AVEM PRINTRE NOI UN CONSILIER DE CARIERA?

AVEM PRINTRE NOI UN CONSILIER DE CARIERA? | Autor: Rodica

Link direct la acest mesaj

Dragi forumisti,
Este printre noi cineva care lucreaza in domeniul resure umane?
Aparitia copiilor in viata noastra duce uneori, din nefericire, si la pierderea carierei.
Am incercat sa stau de vorba, despre debusolarea mea in ceea ce priveste cariera, intai cu cei din jurul meu, apoi cu oameni pregatiti- de la agentii de plasare- care sunt asa de ocupati ca n-au timp sa consilieze un individ.
Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Eu am terminat Psihologia si m-am axat pe Resurse Umane. Am lucrat 1 an ca si asistent resurse umane dupa care am ramas insarcinata. Acum sunt in tratative cu o firma de consultanta resurse umane unde va trebui sa fac si asa ceva. Deci, pregatire in domeniu am, spune-mi exact datele tale si sa vad daca te pot si ajuta. Daca iti este mai usor imi poti scrie pe mail: anda_calinici@yahoo.com.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_gutuie spune:

Shi eu sunt in aceeashi situatsie ca Rodica, cu atat mai mult cu cat ma vad obligata sa ma mut din Tg. Muresh in Bucureshti datorita lipsei locurilor de munca decente in orashul meu. Mi'ar face plăcere cel putsin sa citesc shi alte raspunsuri la acest topik.
Pana atunci, baftă multa.

V'am pupat, Nana mica shi a ei gutuie de mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Multumesc Carina, iti scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Rodica ma bucur din suflet ca ai reaparut ,ma tot intrebam ce s-o fi intimplat cu tine,din nefericire inteleg ca nu mai ai slujba ,ca ceva neplacut ti s-a intimplat ,sint sincer dezolata ,dar cine stie poate ca acest sfirsit este de fapt un INCEPUT,

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Servus
Eu sunt Radu si lucrez in domeniul resurselor umane. Am terminat sociologie acum 5 ani si am si niste specializari pe afara in consiliere. De 1 an lucrez in domeniu. Momentan sunt director de resurse umane la un grup de firme din Brasov. Am niste proiecte pe domeniul planificarii carierei.
Pot sa te ajut ... si am si timp pentru voi. Scrieti-mi pe adresa
radutudorica@brasovia.ro
Astept mailurile voastre.

Mergi la inceput