Gravidute prin FIV (37)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bombonique/bombonique.jpg)
bombonique spune:
Situatia e neschimbata!
Am crezut azi noapte ca vom avea surprize, dar nici vorba!
Sunt ok.
Nu mai stau in pat, m-am apucat de treburi domestice, asa ca dupa sarbatori.
Adica sa fac curat, spalat, etc.
Ma simt f bine. Mult mai bine decat ieri, cu toate ca nu am dormit azi noapte. Nu pot dormi nici acum...
Bebele meu se pare ca e o putoare ordinara. se lasa asteptat! I lene si sa iasa, dar sa mai faca si ceva treaba!
Maine am programare la dr. Sa vad ce va zice!
Va pup si va multumesc pt sustinere!
Abia astept in fiecare zi sa vad ce mai ziceti!
nu stiu in spital cum voi putea citi mesajele voastre.
Cred ca nu mai ai timp si pt asa ceva.
Bq 39+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dear_bambie spune:
Buna, dragi burtici!
Bq, scot si eu majoretele si iti doresc nastere usoara, refacere rapida, laptic mult si bun si un bebe sanatos si papacios!!!
Micky, tu urmezi, abia astept sa scot majoretele si pentru tine!!!
Nusy, Moni, imi plac foarte mult numele alese!
Si Felicitari celor care ati schimbat prefixul si saptamana!!!! Maine schimbam si noi saptamana!
Pupici muuuulti pentru toate burticutele!!!7+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
elenada spune:
Raluca pe dr Rotaru il mai gasesti si la Gynera.
Nusy felicitari pt schimbarea prefixului. Mai ai putin si iti tii bombonica in brate.
Bq
Vreau si eu sa schimb prefixul.
Pupici
elena +25
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Bq, a zis dr. ca lasati sa mearga totul natural, dar pana cand? Cine stie maine la eco ce surprize o sa ai.
Dear bambie
elena, lasa ca si noi imediat. Si cand ma gandesc ca mai am 8 saptamani pana la primul termen dat de dr. mi se face pielea de gaina. Parca prea repede au trecut astea 26 saptamani si pe urma adio femeie insarcinata.
Andicu, 26+
Laura Ioana
Irina Maria
Evy28 spune:
Hristos a inviat !!!
ati petrecut bine de Paste ? a trecut cam repede .
eu astazi am iesit din casa dupa o saptamana si trei zile . a fost binisor .am mers doar cu masina .insa la 11 cand m-am intors ...direct in patuc .
fetelor in apropierea saptamanii 10 se mai atenueaza din simptome?
eu una simptome de gravida nu am avut ,nici greturi ,nici pofet nimic . doar ca sanii sunt mariti ,aureolele si ma dor sfarcurile .
am insa zile cand ma dor mai incet . e normal?
a... e ok sa fac dublu test si morfofetala de trim I in aceeasi zi ? asa am gasit loc . la ore diferite .insa ma gandeam ...nu e practic tot o ecografie ...de ce 2 ore diferite de programare ?
pup toate fetele
BQ si Bombonique aveti grija de voi .
Fragutza spune:
Elena, merci, am gasit loc la Academica pana la urma. Saptamana viitoare trebuie sa merg la morfofetala si uitasem sa-mi fac programare.
Evy, la mine sanii s-au marit din perioada stimularii, da zau daca ma supar:) Ma mai dor ei cate putin, da mai conteaza:)
La dublu test se face echo si analiza de sange. Cu rezultatul de la echo mergi sa-ti ia sange. Si atat cred, ca eu nu l-am facut.
Va pup!
Evy28 spune:
am inteles .o sa il intreb mai bine saptamana viitoare sa vedem daca e bine sau nu
mulumesc
Evy 9+
nusy spune:
Micky, Missy, pishko, Moniland, Andicu, Dear_bambi, elenada:multumesc!
Moni: nu o sa mai apuc sa schimb iar prefixul intrucat voi face cezariana pe la 39 sapt.
Evy: faci dublul test impreuna cu morfologica de trim.I. De exemplu,eu am facut ecografia morfologica si dupa 5 minute mi-a luat si sangele pentru dublul test, analiza urmand sa fie facuta in baza ecografiei.
Nusy 30+
Ingrid Cristiana
elenada spune:
Moniland tu ai fost mereu activa de asta ti se pare ca trece timpul repede dar eu care toata sarcina am stat in pat mai greu trece timpul. Dar daca stau bine si ma gandesc mai am doua saptamani si fac 7 luni. Nu e rau deloc.
Evy pe mine sanii nu prea m-au durut si nici umflati nu i-am avut si nici nu ii am desi au crescut. Uneori ma mai dor safarcurile dar atat. La 10 saptamani cred ca e normal sa se atenueze din simptome. Acum si simtomele astea difera de la persoana la persoana nu prea e o regula cu ele.
elena +25
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Evy28 spune:
da ai dreptate .chiar ca depinde de la persoana la persoana .
eu una nu am avut dureri mari de sani,s-au umflat insa un pic ,cum am zis, doar sfarcurile ma dor.acum am zile cand ma dor , altele cand nu . in rest nimic .
acum 20 min nu m-am putut abtine si am mancat niste seminte si am baut jumatate pahar de bere fara alcool. ori e baiat , ori o fata bautoare de berica ...
pai o sa ii spun drei ca nu m-a programat bine .ca m-a pus la 3 la dublu test si la 5 la morfologica . cred ca s-a incurcat .
Evy 9+