Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
CosmyB. spune:
Hristos a inviat!!!
Fetelor pitica mea zice TATA intr-o veselie, o sa revin si cu dovada tati nu mai poate cand o aude
mandru e putin spus.
Cuscra felicitari pentru dintzoc tinem pumnii sa vina si fratica fara trambite prea mari
Mie mi se pare mai confortabil Jolly Jumper-ul, se vede ca sta mult mai bine bebe in el!
andreea_ada pitica sta deja in picioare? Super!!!
Nikolici sunteti totali ati cuplat copiii
dar ce bine seamana
parca sunt gemeni!
Kristin ti-am admirat comorile. A crescut piciul tau si ce tort
Piolica multa sanatate felicitari pt PAPA!
300 eu am inceput sa-i introduc masa a 2-a la vreo 4 saptamani dupa ce am inceput-o pe prima, nu m-am grabit(asa cred), mai ales ca a avut o perioada in care ea nu s-a grabit deloc
Pozici Mamica
de
Maya
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
babytza spune:
Roxana nu s-a schimbat nimik, tot asa face, dar acum imi dau seama ca e de la dintzoc si nu ii mai dau nimik diferit de papa care sa il stranga la stomacel, nu are rost.Probabil se va regla de la sine Dupa amiaza a papat banana cu branzica de vaci si avocado. Dar tot asa a facut...il las in pace...
Cuscra sar'na mult de urari .Il asteptam si noi pe al doilea ca arata gingiuta tot asa ca la asta de a iesit azi
Si mie imi place mai mult sistemul de la jolly jumper cu chilotul mulat pe bebe , pare mult mai confortabil. Fata de celalalt care e cu chilotul ala de plastic, parca isi ia zborul de tot cand sare...mie una asa mi se pare. Am vazut la miniblu unul asemanator cu jolly, ca pe asta nu il au acum pe site... eu la model de jumper ma refeream nu neaparat exact cel din poze.
Felicitari pt TA-TA !!!!!!!!!!!!!!!!!! azi e ziua tatilor ?
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
CD27 spune:
Monica ce faci, ce face burtica?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
cd ce mai faceti? lasa ca vin ei banii si sa vezi numai ce bogata o sa fii! la noul apartament v-au cerut avans?
mi-e dor de ada si de babymom de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
MULTUMIM tuturor celor ce si-au amintit de ziua noastra ...si multe
...
Multi pupicei pentru PM ...
pentru Nerantula (am uitat complet azi cind ne-am vazut...) Cred ca sunt intr-o stare cam aeriana...de la tratamentul asta homeopat...ca parca e cam cronica situatia
Sunt in cautare de MEDIC PEDIATRU !!!!
Orice recomandare e binevenita ...Am decis sa renuntz definitiv la DINULESCU ...a reusit performanta "sa ma scoata din pepeni"...asa ca decizia e luata ...ramine sa gasesc o alternativa rezonabila si ca tarife..si ca distanta
fug ..ca ma cheama "datoria"....dar sper sa mai revin
LIDIA de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa
300 spune:
cosmy cam asa gandesc si eu in legatura cu mesele. poate mananca mai mult pana atunci de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...