Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 16
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Fetele am si eu o intrebare : ce pot sa ii dau sa faca kk mai tare, ca inceput de vreo 2 zile sa faca mai moale. Nu e stricat la stomac , dar face altfel. Parca mar copt , morcov crud...orez si mai ce ? Ma bag la vizionat doi pui mici Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
Babytza morcovul fiert constipa,banana,branza,orez...
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
preety spune:
Nikolici super scumpi bebeii...
Acum i-am dat Sorinei vitel in piureul de legume... l-a mancat cat de cat mai ok ptr ca i-am pus doar cateva faramite si cred ca nu si-a dat ea seama prea bine ce i se intampla ... plus ca-i era f foame ca-i trecuse ora de masa ptr ca mamaie a uitat sa dea dr la aparatelul de facut papa
Andy.p o sa incercam si noi cu iaurtel... dar deocamndata am introdus galbenusul de ou si mai nou carnita de vitel... plus ca sapt trecuta am schimbat si lapticul
Tzitziri daca dai un galbenus intreg atunci ii dai doar de doua ori pe saptamana... noua asa ni s-a spus
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
preety spune:
Babytza si cerealele constipa... la noi asa se intampla, plus morcovul si marul copt, banana, branza de vaci etc...
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
monica_dicut spune:
Buna ziua si HRISTOS A INVIAT!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Boo spune:
Roxana eu stiu ca morcovul fiert constipa, cel crud deconstipa . Si banana e buna, orezul ..
babytza spune:
Dana ce papusica ai la fel de cheliuta ca si al nostru E o scumpa
Nikolici , denisa sunt mortali !!!!!!!!!!!!!!!!
Multam de raspunsuri. Ma apuc sa ii fac o combinatie sa il mai stranga putin la stomacel
Moni fa ceva la mess-ul ala al tau ca am inceput sa vorbesc singura
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
monica_dicut spune:
nu vorbesti singura dar a pus injineru' monopol pe laptop. Sa-ti redau discutia dintre noi: "Te cauta ROxana" eu zic "pai da-mi sa vorbesc" el: " acum am eu treaba la calc tu stai toata ziua" eu "pai atunci de ce mai imi spui" el "ca sa te oftic" eu "macar spune-i ca esti tu" el "nu vreau" eu "uuuuuuussssssaaaaa, sunt ZEN" Incerc sa nu ma mai enervez iar la calc mare mi-e lene si greu sa stau ca ma doare burta. Asa ca sorry dar s-a facut rau barbata-miu
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
babytza spune:
Moni bine macar ca iti spune....acum stiu care e treaba credeam ca sunt invizibila
Am uitat sa va spun ca vineri mi-au intrat si mie banutii !!!!!!!! Eu am depus dosarul direct pt 85% pe 26 februarie. Nu mi-a venit nicio instiintare acasa. Vineri direct banii Bagam shopping acum , on line Spre disperarea lui tati
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
preety spune:
Babytza pe 26 februarie ???? Pai si noua care am depus la inceputul lunii februarie de ce nu ne-a intrat??????????????????
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!