Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram
Raspunsuri - Pagina 20
i_ulia spune:
ziua buna, vitamine!
vad ca iar e rost de chef la voi.
clau, sa-ti traiasca barbatu', sa te bucuri de el si sa sa fiti fericiti! petrecere frumoasa astazi!
osna, acum dupa masa de pranz m-am riscat sa ma uit la praji.
dar imi trece repede, ca am mai gasit o hanuta
ma duc sa bag copilul la nani.
claudia74 spune:
haideti la masa :
meniu 1
meniu 2
desert
Gutten apetit
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mihaela_specht spune:
claudia mmmmmmce de bunatati.ce rasfatata.i miki p-acolo
m0oniik nu ti-a dat sa iei magneziu pt contractii?griji de tine ca e prea devreme pt pui,sa mai stea acolo ca e bine pt el.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
tumpi spune:
Claudia, sa-ti traiasca barbatelul , sa fiti fericiti si sa va iubit 1000 de ani de acum incolo.
Si sa nu beti tot,ca apoi nu mai are cine sa deschida noul capitol.
Azi nu mai e sarbatoare asa ca la munca cu mine, fug acusic sa fac o musaca ca al meu are pofte
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
AVEM SUBIECT NOU AICI
SUBIECT INCHIS
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'