Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram
Raspunsuri - Pagina 9
trischa spune:
Miki,ai doua posibilitati: iei soacra lui Clau si o faci pierduta pe drum sau o duci cadou la soacra ta ca sa nu mergi cu mana goala.
Mie imi place sa comentez de soacre...ca eu o vad pe a mea de doua ori pe an
,si atuci e doar lapte,miere si prajituri
.
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Claudia74, tu parca spuneai ca mergi cu Andi la o Mutter-Kind-Kur? Cum se procedeaza? Cine e bolnavul, tu sau Andi? Oare imi da si daca sunt privatversichert? Eu sunt doar ffffffffff obosita, asta mic nu are nimic. Poate imi trece oboseala dupa concediu in Romania? |
is io stiti voi cine,nu mai schimbam logarea

chiar daca am zis ca am multe probleme in special cu capul-ca toti ausländerii de aici- Miki&Claudia
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui trischa Miki,ai doua posibilitati: iei soacra lui Clau si o faci pierduta pe drum sau o duci cadou la soacra ta ca sa nu mergi cu mana goala. Mie imi place sa comentez de soacre...ca eu o vad pe a mea de doua ori pe an |
Best ideea

..........de unde iti vin mai ideile astea cool 

Miki&Claudia
mikiriki spune:
Miha-ha -asa ai zis sa itim spunem da!
,ma conformez,uite www.bucataria-romaneasca.ro/" target="_blank">aci bucataria romaneasca poate gasesti niste aperitive faine,si da-le clasa ma,da-i pe spate cu delicatesele noastre.
Miki&Claudia
mihaela_specht spune:
miki liebe danke schön asa am zis sa-mi spuneti dar ceva pt copii la micul dejun.
gasesc eu ceva no problem.ai putea tu sa te prezint ca bucatar sef personal adus special din Romania.ce zici poate pica ceva?![]()
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
Wieder Ich (oare cine) Codruta what's up mit dir,esti oke,cum de nu ai intrat azi? a plecat zana la lucru?
Ptr voi fetele,Ich liebe es :
Miki&Claudia
mihaela_specht spune:
wo warst du mit die küche?![]()
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui mihaela_specht wo warst du mit die küche? mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
HIER AUF FORUM UND ÜBERALL

Miki
claudia74 spune:
C'est finni la comedi,Ich war bis jetzt auch.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'