*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

HRISTOS A INVIAT!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Stela imi pare rau ca va chinuiti cu mesele..Nici nu stiu ce sa-ti spun,noi nu avem probleme cu mesele-la noi nazdravaneala e problema
buzica sparta!

pucca!-Adevarat a inviat!!

Sanatate puilor bolnaviori-dar si parintilor accidentati!

Mergi la inceput

Am aparut si noi pe crengutza....iertati-ne pentru lipsa, dar am fost plecati la tara, undeva pe la Herculane. Doamne m-a rupt drumul pana acolo...lung, lung, lung. Pur si simplu m-a obosit, mai ales ca Bianca a stat cat a stat in scaunul de masina, dar la un moment data s-a plictisit si ea saracuta. Si dai si lupta...in brate, in picioare, pe jos, pe geam si tot asa. Drumul a fost criminal, dar cand am ajuns acolo...oaza de liniste si recreere. Pentru Bianca paradis. V-am pus si poze ca sa va delectati. Fug sa citesc din urma si mai revin cu povesti.
PASTELE LA TARA

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Referitor la mese, si noi cam tragem de ele. Nici la tara nu prea s-a dat in vant sa manance, dar a dormit.....bustean. Cadea seara rupta. Cat despre maini murdare, am tot alergat cu servetelele umede dupa ea, dar ea cu mainile non-stop pe jos, pe gard, in pamant, pe flori, pe animale. La un moment data tot se juca cu mainile intr-o galeata, eu linistita...las-o ca e pamant....cand colo socru-meu imi zice vezi ca e balegar...au mama!
Eu de fiecare data cand ma duc la tara, ma umplu de bube de la apa, fac urticarie, e Bianca nu a avut nimic. Bine nu i-am dat sa bea apa de acolo, dar i-am gatit cu ea. Una peste alta a fost de vis....ca o paranteza...Biencuta s-a si bronzat, pe fata si pe manute s-a innegrit de la soare si vant.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE DARIA SI ANDREI!
Salutari dragele mele.Multumesc de urari.
Am inceput ziua cu un client suuuper stresant care s-a postat la noi in firma la ora 8.00 si m-a zapacit de cap pana acum juma de ora cu un contract.S-a tocmit cu mine pentru contractul asta mai rau ca la piata de m-a capiat.
Acum servesc si eu micul dejun linistita.
Luny,in legatura cu mancarea nu mai zic nimik.Am obosit de cand ne luptam cu mancarea..nu-mi amintesc sa fi mancat vreodata cum trebuie..asta e.
Cuscra,dintii sunt marea problema,da.Si Tea se mai trezeste noaptea urland de-mi strica somnul..Lasa ca o trece si perioada asta,pupa-i mama pe ei de draguti.
A inceput si Tea sa mearga de manuta.Am facut ieri cateva ture prin parcut si era asa haioasa si draguta..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Cuscra,ce chestie cu finii...chiar strange, fiindca in opinia mea,cand stabilesti o data pt casatorie,cam esti sigur de asta..mai mult sau mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ce frumos v-ati distrat la tara,pucca!!..si ce ieduti draguuuti!!..Si ce ieduta frumoasa aveti voi acolo!!

Simo avem si noi niste prieteni care s-au razgandit cu-nici 2 luni inainte de nunta,s-au despartit..tzac-pac-iar anul urmator..au facut nunta si copil

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MONICA SI SOT DE CRIS.SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI.

Aoleu,Adriuta,ce situatie ati intampinat voi...
Aoleu,Naty,ce intamplare cu randunoiul..Ceasul rau...DOamne fere.Sanatate lui,sa nu fie ruptura.
Clau,imi pare rau de Rebe ca a racit..ofof,saracuta.
Am vazut Andrutul dupa bobocei si cuplul american senzational.E extraordinar Adrian cum isi plimba soatza cu remorca
Am vazut-o si pe Biencutza ce s-a mai distrat ea la tara..foarte frumos.
Salutari tuturor.

PS.TOTI BBII MERG?RASPUNDETI SINCER,VA ROG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sunt absolut impresionata si nu stiu ce sa comentez mai intai
Sam e demential in costumatia lui festiva , la fel si David....dar am ramas paf cand l-am vazut cum musca din ceapa ...Ochi Frumosi de Nicoleta ce mult a crescut si e mami totototot iar parcul ala e superb Americanii ca de obicei dementiali , cum se pupa ei maaa ...Adriuta, de ce nu v-ati imbracat totusi cu hainele de imprumut la manastire? Ca asa era si la Meteora ritualul ! Pacat, daca tot ati ajuns pana acolo In rest, uneori reactiile capetelor bisericesti sunt uluitoare si greu de inteles Am vazut puicutele de Nicol, una mai ceva ca alta si cu floare la ureche si ce casuta au ele si mami ce manechiura Am vazut Mufa care si-a gasit topogan original si Biencuta de Pucca cu iedutii (noroc cu Zoze ca a precizat ce specie sunt animalutele, ca eu oscilam intre mieluti si ieduti ...Biencuta pare sa fie perechea ideeala pentru Ochi frumosi de Nicoleta ...deh , frumos cu frumos ce bine le-ar mai sade L-am vazut si pe Andru la tara cum da iama in floricele (bai nene, dar toata lumea are "tara" ??? ) si montajul superb cu Stef de Bubu la 1 an, dar si pozele frumoase foc
Am citit patania Teodorei de Steluta , cu buzita sparta si frichinici in masina (asa e si Vladutz) si mofturici la masa (o Doamne ce ingrozitor e ) ...Stelutz , capul sus si pozitia de lupta , ca nu esti singura
Naty, imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp N-am pomenit asa ceva, cum ma sa duca piciorul la gura??? Sigur nu se pregateste sa execute vreo miscare noua ? Las' ca-i trece si vezi tu
Bitza uelcambec!
In rest, bombocino..capucinoo...niste fructe acrisoare ceva, ca nu mai pot sa vad mancare in fata ochilor

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Na , ca tot am uitat ceva...Cleme fata muncitoare, ce m-am distrat cu tigania din oraselul copiilor Imi pare rau ca totusi din mesajele tale razbate un aer trist sau obosit
La multi ani Daria, sa fii fericita si sanatoasa! Cristina , multi pupici am pentru tine, numai sa scoti un pic obrazul la pupat! La multi ani Andrei Radu, sa fii sanatos si sa cresti mare si frumos ! Mami, felicitari pentru un anisor de truda La multi ani Monica !(cine e Monica , mi-ar placea sa ne cunoastem ?)

PS Vladutz a mancat ieri in parc o pietricica , sper sa iasa ! Na, de foame mananca omu' si pietre numai carne cu legume nu

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput