Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_specht spune:
miki in ce limba sa vorbesc cu tine ,nu pot in timpul saptamanii numai cand am barbatu acasa,n-am permis.sper sa nu te supi.
dar voi puteti si fara mine sa va intalniti si merg eu altadata.nu e ultima intalneala nu?
numa ca nu stie Düsseldorfu ce pierde .
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mihaela_specht spune:
tumpi pacat ca nu merge .
dar eu tot nu stiu in ce oras stai..
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
noiembrie spune:
Tumpi , nu calc, nu, nu...totul poate sa mai astepte .
Trischa , ma bag , colegul presteaza , mai avem si in Romania ceva , oentru inceput se gaseste!
Ma duc sa-l culc pe Matei , sa vedem , ...dar ...revin!
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa Le poti trimite pe amandoua la soacra mea,sigur ii faci o bucurie mare.si sa sti ca am si socru..nu mai face el mare lucru dar are o vorba.. citat din invatatura socrului ,,cat ai deget,nas si limba rostul lumii nu se schimba,, concluzia o tragi si tu.. va |
Ai cel mai cool socru . Deal-le trimit pe amandoua
Miki
mikiriki spune:
Ioana, trecem pe unde vrei Daca avem timp de tot, poate tragem o tura si in Köln. Ne scoatem si cu tenisul
Cuscrelor, va bagati la o plimbare pe Rhein?
Miki
tumpi spune:
Bey Miki, eu m-as baga la o plimbarica pe Rhin,desi nu-s cuscra nimanui
Gata fug ca am ceva de facut, dar revin mai tarziu
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mihaela_specht spune:
tumpi mie asa mi-a dat distanta,
8.18 km
11 min de la mine.
Dennis-puiu