Tulcence ? (11)
Raspunsuri - Pagina 14
mirelaionut spune:
Buna!
Silvi, i-am dat salau, am luat de aici din Piata noua, l-am taiat in 3-4 bucatele si le-am bagat la congelator si scot de acolo cate o bucata cand e masa cu peste-acum am stiuca si o sa-i dau ca este tot peste alb.Dar ce are pitica ta, a racit?Sanatate multa!
Daca iese cineva maine afara-eu sunt pentru, noi ne invartim prin Piata civica-parc Delta dar ajungem si in Personalitatilor, nu e problema...sper sa ne intalnim, pe la ce ora iesi tu Silvia?dar tu Dany?
silvi8 spune:
salutare!
mireluta, noi iesim la 5 / 5.30 la personalitati dar venim si in centru daca e sa ne intalnim.
eu am o intrebare. voi i/ati pus in premergator pe pitici. eu eram hotarata sa nu ii cumpar dupa ce am citit diverse pe net dar aseara in parc niste mamici spuneau cadimpotriva e f util. asadar sa ii cumpar sau nu? ca deacum e mare si poate sa stea in ala sigur...
pupam fetele
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
mirelaionut spune:
Silvia, parerile sunt impartite. Eu sunt impotriva premergatoarelor pt. ca ele nu fac altceva decat sa le incetineasca mersul la copii pt. ca le sustin greutatea corpului iar cand ii lasi singuri ei nu sunt obisnuiti cu greutatea lor, plus ca merg si pe varfuri apoi...cu toate ca stiau ca eu sunt impotriva lor, membrii familiei i-au luat matzei un premergator si normal ca eu nu am incurajat-o sa stea in el...ma rog de la inceput nici ei nu ia placut face cativa pasi si apoi plange ca vrea sa iasa de acolo, desi e de la Chicco si are melodii si butonase f. faine...fiecare e liber sa-si creasca copilul cum vrea si cum crede ca e mai bine pt. el, eu ti-am spus doar parerea mea.... Pupici si weekend placut!
mirelaionut spune:
Bine ai "revenit", Gabi si ne bucuram ca ne mai povestiti de experientele voastre cu bebeii ca noi suntem incepatoare
Auzisem de gradinita Tic pitic-acum am vazut site-ul lor si mi-a placut f. mult, e un ban in plus dar stii ca copilul tau sta in niste conditii super, au tot felul de activitati am vazut si faptul ca poti sa-l vezi de la servici pe net e deja...foarte mult pt Tulcea (pana la urma se poate si la noi...)Dar mancarea e ok? Mi-a placut foarte mult ce sa zic...
Cat despre intalnire poate intr-o duminica dupa amiaza...ce ziceti?
danybv spune:
buna ziua fetele
in sfarsit am si eu timp sa intru pe net , v-am citit azi noapte insa nu am mai avut putere sa va scriu , eram foarte obosita .
Ce va pot spune ca eu si sotul meu sambata si duminica am foat foarte ocupati cu procesiunea legat de sosirea sfintelor moaste ale Sf Imp Constantin si Elena iar ieri cu venirea PF Patriarh Daniel la biserica din E3 .
Eu fac parte din ASCOR ( asociatia studentilor crestini ortodocsi ) noi la fiecare procesiune mergem imbracati in costume nationale .Sambata am asteptat sfintele moaste la intrare in oras sus langa fostul post de politie mai sus de peco .Am coborat cu ele pana la biserica din E3 ,a fost foarte frumos , foarte multa lume a venit .
Aseara am asteptat pe PF Patriarh Daniel , a fost foarte multa lume , puhoi de oameni , in momentul in care au sosit toti ierarhi , 20 de ierarhi si cu PF Daniel au inceput oamenii sa se impinga , a fost foarte mare imbulzeala dar a trecut si asta .
Eu am stat in primul rand va dati seama cum am fost " strivita" au filmat cei de la tvr1 , trinitas , burtila , cred ca vor transmite diseara la stiri , oricum pe sotul meu il ve-ti vedea fiindca el a slujit cu PF Daniel .
Inca mai sunt sfintele moaste pana la ora 18 azi , se mai poate trece si prin alatar tot pana la ora 18 .
Gabi , ma bucur ca Albert este bine , multumesc pt informatii legate de job , poate reusesc totusi sa gasesc ceva pe viitor .
Pup si restul fetelor
Cand o sa am un pic de timp mai liber voi raspunde la fiecare in parte .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
mirelaionut spune:
Buna, fetele!!! Pe unde sunteti pe unde umblati?S-a facut frig afara asa ca mai puteti scrie cate 2 randuri aici despre voi si puii vostri...
Noi suntem bine, Mara creste vrea deja sa o tinem de manute si ea sa mearga e f ambitioasa se ridica de marginea patutului, de mobila de ce prinde
Pupam pe toata lumea si mai dati un semn de viata
Am mai pus si cateva poze cu Mara...