Sezatoarea canadiana (140) Paste fericit!
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
Ia uitati ce site de mobila... super!
http://www.rochebobois.com/collection2009/index_us.html
M-a innebunit asta, e stilul meu de salon la care visez... Nu merge linkul pe salonul visat e in Collection Les Provinciale, Maestro sofa (designer Philippe Bouix). Pielea si lemnul meu preferat... e prima data cind gasesc asa ceva. Numai canapeaua e vreo 10 000 de dolari.
Stai, ca eu credeam ca numai in State are magazine, dar acum vad ca au si in Montreal, pe 505 Av Du President-Kennedy... Nu ca m-ar incalzi cu ceva, dar ma duc duminica, cit e Agata la dans, sa-mi clatesc si eu ochii si sa-mi incalzez inima. Cu alte cuvinte, tara arde si baba se piaptana...
Mona_B spune:
Olga, ce mai faci, n-am apucat sa te mai sun, cum mai sunteti?; maine ajunge mama la noi, sper sa aiba o calatorie fara peripetii; eu ti-as imprumuta-o din cand in cand, dar ce m-as face cu tatal tau?:)barem ti-l mai ia pe Tony de pe cap din cand in cand?
Am postat chiar azi la maple babies:
Buna fetelor, intru si eu in fuga sa va mai salut si pentru ca mi s-a facut dor de gravidute. A propos, nu stiu daca voi ati trecut prin asta dupa nastere, dar cand il schimb pe Aidan si-l vad asa micut si fragil imi amintesc de burtica si m-apuca nostalgia ai aproape regret ca s-a terminat perioada sarcinii si el nu mai e acolo inauntru. Cand mi-am desfacut bagajul de spital, am avut acelasi sentiment. Gravidutelor, va invidiez
Noi suntem foarte bine amandoi, azi ne-am intors de la primul control pediatric si micutul se prezinta excelent, e un lungan frumos si foarte roz, cu o pofta de mancare uriasa si mai nou a inceput sa se trezeasca la cam doua ore sa pape, pana ieri se trezea din ora in ora. Alaptatul merge foarte bine pana acum, sper sa nu apara probleme.
In curand voi pune si niste pozite...ca tati cam are de lucru si nu le-a terminat inca:)
Fratiorul mai mare s-a acomodat deja si a devenit grijuliu, imi spune cand sa-l spal/schimb, ma ajuta cu scutecele, carpitele, s-a maturizat destul de mult in ultimele zile. Insa ne-a lasat paf cu intrebarea: "Can I have a baby sister too???"; ne-am prefacut ca nu l-am auzit...deocamdata.
Sarcina usoara in continuare, bucurati-va cat puteti!!
Mona
Mona_B spune:
Olga, daca ai un crock pot daca nu, cumparati unul, e foarte bun mai ales pentru perioada asta, am si o carte cu retete rapide la crock pot, daca vrei ti-o dau. Arunci ingredientele acolo si lasi cateva ore si ai mancare pe mai mult timp. Sau cum spunea Carmen legumele la steamer sunt iarasi un time-saver, un pui intreg aruncat in cuptor; noi vineri seara ne-am intors de la spital, pentru sambata am avut pizza toata ziua, fructe si lactate, iar de Pasti nu ne-am intins ca nu mancam cu doua guri
Pe mine, recunosc, ma ajuta Cris la gatit si cumparaturi; la curatenie/ordine ori chiar sa stie ce-i de facut cu Vlad parca are doua maini stangi, nu-i trece nimic prin cap, dar asta e, decat sa starnesc discutii care ar escala,- ca are si un ego cat casa- mai bine tac si fac ce pot. Reusesti sa te odihnesti cat de cat noaptea?
Tin pumnii, vorbeste cu Stefan si faceti impreuna un plan...stiu ca trece prin momente foarte grele acum deci stressul e mare..Doamne-ajuta sa treceti cu bine peste perioada asta.
Mona
Denisam spune:
mQQm-LMA cu sanatate si un Pepit sanatos,mincacios si vesel!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Daiopri spune:
Mona felicitari!! Bb Aidan, bine ai venit, ca tare te mai astepta mami!
Sa stii ca si mie tot asa mi-a zis motanul, de baby sister:)
Asa ca de luni sunt mandra posesoare a unui sterilet Nu zic ce emotii am avut sa nu fi facut vreo belea pana sa il pun:)
Olga, e tare greu la al doilea. Nelia
Eu zau ca ma opresc aici. Olga, faci si tu cat poti cand poti. Da mai ales incearca sa faci nani cu Sophia. Si eu m-am vaitat la dr ca e mai plangacios pisoiul si mi-a zis ca se transmite starea mea de nervozitate. Asa ca tu sa fii calma in primul rand.
al meu pe masura ce creste vrea mai des, si eu care astept sa nu mai pape noaptea Ca doar e destul de dolo
Khristin, pupici. frumosi iepurasi. Ma faceti sa am regrete ca nu am fata, da la problemele mele ma bucur totusi.
Am fost la biopsie si a fost cam nasol, ca nu doar baga acul si trage nitel de acolo si a tot bagat si impins si scos, ca cica trebuie sa ia din toate partile. Si a luat si din nodulul cel vechi. Rezultat intr-o saptamana, cea mai lunga din viata mea de pana acum
Oricum, din ce am vazut, lichidul din vechiul nodul era clar, pe cand cel din asta nou era cu sange. Nu mai zic ca cica o sa fie si lapticul cu sange si sa incerc sa vad daca il accepta pisoiul.
Cam asta cu noi. Dr mea de fam zicea ca e posibil sa nu am un reultat precis nici de aici, si eventual sa incercam cu MRI.
Acum astept
Chiar asa ktrinel, ne-ai lasat asa?:))
Mqqm LMA cu sanatate si nastere usoara.
Denisa, de unde le stii tu pe toate bre?
De plecat teoretic (daca totul iese bine) plec pe 18 mai. Pana atunci, ziua motanului, botezul si bagajele ma tin in priza. Trebuie sa ma uit si eu la formularul cela. Olga daca ai timp poate il pui si pe al tau pe email. Deci, capul sus si lasa ca trece
Ktrinel spune:
Mqqm, LA MULTI ANI! te dai berbeaca sau tauroaica ?...orice ai fi, multa sanatate si sa fii iubita!
ok, am scris pe email ...ca vad ca altfel mi-o si luam pe cocoasa.
oanagabriela spune:
khristin, de data asta am fost in sudul insulei, zona "La Romana". Hotelul se numeste "Dreams La Romana". Am vrut sa schimbam dupa 4 ani de Punta Cana. A fost f.frumos, statiunea complet renovata, serviciile imbunatatite, mincarea buna, locul f.frumos...Apa este f. calda (pentru ca este la Caraibe si nu la ocean, ca Punta Cana), puteai sta toata ziua in apa...In plus este un golf si nu sint valuri si nici vint, asa ca am inotat dupa pofta inimii (era ca o piscina mare ). Desi este o statiune relativ mica, are 7 restaurante "a la carte" (cu mincarea si serviciul f.bune), unde puteai sa te duci fara rezervare, asa ca aproape in fiecare seara am fost in alt loc. Singurul lucru mai neplacut este ca din aprilie zborurile sint sau la Punta Cana sau la Santo Domingo si de acolo mai ai aproape 2 ore cu autobuzul pina la hotel. Dar a fost un inconvenient pe care l-am acceptat. Pina in aprilie este zbor si la aeroportul "La Romana", si atunci ai doar 10 min pina la hotel.
mQQm, "La multi ani" si o sarcina usoara in continuare
Si noi am petrecut Pastele f.frumos: am fost la Inviere cu Antonia (si am cam inghetat), ne-am dus si duminica la biserica si ne-am intilnit cu Roxana si dulceata ei de fetita . In rest am mincat bunatatile de rigoare (bors de miel, drob, friptura de miel, cozonac) preparate de bunica (doar cozonacul l-am cumparat).
nelia spune:
Oana, deci nu e in Punta Cana, am zis eu, ca arata altfel. Chiar voiam sa te intreb unde e, pentru ca mi-a placut mult de tot plaja, exact pe gustul nostru, cel putin din poze. Ai mai multe detalii, coordonate, de unde ai luat biletele si pentru incepatori ca noi? In noiembrie se poate merge, oare este cald? Inteleg ca atunci am ateriza linga hotel... Exista vreun incovenient pentru familii cu mai multi copii si mai mici, cum e Lisandru?
Daiopri, sint cu sufletul linga al tau pina cind primesti rezultatele. Sper sa fie totul bine si sa te linistesti.
Ktrinel, ! Soarele iese cind te astepti cel mai putin, vor veni si la tine zile mai calde, sint sigura de asta.
La multi ani, mQQm! Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai o sarcina si nastere usoare si un bebelus sanatos tun!
Mona_B spune:
LA MULTI ANI MQQM!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi, sa va bucurati de minunea de Pepitzel:)
Mona