Sunt amanta (4)
Raspunsuri - Pagina 31
dyannna spune:
Imi pare rau Anna ca ai fost nevoita sa treci prin asta si iti inteleg teama...eu nu am fost amanta nimanui dar mi s-au intamplat lucrurile pe care le povestesti tu cu un fost prieten...dupa ce l-am cunoscut pe actualul meu sot, dupa ce am inteles ca iubirea nu inseamna scandaluri teribile si impacari ca-n filme, am luat hotararea sa-l parasesc pe cel care imi facuse deja destul rau.I-am spus la telefon hotararea mea si am facut greseala sa-l primesc in casa,singura fiind...m-a sechestrat ore intregi in casa si m-a amenintat continuu cu un cutit ca ma omoara daca ma despart de el...amanuntele acelor ore de cosmar le-am sters din mintea mea dar frica a ramas inca vie ...nu stiu cum am reusit sa-l conving, nu-mi amintesc mai nimic din ceea ce s-a intamplat ...tot ceea ce imi amintesc este nebunia din ochii lui ...nu i-am spus nici acum sotului meu, dupa 10 ani de casnicie, ceea ce mi s-a intamplat atunci...luni de zile am evitat sa ies neinsotita din casa,sotul meu stia ca fostul ma urmareste si ma agaseaza cu telefoanele dar nu banuieste nici acum cat de grava era situatia si cata teama era in sufletul meu...la inceput nu i-am spus ptr ca mi-era frica ca lucrurile sa nu degenereze in ceva foarte urat iar ,mai tarziu, stiind cat ma iubeste, nu am vrut sa-l fac sa sufere...nu avea si nu are rost sa-i amarasc sufletul cu aceasta poveste ingrozitoare...ptr ca stiu ca ar suferi foarte mult ca nu a fost acolo sa ma salveze, atunci cand aveam nevoie de el.De altfel, nu am povestit nimanui clipele de cosmar traite si am facut tot posibilul sa le uit...si alaturi de sotul meu, inconjurata de dragostea lui , de protectia lui, le-am uitat si sunt fericita.Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta perioada urata din viata ta, sa-ti invingi temerile si sa fi fericita !
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anyella Anna,daca chiar e reala povestea ta depune plingere! Tu chiar esti inconstienta? Fa-ti fotografii cu toate tumefierile si taieturile. Edit: ti-am recitit mesajul.Ce ordin de restrictie,il poti trimite la beci. |
Subscriu.
IonescuOana spune:
Anna si eu iti spun sa nu cedezi amenintarilor si sa depui plangere.
1. Va sti ca nu poate dispune de tine dupa cum i se nazare
2. Indiferent cat de sus ar pare ca are relatii, nimeni nu doreste probleme cu autoritatile si nu se va mai baga in probleme mai mari decat are deja. Ignora-l cat de mult poti (el pe asta se bazeaza, ca cedezi de frica)...iar daca amenintarile nu trec reclama-l intr-un final, dar repede, nu peste cateva luni.
Nu trebuie sa-ti fie jena de parinti, le spui ca un fost prieten iti face necazuri, se poate intampla oricui. Chiar daca vor suferi cum e normal mai bine sa afle de la tine decat cine stie in ce mod. In adevar daca nu vrei sa-i expui nu te muta la ei, dar ca idee, in viitor, poti sa incepi sa te gandesti sa schimbi domiciliul, si in felul asta sa dai uitarii si amintirile urate ale perioadei pe care o traversezi acum...
UIte cat de las e marele mascul feroce, sa-si arate muschii cu o femeie singura si fragila. Halal!
Happy_in_TO spune:
Anna, vorbeste cu mama ta despre ceea ce ti s-a intimplat. Azi dimineata ma uitam la fetele mele in drum spre scoala si ma gindeam la tine. M-ar durea atit de mult ca mama sa stiu ca fetele mele trec printr-un cosmar si eu nu sint acolo pentru ele sa le ajut pentru ca nu stiu...
Sper ca te simti un pic mai bine, iti doresc sanatate multa si liniste sa te poti reface!...
CarmenAlbu spune:
Buna fetele, am citit tot subiectul si m-am ingrozit!!
Ana eu cred ca trebuie sa spui tuturor, sa ai martori ca ti-a facut chestia asta!!
La spital nu a venit politia sa te intrebe ce s-a intamplat?
Eu as face o declaratie la politie fara plangere, doar constatare daca vine din nou dupa tine sa stie ca infunda puscaria! Ataseaza copie dupa buletinul de externare, si fotografii si trimite-le politiei cu declaratie,si mai mult schimba locuinta permanent!!!
Ce om...
Imi pare rau pentru tine, sub nici o forma nu raspunde la telefon si nu accepta nici o discutie cu el nici macar in loc public, intr-un final se va calma!!
Daca te vei intoarce la el de frica nu vei mai putea rupe relatia niciodata!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
Anna23 spune:
Dyannna imi pare rau sa aud ca si tu ai trecut prin asta...Si pana acum ma impresionau cazurile de genul asta,dar acum cand am trecut si eu prin asa ceva,inteleg perfect...Ma bucur ca ai putut sa treci peste si sa-ti refaci viata alaturi de un barbat adevarat,care nu-si masoara fortele cu o femeie...
Happy_in_TO sunt sigura ca si mama gandeste ca tine,dar nu pot sa ii spun,cel putin nu deocamdata.Are si niste probleme de sanatate si nu vreau sa ma vada asa...
Carmen nu stiu sincer daca personalul spitalului ar fi trebuit sa cheme politia intr-un caz de genul asta,dar n-au chemat-o desi stiau exact ce se intamplase.Nu m-am hotarat inca daca voi depune plangere impotriva lui sau nu,deocamdata am zis ca astept sa vad daca inceteaza cu amenintarile si daca o va face sincer nu cred ca voi merge la politie.Prefer sa incerc sa uit decat sa ma duc sa explic din nou cu lux de amanunte ce s-a intamplat unor politisti care probabil vor rade pe sub mustati cum i-au facut unei cunostinte care depusese o plangere pentru tentativa de viol.Locuinta am schimbat-o deja,am toate lucrurile in apartamentul meu dar mi-am luat pisica si cateva haine si stau la o prietena de cand s-a intamplat ce s-a intamplat.De impacat cu el nici nu poate fi vorba,as fi putut sa ii iert multe,dar ca a dat in mine niciodata!
Fomalhauti spune:
Anna, din cate stiu eu, nu poti astepta oricat cu plangerea. Trebuie depusa intr-un anume termen de la fapta pe care o reclami. Du-te la politie, depune o plangere si ai grija sa ti-o inregistreze. Politistii incearca intotdeauna sa faca oamenii sa nu inregistreze plangerile, fiindca, de fapt, ei nu sunt obligati sa se ocupe decat de plangerile inregistrate. E mai bine sa depui plangerea si, eventual, sa renunti la ea, decat sa nu o depui.
Daca te mai ameninta, depune o alta plangere (tot inregistrata). Am inteles ca el are relatii, poate scapa, dar, daca depui plangere la fiecare amenintare a lui, "relatia" ii va spune: "Dom'le, eu te scap, da' potoleste-te ca nu pot sa te scap de 10 ori." Cand te ameninta suna imediat la 112, ei te redirectioneaza spre sectia de politie, inregistrarea convorbirii insa ramane la 112 si politia de sector nu se mai poate preface ca nu stie nimic. Si, daca suni la 112 e important sa spui ca te-a mai batut si ai depus o reclamatie cu numarul....
Ia legatura cu operatorul tau de telefonie mobila si spune-le ca vrei sa-ti inregistreze apelurile.
Anna, eu cred ca e important sa lupti cu el, sa priceapa ca lucrurile nu stau chiar asa cum crede el (si nici cum crezi tu, si tu ai spus ca nu va pati oricum nimic fiindca are relatii - asa crede si el). Cum spuneam, poate nu primeste pedeapsa pe care o merita, dar macar va fi obligat sa inceteze cu amenintarile.
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata, Ana frica este cea care creeaza victime de cele mai multe ori!!!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
alina023 spune:
Ana, mergi la IML si scoate un certificat medico-legal. Va fi o dovada pe care o vei avea la dispozitie in cazul in care te vei hotara sa faci plangere. Si acolo poti intreba medicul legist care sunt termenele pentru o eventuala plangere la politie. Nu sta acum degeaba si mai tarziu sa regreti ca nu ai facut-o!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Anna23 spune:
Am deja un certificat medico-legal,am scris asta in primul sau al doilea post.Medicul de acolo m-a intrebat daca vreau sa depun plangere si i-am spus ca nu sunt hotarata inca,iar el mi-a spus ca nu voi rezolva nimic,ca vede asta zi de zi si mi-a spus sa nu cumva sa inteleg ca el sprijina "infractorul".Mi-a mai zis ca dupa ce depun plangerea politistul e obligat sa imi dea un termen de nu stiu cate zile in care sa ma hotarasc daca ma impac cu cel pe care il reclam sau ceva de genul...Eu sincer nu am idee daca e asa sau nu,va zic si eu ce mi-a spus medicul de acolo.
Fomalhauti eu mi-am schimbat numarul de telefon,amenintarile imi sunt practic transmise prin prieteni.Acum oricum a lasat-o mai moale cu amenintarile,face pe victima si incearca sa ma convinga sa ma intalnesc cu el,chipurile vrea sa-si ceara scuze!!!