Pepenasi de iulie-august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
maitreyi spune:
'na seara, 'na seara 
ne-am adunat si noi de pe drumuri, am ajuns la bucharest dupa 11 ore de mers cu masina...ne-am oprit de n ori pt papa, pampers, foit, luat in brate, etc. acum face nani.
poi atunci o lasam pe alta data cu intalnirea...asta este.
capri am luat un chicco din metro ca vineri seara ne-am dat seama ca nu am apucat sa luam. din buc nu i-a trecut lu' tati prin cap sa ia in timpul saptamanii. la noi de obicei se fac lucrurile pe ultima suta de metri. dar suntem multumiti mai putin ca e bleumarin...
carmen sanatate multa la pitic 
felicitari pt dintii noi aparuti la pepenasi 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
Neatza pepenimeeee!
Felicitari noilor
!
pepenasilor nascuti in zi de:
18 (Flavius Casian de the_andreea, Denis Alexandru de kla78, Luca de bubuleana, Miruna de Ralu79)
19 (Maria de anaxena, Nicholas Cristian de atb, Filip de bujo, Mara de turturica, Gabriel Ionut de NinaG)
20 (Andrei de ali, Allegra Cara de Carmenela, Serban Petru de serbanica)!
In special norucii mele
multi pupici de la David!
La mai multe lunitze si vedetelor de azi:
Sara de dr_anca, Andrei de catilin2008, Filip David de ElizaClara 
David e racit
si aseara nu putea sa adoarma cu toate ca i-am pus pivalone, apa de mare in nasuc, l-am aspirat, am ridicat patutul pe carti la un capat...tot se infunda 
Carmenela offff eu credeam ca ati plecat in vacanta pe undeva, pup bolnavioarele!
Kimmy imi pare rau pentru Timeea, am un nepotel care a cazut cu premergatorul afara pe ciment pe la 10 luni si acum la 4 ani are toti 4 dinti din fata negrii si tociti, s-au macinat, dar cu siguranta cei ce v-or iesi v-or fi sanatosi...
Maitreyi bine ai venit in capitala! Wow 11 ore...
Didi nici al meu nu papa prea variat, bebeilor le place rutina sa zic asa, la fel si al meu: fructe, legume, carne tot cam o lingura pe zi, ou, ficat, peste, pui, vitel mai rar, iaurt milli, branzica calcica...
Tecky unde ai sarbatorit Pastele? Pup dintoasa mica!
Al meu inca e stirb ![]()
Anka si la mine dupa 2 ani inca mai curgea lapte cand storceam, dar nu mult, o lingura, de obicei cand eram la dus verificam ![]()
Pastile pentru oprirea lactatiei mai zicea ana_a de cele de la plafar...parca lactostop, ana zi la fete cum e ![]()
Ma duc sa fac o
si azi pentru toata lumeaaaa in special pentru Cristina26 ![]()
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Kimmy spune:
Neatza!
Va multumesc tare tare mult pentru raspunsuri,cred ca nu am primit atatea de cand sunt inscrisa ![]()

Deja incepe sa iasa restul de dintuc,nu stiu exact cat s-a rupt,cam 2-3 mm...nu a curs sange,nu a plans,nu a fost deranjata deloc de experienta neplacuta.Pai daca nici nu am observat cand s-a rupt
,doar ne-am trezit fara proaspatul dintuc 
Pediatrul ne-a spus ca mai ales ca nu s-a rupt din radacina,e pur problema estetica,nu o va influenta negativ la dinti dupa ce ii schimba.Doar ca va fi stirbuca pana pe la 6-7 ani 
Eu totusi sper sa nu fie diferenta mare intre cei doi 
Oricum am s-o duc la un dentist.
Didi nici Timi nu a fost si nu e mare fan legume si carne.Ii dadeam cu greu,camuflat cu iaurt sau alte cele.Acuma la pranz manca mancare de la noi,care are gust bun,si manca foarte bine.Eu zic ca daca manca putin,e ok,nu trebuie neaparat sa mance cantitati industriale 
De 3 zile Timi zice kaka,forate frumos si clar [:d],si azi a facut primul kk la olita,sau ma rog,daca se poate spune asa,ca ea sta 2-3 minute pe olita,cu haine cu tot,ca doar acuma se obisnuieste cu ea,la inceput ii era frica.O pup in fiecare dimineata,cand ma duc si eu.
Tot cam de 3 zile Timi face de 2-3 ori kk pe zi.Ceea ce e neobisnuit.Si azi deja l-a facut foarte moale.Sper sa nu faca ceva diaree ca innebunesc!
Sarbatorile pe Timi o afecteaza negativ,adica e super incantata,fericita,si cand ajungem acasa,e mult mai rea.Se obisnuieste foarte repede in brate,si-mi ia cam o saptamana sa o dezobisnuiesc.
Va pup ca m-am intins ![]()
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
katalyna spune:
vineri inainte sa plecam la tzara am mai dat o fuga la budimex ca daca mergeam la med de fam sigur ma certa ca nu i-am dat nici acum antibiotic. mi-a zis sa-i fac aerosoli cu adrenalina si pe langa eurespal sa-i dau sinupret. la tzara am pus-o in premergator si mergea cu spatele. oricum ea se plictiseste repede intr-un loc, deci a stat cateva minute
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
bobitamica spune:
Buna dimineata si de la noi,
LA MULTI ANI sarbatoritilor!!sa fiti sanatosi si cumintei
KATALYNA...foarte bine ca ai fost la Budimex. Si eu cand am ceva de lamurit merg la camera de garda. Nu am ce sa fac. Desi uneori se supara dr. de acolo,totusi ma primeste si o consulta. Au dreptate pentru ca acolo vin copii foarte bolnavi,cu probleme majore. Dar ce sa facem daca dr. de familie lasa de dorit...trebuie sa o schimb neaparat!!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
flo1980 spune:
Bobitamica ti-am mai zis, noi am fost la particular la kineto, la recover, 70 roni sedinta
si la control, dupa 6 luni tot atat ne-a luat
doar s-a uitat la el 10 minute.
Asa ca e super bine la Budimex, insa la camera de garda cand am fost cu Alex nu am fost multumita (doar de Stanciu cand am facut programare la cabinetul de acolo, unde am stat 2 ore ca erau multi).
Oricum fac gura ca nu e chiar urgenta, ca n-are nimic copilul, ca noi suntem zuze
ca sunt altii mai rau ca noi si noi ne oparim din orice...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
kamelya spune:
Adevarat A Inviat !
Va invit la o 
Kimmy
Timeea
Carmen multa sanatate tie si reginei
Anka eu nu mai alaptez de cand avea Daria 3 luni si tot asa daca presez sfarcul iese zer...nu foarte mult...si eu vreau sa i-au pastile de oprirea lactatiei
noi nu ajungem la intalnire
mi-ar fi placat tare mult sa le cunosc pe Mai-3 si pe anaxena
noi am fost la cumnata mea la Valeni de Munte,la intoarcere am luat-o pe centura si nu a fost aglomerat.
Daria a fost super incantata si fericita iar verisorul (el are 7 ani) s-a jucat cu ea...era cu ochii numai dupa el...s-au jucat impreuna...au vb fiecare pe limba lui
... sincer nu ma asteptam s-o iubeasca atat de mult si sa se joace cu ea
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
bobitamica spune:
FLO...dar de ce nu vii la Budimex? e departe de tine?
Eu am fost multumita ...dar David nu e ok cu capsorul? La Irina nu se mai cunoaste...am facut 30 de sedinte in total. 10/luna timp de 3 luni.As vrea si eu sa merg la stanciu,dar am inteles ca e nebunie.
Asa e cu camera de garda...e important de cine dai. Dar eu cand am fost acum ultima data,ne-a lasat sa steptam putin. Venisera intr-adevar 2 urgente:o fetita de 2 ani intoxicata cu medicamentele de tensiune ale bunicii. Era foarte grav..era posibil sa faca chiar accident vascular.Iar alt caz a fost o fata lovita de o masina. Si mai aveau un baietel la resuscitare.Iar dr. asta care ne-a consultat este sefa de sectie. Iar eu m-am dus intr-o zi ca avea Irina muci in nas...iti dai seama ca le apuca nervii...de asta sunt dr. de familie,sa te consulte pt chestii minore,dar daca nu te rimesc,ce sa faci?
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008