Nou stil de viata (267)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna seara!

Liris mama ce bebelina mare!!!!! Sa va traiasca!

Zuzi multam! Am mai facut o singura data lasagna...a iesit ok...nu am pus tot bechamelul ala din reteta ca era prea mult...dar cu parmezan ras deasupra e "prea buna" cum zice Cri...Nici nu vreau sa ma gandesc cate calorii are Mai mult de o data pe an nu mananc.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!
Mi-a luat ceva sa citesc din urma, dar ma bucur enorm sa aud de Liris si fumoasa printesa Diana Sa fiti sanatoase, tu sa te refaci repede si fetita sa fie mancacioasa si cuminte...He, he, e tauroaica de-a mea Asteptam ppozici.
Tzuni mare eveniment mare.Sa faci poze si sa-ti pregatesti batiste multe, ca or sa te cuprinda valuri de emotii
Gabriela te plangi cum arati?Nu, draga mea, tu esti traznet si cred ca exagerezi...pai eu ce sa mai spun, ca-s mare bale(ri)na
Si ce spuneai de 22 ani de la terminarea liceului?Poate a gradinitei.
Violeta nu dispera Mergi si relaxeaza-te!
Zuzilici multumesc pentru aprecieri.Edi e si mai mare acum, pozele alea sunt din martie 2008.Promit sa postez si poze mai noi, din pacate apare si funduloiul meu pe-acolo
Salut Crys ce face Dany?Tu cum te mai simti?
Apropo, multa sanatate Yubi.Sper sa nu ajungi la cutit
[]Claudia[/b] eu optez pentru rochia nr. 1.De fapt imi place si a doua, dar cred ca era mai sic pe alta nuanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor va invit sa continuuam in noul capitol268

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Seara buna!

Uuuu, sunt la al treilea mesaj pe ziua de azi...mai rar pentru mine.

Claudia, pe mine m-a dat gata Garden-print-dress, e minunata. Iar am citit in diagonala si nu am retinut pentru ce ocazie cauti rochia
Delidana, sa stii ca tot la Crucea Rosie m-am gandit, o sa incerc sa vad ce pot face. Sau m-as duce la biserica de langa noi, stiu ca se organizeaza diverse activitati si poate ca asa mai merg si eu la slujbe, ca in ultima vreme am cam fost musafir cu "Da-mi Doamne!". Acum simt eu ca am tot primit si trebuie sa mai si dau inapoi. O sa mai scriu, sa povestesc daca am reusit ceva. Adevarul e ca as avea ce face acasa cat e ziua de lunga, ba inca pentru 48 de ore as gasi activitati, dar de la o vreme toate par asa seci, lipsite de sens.
Yubi, sanatate multa!
Mihaser, acum stiu ce am sa visez la noapte...lasagna! Pofta mare!

Hai ca fug sau mai bine zis ma prabusesc, somn usor!

Donna

Mergi la inceput