Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Hristos a Inviat!
Sper ca ati avut un Paste fericit si luminos si ca inca va bucurati de el! De Iepuras ce sa mai zic, sigur a venit la voi.
Eu am fost super prinsa cu copiii, nu am mai apucat deloc sa citesc sau sa postez. Vineri am stat pe plantatie (am strans bani de virat, vorba Carpatinei) si pe la 4 surpriza, ne-a dat drumul acasa. Asa ca am spart banii la un shopping in Mall. Apoi fuga la pictura, fuga la ai mei, fuguta acasa. Si de atunci treaba si joaca si musafiri.
Dar totul e bine si frumos, desi ar mai fi mers macar zile libere. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Valentina,
pentru potriveala. Cum te descurci cu amandoi singura in parc?
Sabina, ce oglinda magica! ![]()
Cu intaziere si scuzele de rigoare:
Betty
sa fii sanatoasa si fericita!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
O sa incerc sa pun si eu niste poze, desi tare greu cu misunatorii mei.
UItasem sa va spun, am mers la Inviere cu Andrei. Spre deosebire de Alex care era somnoroasa si lipsita de chef, el s-a bucurat din plin de aglomeratie, catei si tramvaie. ![]()
Gata, ma duc ca deja au demolat biroul pe langa mine.
Va pup!
Rox , mamica
prisi spune:
buna si o saptamana buna tuturor
Yaia, Carpatina 
si cate o
, pupicei si servici usor
noi ieri am petrecut foarte bine, a fost curtea plina de chiote si veselie, au fost doar 3 copii , dar ne-am inveselit tare si noi pe langa ei ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
valentina_22 spune:
'neata fetele!
Yaia si Carpatina,servici usor in continuare!
Roxana, sa stii ca este destul de dificil. De obicei cand sunt singura caut parculete mai mititele ca sa-i pot supraveghea pe amandoi, ideale sunt cele care sunt imprejmuite cu un gardulet. Ma tin non-stop dupa Andrei care ma alearga prin tot parcul si la fiecare minut arunc un ochi si la fata care se catara peste tot.
De putin timp Alexandra a inceput sa-mi manance zilele. Din fetita cuminte si ascultatoare care era a devenit o nazdravana fara pereche. Pleaca de langa mine, fara sa-mi spuna
, noroc ca stau destul de bine cu inima ca altfel....Ultima pozna, ieri am mers la o vecina cu imparteala si domnisoara a iesit din casa,vrand sa vina dupa mine fara sa-i spuna lui taica-su care era in bucatarie. M-am intalnit cu ea pe scari.
Am stat de vorba cu ea,i-am explicat unde a gresit si sper ca a inteles. I-am taiat o saptamana calculatorul si desenele.
Acum imi astept sotiorul, astazi avem program de vizite.
Va urez o zi cat mai placuta!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
prisi spune:
Valentina petrecere frumoasa 
Miru a mancat ieri ciocolata si a fost in culmea fericirii, i-am dat un ou mic mic pe cate l-a pus pe toata fata , era asa dulcica si la propriu si la figurat
cra cra , dovada
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
hello
acu am sosit si noi, am fost la mama de aseara. una dintre pisici aproape ca a ramas fara coada
.
Prisi, am vazut casute la auchan militari, 2 modele. pretul nu-l stiu , dar poate gasesti pe site.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Asa ca am spart banii la un shopping in Mall. Apoi fuga la pictura, fuga la ai mei, fuguta acasa. |
Auzi.. tu banii cui i-ai spart in Mall de ai tinut-o tot intr-o fuga dupa aceea?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Valentina, bravo ajutorului tau in ale bucatariei. Chiar ca-i sta tare bine cu noua tunsoare! 
Prisi,
Miruna dulce!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Auzi.. tu banii cui i-ai spart in Mall de ai tinut-o tot intr-o fuga dupa aceea? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Rox , mamica