Nou stil de viata (267)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Daniela, da, pe Brincoveanu eram, la un semafor, ma intorceam de la sala cu rucsacul in spate. Tu erai in stinga mea, te-am vazut din profil si freza mi-a atras atentia. Si uite asa am trecut una pe linga cealalta.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza mai pe la pranz...

Anda sa speram ca-i doar un ulcer care se va vindeca cu tratamentul adecvat si Carina nu are absolut nimic.

Sunt in plina verva la servici deoarece am sa-mi iau vineri liber asa ca va pe toate si va urez weekend placut inca de pe acum. Nu stiu daca am sa mai intru pana saptamana viitoare.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Haideti la ceaiuri, sucuri si cafele.
Vad ca nu prea e lumea cu chef de scris zilele astea...

Referitor la intilnire, Ruxi zice ca ea ar putea miine (vineri) in jurul orei 5 dupa-amiaza. Mai exista doritoare? Asteptam si o sugestie cu privire la locul intilnirii. La ora aceea pot veni si eu...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
Anda, iti doresc multa sanatate, sper sa te vindeci si mai ales Carina sa fie ok. A propos de cafeaua de dimineata, nu stiu ce sa iti recomand ca inlocuitor ma gandesc doar la cafeaua decofeinizata. Nu stiu, mie mi-ar fi foarte greu sa renunt la ea, dar "de musai ca de voie buna". si sanatate multa.

Daniela, iti multumesc pentru urari

Gagici, azi nu fac cafea sa nu ii fac pofta Andei. Dar fac un ceai de fructe de padure, pentru doritoare.

Delia, mi-ar fi placut sa ma intalnesc si eu cu voi dar azi plec la Cluj. Asa ca va doresc intalneala placuta si sper sa mai fie si alte ocazii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

se poate macar la 6 intalnirea?
daca nu, e ok si 5, da 6 parca e mai ok....
undeva in zona BCU?
sunt de groaza....

La multi ani Isabella frumoasa si draga!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

am ajuns la 60 de kg si mai sunt si cu uratii pe cap...sper ca pana marti sa raportez 59 si sa scap de porci

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Anda, imi pare rau ca ai asa probleme. Am avut si eu ulcer (sau poate inceput de ulcer), facut din cauza de alimentatie proasta si mai ales de stres. Mi l-am pus la punct cu regim alimentar - iti pot recomanda cu placere tipuri de mancare si stil de mancare pentru regim. Din cand in cand mai da semne de viata, dar este sub control.

Ca inlocuitor al cafelei, nu stiu ce sa recomand. Poate ceaiul verde, care inteleg ca este mult mai energizant decat cafeaua sau poate cacao... nu stiu.

Sper ca ulcerul sa fie ultima si cea mai mare dintre probleme si sa nu se confirme intr-adevar intoleranta la gluten si mai sper si ca, Carina nu are nimic. Iti tinem pumnii.

Din pacate, eu nu pot maine dupa amiaza la intalneala... Imi pare tare rau.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata dragelor,
Va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre.
Delia: eu nu tin neaparat sa beau cafea, beau ce-o fi sau mananc orice ca\re sa imi ridice tensiunea de dimineata. EU dupa cafea, am 60 cu 90 tensiunea si ma simt ca o gaina beata. Asta e asa si daca dorm 12 ore. O sa incerc cicoare sa vad.
Rolo: chiar ceai de fructe de padure beam dimineata cand am citit ce ai scris. Drum bun si sa te simti bine la noi in oras.
Zuzi: sa nu uiti de poze....
Hopes: bravo pentru greutate.
Daniela: mersi de incurajari
Gabi: si eu am intrebat de regim sau de mancaruri pe care ar trebui sa le evit. Mi s-a spus ca nu are legatura: ca ulcerul e cauzat de refluxul biliar care apare din cauza ca nu se inchide nu-s ce valva - ca la bebelusi . La cafea am renuntat, pentru ca am simtit pe pielea proprie ca ma ustura stomacul mult mai tare de la ea.

va pup pe toate si va doresc o zi la fel de plina de soare cum am au,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Delia, ce figuri si noi ... sa trecem asa, una pe langa cealalta...

Legat de intalnire, as fi venit si eu, dar maine musai ca de voie buna stau la birou pana mai tarziu ca am o instalare dupa-amiaza si nu am cum sa plec. Mi-ar fi placut sa va vad.

Mai trec pe aici.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetele.
hristos a inviat!

eu am mancat zilele astea cam tot ce mi-a poftit inima. si am stomacelul cam umflat. nici nu am curaj sa ma uit la cantar, darmite sa ma urc pe el. voi vedea marti.

va pup si spor la activitatile fiecareia.

LA MULTI ANI SI SA TRAIM CU NUMELE TOTI CEI CARE NE SARBATORIM ASTAZI.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput