Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)
Raspunsuri - Pagina 10
PetraTudor spune:
Joanna, ma rog si eu pentru voi, sper din tot sufletul sa fiti bine. Nu stiu prea bine ce sa spun, dar va transmit numai ganduri bune tie si puiutului.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
joanna27 spune:
Denisamada, mersi,sper sa nu fie nimic, vroiam doar sa stiu cat de grav poate sa fie.Eu vreau cu tarie sa cred ca nu are nimic..
Dyana
ai PM
Fetele mersi de incurajari,e bine sa stii ca vin spre noi multe ganduri bune...cred cu tarie in puterea rugaciunii...si ma gandesc ca DD nu o sa ma lase nici acum.
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
shasa spune:
JOANNA sper sa fie bine micutul si analizele sa iasa bine
BUBULINA imi pare rau sa aud ca aveti dificultati in adaptare.....ai grija sa nu ajungi la depresie ca este un prag foarte subtire pe care nici nu iti dai seama cand il treci. Cat despre bebe fomist....eu zic sa il lasi pana vezi ca s-a saturat, adica daca vezi ca el inca mai trage cu pofta, nu cred ca este bine sa il opresti ca pe urma este normal sa iti planga de foame, tu te sperii gandindu-te ca plange din cine stie ce motive....si uite s-a creat lantul slabiciunilor
Curaj si sper sa nu mai aveti aventuri nocturne.,...pe la spital. Te pupic si astept sa mai scri cand poti si te lasa pufusorul
Florin
Theodor
Petru
chatonel spune:
galusca, ia magneziu, fier, maninca fructe, ciocolata, glucide lente ca sa-ti dea energie 

joanna, tinem pumnii sa nu fie nici unele din ce-ai enumerat tu acolosha! 
![]()
gigelico, lasa pitonasu la supt cit vrea el... dragoana rar sta numa juma de ora, "norma" e la 3/4 de ora.

ilinca, merci pt lameririle cu avc si infarctul cerebral ![]()

pisigri, noi de ieri avem program de masa/somn/masa/somn, se vede ca are treaba sa creasca dragoazna ![]()
cit despre plinsete, mai trage si ea cite o portie, da cu barbatu, ca io o linistesc, da el nu vrea sa o ia in brate ca "e capricioasa" si incearca sa o linisteasca cu vorba buna 
; insa in rest ... asculta muzica, dansam, ne pupam cu mami si tati, n-avem timp de plins
; sa stii ca si ea mai arunca cite o gurita de lapte dua ce a supt, da nu e o nenorocire, cit ramine doar asa, de proba ![]()
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
uitai:
- pt fetele care nu stiu daca BB s-a saturat la sin: io las dragoana sa suga pina se desprinde singurica de la mufat si adoarme.
- pt pisuca de nord: curaj, dupa cite stiu eu se mai recupereaza cite ceva fata de primele zile, la accidentele-astea.Multa sanatate bunicului!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
tot noi: pusaram poze proaspete, de ieri 
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui joanna27 HRISTOS A INVIAT! Fetele am o mare rugaminte la voi..era cineva pe forum medic si inca cineva care avea o sora pediatru.Sunt asa de aiurita acum ca nu mai tin minte cine Am fost sambata cu Darius la neurolog si ne-a pus niste diagnostice de imi vine sa mor....am cautat pe net dar ce am gasit nu ma lamurit foarte tare si nici nu prea am timp sa stau sa caut din cauza la bb. Mi-ar fi de folos daca mi-ar da cineva niste explicatii suplimentare. Plange sufletul in mine si sunt disperata.. Diagnostic: SINDROM HIC, PREDISPUS LA CRANIOSTENOZA, LEZIUNI CEREBRALE MINORE,INTOLERANTA LA LAPTELE DE MAMA.ULTIMA NU AR FI ASA O PROBLEMA. Trebuie sa facem eco la caput si nu stiu cate analize si gimnastica,in plus luam Glicerol de 3 ori pe zi cate 1.5 ml. Medicul a zis sa nu ma sperii pana nu facem eco si analize dar nu va doresc la nici una sa fiti in piela mea.Copilul e foaret agitat plage mereu si eu cu el,si chiar daca dareme eu nu ot de ganduri. Neurologul a zis ca la ce sarcina am avut sa ma bucur ca copilul e asa cum e ca se putea mai rau .Sper ca Doamne Doamne sa ne ajute sa trecem cu bine ,m-ar ajuta daca ati spune o rugaciune pt noi. Astept raspunsuri daca stiti ceva in legatura cu aceste diagnostice. super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) ![]() |
Ma rog pt voi sa nu fie nimic din ce ti sa spus. Sora mea a fost cu fetitza acum 1 an la spitalul judetean, unde i sa pus diagnosticul la fetitza...fibroza chistica (este o boala f grava, in care majoritatea pacientilor mor in prima parte a copilariei) iar dr le-a zis...lasa ca oricum mai aveti un copil. Pana la urma dupa multe teste sa aflat ca nu are nimic fetitza.

va pupam
purcelusa mica Arianapoze
gigelica20 spune:
Joanna te rog sa iti pastrezi speranta si sa alungi orice gand rau, ca totul va fi bine. Toate iti suntem alaturi si ne rugam pentru voi
x
.
Eu ma rog din suflet pentru DARIUS!!!
Te imbratisez cu drag.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel uitai: - pt fetele care nu stiu daca BB s-a saturat la sin: io las dragoana sa suga pina se desprinde singurica de la mufat si adoarme. - pt pisuca de nord: curaj, dupa cite stiu eu se mai recupereaza cite ceva fata de primele zile, la accidentele-astea.Multa sanatate bunicului! Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Maine il las la "mufat" cat vrea muschiul lui
Gigelica(Lucia) -
gigelica20 spune:
Va doresc "NOAPTE BUNA" si ne auzim maine.

Gigelica(Lucia) -