Nou stil de viata (267)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza frumoaselor.

Fetele cu intalnirea sa stiti ca va invidiez dar sper ca intr-o buna zi sa va vad si eu asa la o intalneala. Sa faceti poze...

Anda pentru tensiune iti recomand www.thelmagazine.com/lmag_blog/files/Images/redWine.jpg" target="_blank">un pahar de vin rosu pe stomacul gol. Garantez atat tensiunea ridicata cat si voia buna pe toata ziua. www.farmsteadcheesesandwines.com/lists/uploadimages/june%20newsletters/RedWine-798687.jpg" target="_blank">

Rolo drum bun la surioara. Mergi s-o aduci pe "Coana Mare" acasa?

Fetele va pe toate si weekend placut va doresc.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzilici, ceea ce-i recomanzi tu Andei se cheama in Franta "le petit blanc du matin" (alb in loc de rosu).

Cind va intilniti, fetelor ? amintesc public ca o sa vrem poze.

La multi ani la Georgete, Georgi si bebelusului Gheorghe de Sabina !

In rest, nimic de semnalat la mine.

Mergi la inceput

Mik Multumesc! E bien de stiut care-i moda prin Franta. Cine stie poate intr-o buan zi ajung si eu pe-acolo si macar sa stiu ce sa cer in loc de ceai. Dar din cate stiu eu pentru ridicarea tensiunii tot mai bun e vinul rosu.
Ce mai faci tu? Ce bunatati mai gatesti. Ceva poze mai recente ai?
Eu vreau sa-mi fac timp si sa pun ceva poze mai noi cu Bella dar la semnatura tocmai i-am schimbat Bellei poza cu una mai recenta. Nu foaret recenta insa.

Sabinel pentru Gheorghe. Sa traiasca cu numele sanatos. destept si talentat. Petrecere frumoasa!

Tzuni si tu nu esti azi Georgella? Hai nu dai nimic de beut?

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da chiar, ca am uitat complet, tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui astazi! Bunicii mei amindoi poarta numele de Gheorghe, trebuie sa-i sun.

Gheorghe, pui de Sabina!

Tzuneta-Georgeta, chiar asa, dai de baut? Sau bei singura fara noi?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io-s beata deja!
Si stau in beciu' lu' Zuzilici. Pana sambata! Va astept!

Georginella

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Esti cu baietii aia chipesi sau fara?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Zuzilici, ieri am facut prajitura cu biscuiti si crema de lamiie, o nebunie repede de facut. Azi am facut limbi de pisica (au iesit mai de ciine, ashea ) din albusurile de ieri.

Poze am pus aici.

Tzuni, sa nu raceasti prea tare acolo in beci.

Mergi la inceput

Mik zi-mi repede cum se face cea cu biscuiti si lamaie. Daca-i asa rapida poateo fac si eu pentru ziua Bellei. Pare sa fie "kids friendly".

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! celor care azi si-au serbat ziua de nume.

Anda, sanatate multa, sper sa nu fie mai mult decat ulcer,desi nici asta nu e placut.Al meu e operat de ulcer cu nisa sangeranda de vreo 22 de ani.Si nu mai are nici o problema.Acum vreo 4 ani a mai avut ceva probleme, dar nimic grav,dar in rest totul e ok.Si culmea ca el mananca prajeli poate mai mult ca mine si nu are nici o problema.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Zuzilici, iti trebuie biscuiti simpli (petit beurre sau altceva similar). Pentru crema : pui pe foc 750g apa, storci 4 lamii verzi si mici sau una clasica mare si galbena, sucul il pui intr-un pahar si cojile le lasi sa se infuzeze putin in apa, scoti cojile de lamiie, adaugi 90g unt sau margarina, freci bine intr-un castron 125g zahar cu 4 galbenusuri si o lingura de supa de maizena, torni apoi lichidul fierbinte peste ouale batute, apoi lasi crema sa se prinda pe foc mestecind continuu, e gata cind incepe sa prinda de lingura. Opresti focul si pui zeama de lamiie, omogenizezi bine totul. in crema poti pune (optional) 3 linguri de smintina.
Lasi crema la racorit.
prajitura o faci intr-un vas patrat/dreptunghiular de sticla : pui un strat de biscuiti, unul de crema si asa mai departe. ultimul e de crema. Dai la rece si apoi decorezi cu ce ai (fructe zaharisite, din dulceata, ciocolata rasa).

Mergi la inceput