Piticodromul de Sept - Oct 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mihela ar fi super sa ne intalnim in Bulgaria ca pana in Militari nu stiu cand ajung .
Cred ca in Turcia e mai frumos dar si mai scump.Uite aici hotelul unde mergem http://www.hotelgergana.com/main.php/ro/gallery/.Noi speram sa ajungem in Turcia sau macar la Nessebar dar anul asta trebe sa ma multumesc tot cu Albena.
Am inteles ca Bulgaria e cumva mai jos ca Turcia dar un pic mai sus decat Grecia.
Ma bucur ca a fost frumos la circ.A venit si in Pitesti unul dar nu cred ca am timp sa o duc pe Alexia.]
M-a batut si Alexia la cap sa-i iau un iepuras in casa dar acum i-a trecut.
Lasa ca o sa invete si Ana repede sa coloreze, cand o sa mearga la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza fetelor!
Trezirea!
Pe unde-ati fost de ziua muncii?
Noi am fost la Zoo Baneasa, nu mai fusesem in Bucuresti la zoo de vreo 5 ani. S-a mai amenajat cate ceva dar destul de slabut mi se pare mie. Ar trebui un spatiu mult mai mare si mai bine gandit. Dupa zoo am fost cu bicicletele - eu pe jos si Ana cu tati cu bicicletele - pana la "steurant" la Casa Alba. A dat Ana la pedale de m-a speriat, vreo ora, merge f. bine, baga viteza, ia curba, e priceputa. Mie mi-e rusine sa scriu ceea ce voi scrie dar asta e...eu nu stiu sa merg pe bicicleta, dar ma gandesc c-as putea invata, nu? Dar vreau una mai mica, sa nu-mi fie frica si sa nu ma pravalesc cu totul! Ana imi zice: "Hai mai mami ca nu-i greu, te invat eu, uite-asa, te sui pe sa, pui picioarele pe pedale, mainile pe ghidon si mergi!" Mda, cam asta-i esenta...
Sambata am reusit imposibilul, ne-am vazut cu Matei, Clara si Ruxandra, putin ce-i drept, dar mai bine decat deloc. 2 minunatii de copii, nu va imaginati cat a crescut Clara!
Alexutza,, e frumos hotelul!
Hai, iesiti din barlog!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata' fetelor!
Noi am fost la tara vineri am facut un gratar printre picaturi de ploaie, ca sa manacam celebrii mici de 1 mai.A basculat si Alexia un mic.
Sambata am fost la circ, Alexia a fost foarte incantata.A fost frumos.Au avut dresaj de porumbei, pisisci, niste serpi imensi, un pui de crocodil, o soparla imensa, o cobra, ocamila si 2 dromaderi, lame si 4 lei.In pauza a calarit si un ponei, contra cost evident.
Astia erau mai ieftini un pic: biletele erau 25, 30 sau 35 lei, calaritul poneilor 5 lei, o poza cu girafa 20 lei.
Duminica Alexia a vrut pizza asa ca am fost in Mall si am mancat o pizza la Springtime.
Cam asta a fost distractia noastra de 1 Mai.
Mihaela stai linistita nici eu nu stiu sa merg pe bicicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello si de la noi!
Doar ce am revenit dintr-o mini-vacanta petrecuta la Bruxelles si timp am f. putin sa scriu dar nu am rezistat sa nu va incurajez legat de invatatul mersului pe bicicleta la virste ceva mai avansate. Eu am invatat la 28 de ani cind am ajuns in Olanda, nu a fost foarte greu desi nu prea imi dadeam sanse initial iar acum imi place f. mult sa merg cu bicicleta chiar pe distante mai mari si nu numai in oras. Asa ca, Miflore, Alexuta, bafta!
Salutari tuturor piticotilor de la Alberto. Sper sa revin curind cu un mesaj mai in detaliu despre nazdravan caruia i-a placut la Bruxelles, mai ales in Brupark dar si de Manneke Pis, s-a distrat teribil pe seama acestuia.

O zi buna in continuare!

Dana Lucia si Alberto

Editez: Super pozele, Miflore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Sa va fie de bine weekend-ul prelungit si petrecareala aferenta.

Noi pe 1 mai am fost la un parc de flori, f frumos, ne-am simtit f bine. Din pacate am uitat acasa punga cu pampersii de schimb asa ca atunci cand Sonia a produs produsul odorizant am luat-o spre casa.
Dar a fost bine ca asa am avut timp sa facem si noi gratarul regulamentar de 1 mai.

Iar sambata am lucrat de dimineata insa dupa-amiaza pe la 4 am plecat la mare si a fost super, in Brux erau nori, dar la mare era senin, destul de racoare dar frumos asa ca am stat in nisip si s-au jucat copiii, ne-am plimbat si am mancat pe faleza, am ajuns f tarziu acasa dar cum a doua zi era inca vacanta a fost ok. Mai nou piticii mei se amuza facand concurs de tipaturi in masina, vai de creierii nostri. Iar Sonia vrea sa faca absolut tot ce face frate-su, zici ca-s in oglinda.

Duminica in schimb am fost ca iepurasul Duracell, dimineata am gatit repede-repede si apoi am fost la serv, seara eram rupta de oboseala.

Miflore, mai ce domnisoara frumoasa e Ana, si sportiva si delicata in acelasi timp.

Danalucia, ma bucur ca v-a placut urbea noastra adoptiva, pacat ca nu am stiut ca veniti, era o buna ocazie sa ne cunoastem. Poate data viitoare.

Alexuta, Miflore, ce frumos ca ati fost la circ, as fi vrut si eu sa prind Medrano la Bucuresti, dar nu cred ca tine pana venim noi.

Marinela, ce simpatic e Iaris cu ordinea si treaba lui. Si Victor o face pe-asta cu prelinsul cand nu-i convine ceva, sau se lasa sa cada in genunchi sau ingheata pur si simplu, nu mai face nimic.

Edit, ca uitasem ce-i mai important : am pus poze noi la semnatura . Se intampla o data pe an asa ca acum .

Pup fetele, o saptamana placuta va doresc,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Hello, hello piticodrom!

Antoanela, am realizat cam tirziu ca ar fi fost o ocazie buna sa ne intilnim dar nu stiu de ce am avut in minte ca voi plecati in Romania insa cred ca am incurcat eu borcanele! Next time better! V-am admirat in poze, uaaauuu ce mari si frumosi sunt copiii, felicitari!

O zi buna tuturor,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am vazut niste poze superbe! Cu Ana sportiva, cu un pirat si surioara lui care-i seamana bine de tot! Super frumosi!

Eu sunt in perioada de adaptare a lui Sa la gradi, n-a mers bine deloc, plange rau cand il las, d efapt azi l-am lasat pt prima data ca in rest ma cam mutasem pe acolo. Si azi am stat prin zona, dupa plansul initial a fost OK, chiar vesel dar si cu ajutorul lui Dinu.

Dana Lucia, sa va fie de bine vacanta! Mai zi-ne de Alberto, ce mai zice el?

Mergi la inceput

Tonnia, multumim! M-ai intrebat de Alberto, ma tot chinui sa imi fac timp sa scriu dar uite ca nu prea reusesc. Pe scurt, nazdravanul meu face foarte bine, e deja la inot la grupa de copii 5/6 ani si face de vreo luna lectiile la inot singur in apa, diploma de nivel 1 a luat-o deja cred ca am scris aici. Ii plac mult si limbile, pe linga engleza, olandeza si romana care le vorbeste deja demult foarte bine, face progrese mari si in portugheza, reuseste deja conversatii de baza si in aceasta limba gratie lui taica-su! La Bruxelles a auzit din nou franceza si ne preseaza acum si cu franceza ca vrea sa invete sa vorbeasca cu copiii care stiu numai franceza...Limba de joaca e in principal olandeza (la care deja ne mai corecteaza pe noi din cind in cind!)
Mai pe scurt si fara detalii sa scriu ca la sfirsitul lui ianuarie a trecut cu brio testele pentru o clasa cu copii cum sa zic, hai sa zic numai peste medie, iar scoala o va incepe din 17 august. Deja a fost de citeva ori sa se obisnuiasca si ii place mult de tot.
Am vazut-o pe Ana cu bicicleta, si Alberto e pasionat de ceva vreme de mersul cu bicicleta iar la capitolul role a trecut cu succes pe inliners.
Gata pauza mea se incheie si inchei si eu aici mesajul, sper sa revin.
Numai bine tuturor si o zi buna in continuare.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salut tot piticodromul, mamici, pitici si de ce nu... si tatici Nu ati mai auzit de mult de noi,dar sigur va mai amintiti.Astazi am vrut musai sa intru si sa va salut macar, sa va zicem ca suntem bine in general(momentan nu prea ) dar per ansamblu nu avem mari probleme. Teodora a crescut(are 105 cm si aproape 18 kg), inca nu merge la gradi, dar am inscris-o pt toamna.Vorbeste f mult, ne amuzam de multe ori, e f sociabila, uneori mai mult decat e nevoie , e innebunita dupa copii si dupa Tom si Jery, la care s-ar uita non stop.E cuminte in general dar ca toti copiii se incadreaza si ea la macar o prostioara la 2-3 zile. De ex, duminica a desenat la niste prieteni un interfon pe peretele din sufragerie, ca s-a gandit ea sa le fie mai usor cand suna cineva Noroc ca au si ei copii si nu s-au suparat pe noi, ca o bagasem pe maneca cand am vazut. Asa se intampla cand stai la cafele si tigari si lasi copilul de capul lui .Acum e cu anbtibiotic la bord,culegem roadele zilei de 1 mai, ca tot am fost "la padure pe litoral". A fost bien si frumos dar cand am ajuns acasa, s-a lasat cu un debut direct cu 40 . Are tonsilita, initial nu am vrut sa ia antibiotic, dar ieri am cedat psihic ca nu ceda la antitermice si i-am dat potiunea facatoare de "bine-rau". Asta e,s-au ales toti cu cate ceva de la 1 mai, care cu laringita, care cu muci, care cu tonsilita si ce-or mai avea ei pe acolo.Ce am dedus eu dupa experienta asta: ca mamicile care nu aveau nici un stres cu imbracatul si schimbatul copilului transpirat, sa nu bea apa rece etc, nu au avut probleme cu ei. Noi astea mai "grijulii", am dus fiecare cate "ceva" acasa. So...no comment si aviz amatoarelorIn alta ordine de idei,am vazut Ioana ca ziceai de Miru ca nu a luat niciodata antibiotice, esti tare .Respekt! cum ar zice unii.. Sa-mi vinzi si mie pontul pliiiiz! Va pup!PS - nu mai zic ca revin, ca ultima oara asa am zis si am revenit dupa 4 luni - adica de la Craciun

Mergi la inceput