Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Fetelor , mai stau putin sa mai fiarba sarmalele , si am venit sa mai bag un ochi sa vad , care si cum a ajuns . Ma bucur ca sinteti bine !
Vreau sa va spun , ca eu m-am simtit extraordinar de bine , in ciuda vremii de afara. Fetele sint asa cum mi-am inchipuit , de nota 200!Imi pare rau ca timpul a fost asa scurt , cred ca aveam multe sa ne povestim!Eu deja fac cerere sa fiu trecuta pe lista , pentru urmatoarea intilnireSi atunci poate vin si cu salata de vinete cu maioneza si tortul cu fructe de padure(pt. Miki cu dedicatie!Colegul de camera zice:"mie mi-au placut gagicile-va mai intilniti?
Matei , era zdrente de oboseala , a adormit imediat ce l-am asezat in masina, insa a trebuit sa-l trezim , ca ne-am dus scurt si la niste cumparaturi .Am gasit si foi de vita , si am infasurat la sarmale ... si am terminat si pasca.Am facut pasca in doua culori , alui nico de pe culinar , vorbea Osna de ea (ea a si facut-o ieri , daca nu ma insel?)Arata bine sa vedem cu va fi maine!
Matei cum am ajuns acasa , parca ii schimbasem bateriile , avea o energie...., dar la 10 s-a predat!
Angiuta , asa cum spui , am lucrat foile de vita , ca pe cristale , dar ....altele nu am gasit (si ce sa iti spun , am dat si o groaza de bani pe ele , ca sint multe in pachet , si mai putine nu aveau).Am folosit la pasca, quark si e foarte bun.
VIs-a -vis , de logodna lui fiu-meu, am o lista de fete (a inceput in Romania , cind s-a nascutMatei , si 3 prietene , au nascut fete!, si lista continua...pretendente sint , dar nu ati vazut ca e baiatul mamei si nu se da dus de linga mine !Poate o sa se gaseasca vreuna mai iute si ....timpul le va rezolva pe toate!
Va doresc tuturor un paste fericit , linistit , cu multa lumina in case si in suflete . Sa fiti sanatoase alaturi de familii , si sa fiti fericite

Hristos a inviat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Intalnire vitamine part II

http://claudia74.magix.net/

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Bey ai luat harnicia de la noi,sau barbatu face mi-ai furat titlul reao,dar al meu album nu-i gata inca.........si zici ca Miki e pericol ptr tine ,lasa mancarea si presteaza la vitamina ceva ca merita,asculta la baba .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
nu stie sa faca salata si sarmale dar aimp sa invete
Miki nu e un pericol ptr mineca si mie mi/a placutasa ca sa se tina bine
vitamina nu duce lipsa de vitamina

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

hristos a inviat!!

ce fain ca v.ati intilnit,data viitoare sper sa fie mai prin zona sa aparem si noi.
eu sunt rupta,am facut azi cozonacul si mancarea si abia pe la 8 am terminat.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Fetelor , sinteti adevarate , jos palaria in fata voastra !
Si prompte pe deasupra!. Sa fiti iubite , !Ura!
Acum nu ma las dusa de la calculator , tot a-si sta de vorba cu voi .! s-au fiert si sarmalele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

adevarat a inviat!

dragele mele, m-am uitat la poze, mi-ati placut toate, imi pare rau ca n-am fost si noi prezente . data viitoare. poate la bodensee, ca nici asta nu e tare departe de noi.

ma duc la , va pup si va urez un paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Hristos a Inviat!

Lumina Sfintelor Sarbatori sa va calauzeasca pasii si sa va aduca liniste sufleteasca .

Noi acusica ne-am intors de la biserica, am luat Pasti, am ciocanit un ou si tzup in patut ca pic.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

hai trezirea,mai zic odata Hristos a Inviat! si haideti la cafea :

Merg sa trezesc lumea din casa ca plecam acusica in Karlsruhe si de acolo in Baden Baden la Biserica,nu stiu cand ne intoarcem azi.
Si voi toate sunteti adevarate that's why we are here .
Paste fericit.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hristos a Inviat!

Eu m-am trezit (nah...m-a trezit Clau ) cu durere de cap si nas infundat. Am stranutat de 50 de ori si am primit medicamente. Claudia si Helmut au plecat la biserica. Eu am ramas acasa la ei cu Misterul, juniorul si soacra .

Punem de o intalnire azi? Vad ca e soare si cald
Codruta, esti exact asa cum mi-am inchipuit. abia astept sa pap din vinetele alea, cat despre praji....hmmm mi-a trecut pofta mancand tiramisu. Deci Zana mai vrea la intalnire cu gagicile?
Pisi, sa nu te certi cu vitamina pt mine . Mi-ati placut mult. Fiica-ta e o bomboana

Ioana, Unde ati fost la Inviere? In Köln? Mi-am amintit ca ma intrebai cand ai mai avut probleme cu politia aici. Ma refeream la blitzuri
Iulia, sper ca la urmatoarea intalnire sa ne intalnim toate.

Fug sa mai fac o cafea

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

ADEVARAT A INVIAT
am fost si noi aseara lainviere,multa lume am ajuns pe la 22 acasa si ne-am cam pus la masa si apoi in patuc.
Osna am facut si eu rozete dar cu soia si cascaval super si drob de ciuperci , sotul a fost incantat de produsul final.
Acum ma uit la poze
inca nu a venit inca il asteptam
alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput