Problema Reksio

Problema Reksio | Autor: Catalin900

Link direct la acest mesaj

Fiul meu este un admirator al jocurilor Reksio,chiar daca are 12 ani.A jucat toate celelalte versiuni de joc de la varsta de 5-6 ani iar acum s-a apucat din nou.Acum joaca Reksio si capitanul Nemo.El s-a blocat la partea cand trebuie sa gasesca cele doua parti de tablita.A trecut de primul nivel si a gasit prima parte,dar la a doua incerca de 2 zile si tot nu reuseste.Va rog frumos ajutatine cumva.

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NarutoKid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalin900

Fiul meu este un admirator al jocurilor Reksio,chiar daca are 12 ani.A jucat toate celelalte versiuni de joc de la varsta de 5-6 ani iar acum s-a apucat din nou.Acum joaca Reksio si capitanul Nemo.El s-a blocat la partea cand trebuie sa gasesca cele doua parti de tablita.A trecut de primul nivel si a gasit prima parte,dar la a doua incerca de 2 zile si tot nu reuseste.Va rog frumos ajutatine cumva.

Va multumesc!

Depinde la ce mod este, la greu sau la usor. Pentru ca la usor gaseste mai repede tablitele, iar la greu da de mai multe mumii spre deosebire de nivelul usor. Deci...eu ii urez bafta, insa trebuie sa-ncerce s-o ia la modul usor mai intai:)

Mergi la inceput