
va pup, weekend placut

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

gabi distractie placuta la mare !!!!!

danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata fetelor!
of, tare greu ajung pe net...cu intarziere zic si eu la multi ani fetitei aurorei, elena. sa creasca mare , frumoasa si sanatoasa!

gabi, distractie frumoasa la mare. noi vom incepe sa mergem deabia dupa ce va sta in fundulet crina, adica prin august septembrie sper.

joi n/am reusit sa ajung la intalnire ptr ca dimineata am fost cu crina la visa la analize apoi la mine la serviciu, ca de pe 1 iunie intru in cresterea copilului si deabia la 12 am ajuns acasa. pana a mancat si ea si eu era deja tarziu...si pe la 4 am plecat la tara ca a fost ziua soacrei mele. poate ne intalnim totusi alta data. poate mai dupa amiaza 5/6 sau sambata sa poata veni si gabi si mirela, poate arisa, aurora...

eu sunt f fericita ca analizele crinei au iesit bune. mai are inca bilirubina si transaminazele mari dar putin...e cert ca au scazut valorile asa ca mi s/a luat o piatra de pe inima. in rest, toate sunt bune!

va multumesc ptr aprecierile la adresa printesei mele!
marti mergem la vaccinul de 2 luni. daca va mai amintiti, macar mireluta spuneti/mi si mie cum au reactionat piticii vostri. am mari emotii.

noi si azi iesim in parc, dupa ce vine tati asa ca nu stiu ora.maine cred ca mergem la tara asa ca nu vom iesi sigur.

va pup! week/end minunat tuturor!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Felicitari Silvi pt printesaCrina e o dulce multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Buna la toate fetele cum a fost la antalnire?.Cred ca frumos. Abia astept sa ajung si eu an tara mie dor .Sara Ines sa facut mare dar e alintata vrea mai mult an brate de papat papa bine supita doar cereale nui plac va pupic dulce si bebeii vostri pupici din Portugalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mihaela, multumesc de urari! noi inca nu papam decat laptic. cu tinutu in brate te inteleg...crina are deabia 2 luni jumate si e o alintata de n/are pereche.

azi am vb cu dani sa ne intalnim, apoi am contramandat ca era vremea rea da acu e soare...imi pare rau ca n/am mai iesit.

maine mergem la vaccin!
pupici!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut fetelor.
bafta maine la vaccin silvi. Eu i-am facut lui Albert gama de infanrix si a reactionat foarte bine. Adica n-a avut nimic!
La mare a fost super, am fi vrut sa ajungem si saptamana asta dar am vazut ca vremea va fi urata. De luni....la gradi
va pup pe toate

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput