Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Eeeeeeeeeeee, sint wieder Züruck, ati crezut ca nu mai intru...., ca am plecat...?Acum nu scapati asa usor de mine
Ieri lene mare , si ..program zilnic ...eu cu copilul si Zana ...cu televizor , o berica..
Si astazi nu vreau sa fac nimic , este inca sarbatoare (cu toate ca am un munte ce rufe care asteapta sa fie calcate si inca unul de spalar ), si o iau ca atare . Ca porcul in paie
Dar zilele care urmeaza , trebuie sa ma mobilizez , sa imi gasesc ceva de lucru , ca nu se mai poate !Bine ca v-am intilnit , ca moralul meu este sub cota de avarie , asa ca ...
Clau , nu o mai lasa pe Miki sa plece ! Ne intilnim si saptamina viitoareSinteti adevarate , gacici!
Va doresc numai bine . Revin. Ma duc sa fac pop-corn(varianta romanesca -porumb de floricele!) pentru Matei .
Trischa , Matei intreaba cind vine Patrizia la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Asta e tradare!!
Stai sa ma uit pe harta sa studiez problema si vorbesc cu sasu.

WOW . deci....sa spun sau sa nu spun lasa harta si studiatul, presteaza la vitamina saseasca, poate ai noroc si merge, Helmut m-a luat deja de nevasta . Daca vrei vin sa te ajut

Miki

Mergi la inceput

Codruta, presteaza la Zana Se muta trupa in Düsseldorf. Spune-i ca e loc de gagici

Miki

Mergi la inceput

Hmmm... liniste. Sa inteleg ca v-ati apucat de treaba ( prestat ). Va tin pumnii fetelor. Viel Glück

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Ai grija ca Helmut e la pachet cu mama lui...adica cu celebra soacra
asa ca...succes!!
Codruta,ne facem cuscre???daca da,pune ,,colegul,,la munca serioasa sa-i faca zestre baiatului.

Mergi la inceput

Am scapat de soacra Ea are treaba cu gradina, pestii, iepurasul... . Bine ca am scapat de una. Pe cealalta o trimit la soacra ta

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

tumpi noi avem de cativa ani net cologne,din cate stiu eu e cel mai bun din zona asta.noi platim 50 euro pe luna (flat in Germania si international pe fix +internet),acum pt clienti noi e 10 euro mai ieftin.
reteaua e numai pt cei care locuiesc in apropiere de Köln ,eu cred ca si la tine merge .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Bey, va faceti de cap sa inteleg.

Miki, treceti prin Köln sau tb sa-mi mut dorsalul spre Düsserdorf?

Cat de astia de la 1&1 daca nu o scoatem la cap pe cale amiabila, am sa apelez la avocat ca deja m-am saturat sa platesc degeaba 200e.

Codruta, lasa calcatul, e sarbatoare si azi si maine, odihna, ca treaba mai poate asteptat

Si eu am de calcat,si voiam sa spal maine, da am vazut ca si maine e sarbatoare, asa ca, trai neneaca, 2 zile de relax fizic ca cel intelectul cica nu se pune

Miha-ha, din pacate cei de la NetCologne nu au si internet la noi in zona, ca am incercat sa apelam la ei, avem doar mobilele de la ei, asa ca am ramas pe 1&1

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Le poti trimite pe amandoua la soacra mea,sigur ii faci o bucurie mare.si sa sti ca am si socru..nu mai face el mare lucru dar are o vorba..
citat din invatatura socrului
,,cat ai deget,nas si limba rostul lumii nu se schimba,,
concluzia o tragi si tu..
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

miki, clau, chiar ca va faceti de cap. foarte fain! distractie placuta sapt asta si mai ales pe weekend!

eu n-am ce presta, decat a treia hanuta. al meu nu m-a sunat, are telefonul inchis si inspectia s-a terminat de la unu jumate. o fi de bine, o fi de rau?
daca nu ma suna repede mi-e ca termin cutia de hanuta s-a dus dieta mea azi.

tumpi, noi suntem la o2. nu-i recomand, ca nu sunt seriosi.

Mergi la inceput