Sunt amanta (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
Yo cred ca cele care sint in top sint doamnele amante nemaritate...alea cred yo ca sint beleaua cea mai mare in anul 2009 ...e...acolo trebuie sa fiti voi cu ochii in 4.

Eu zic ca tot alea au fost problema cea mare si anul trecut, si acu` doi ani... si cu multi ani in urma.
Alea (doamnele amante nemaritate...) ne baga in ispita barbateii inocenti. Alea corup bietii soti nevinovati, de ciuda ca n-au si ele verigheta.
Deci tre` sa fim cu ochii in patru, sa pazim "comoara" de barbat de acasa. Daca ne miroase ceva si daca nu ne-am nascut cu virtuti de detectiv (cum bine spunea Xio - putem avea ghinionul asta), e musai sa ne dezvoltam abilitati pe partea asta.
Sub nici o forma n-as recomanda angajarea unor detectivi pentru urmarirea "banuitului"...
Una din fetele in incurcatura (Anna)- parca detectiv era. Deci in loc sa tragi biata victima din pacat, platind un detectiv sa afle ce nu doreste domnul sa "spovedeasca", risti sa-i faci rost de o noua belea - ca poate ii place detectiva mai mult decat cea pe care o banuiai initial de tentativa de rapit sufletel nevinovat de sot cuminte, dar slab de inger.

Complicat! Complicat rau.
In ceea ce ma priveste, rugamintea mea pentru orice doamna amanta ar pune mana pe "nevinovatul" cu care impart batatura (in cazul in care s-ar intampla), ar fi sa-l ia naibii de tot, sa se spele cu el pe cap.
Sa-l ia de tot, nu cateva ore pe zi/ noapte. Sa-l ia de tot, nu sa-l plimbe vreo doua ore, dupa care sa se umple de intelegere, plangand de mila mititelului care tre` sa ma suporte pe mine orele/ zilele urmatoare. Sa-l scape de vrajitoarea cea rea de acasa (aia fiind eu), luindu-l de tot! Si subliniez, marfa achizitionata nu poate fi returnata. Daca concluzioneaza dupa o vreme ca nu i se potriveste/ ca nu-i mai place/ ca are defecte... treaba ei ce face cu el. Treaba lui cine il consoleaza. Dar sa nu ma bata pe mine la cap...

As fi curioasa (Guestus, ma ajuti cu informatia, daca se poate?), in topul amantilor cine se gaseste? Care sunt amantii aia mai periculosi? E vreo lista si cu ce nu tre` sa faca sotul, respectiv cu ce tre` sa faca, sa nu-i fie ispitita nevasta de vreun amant focos?
Nu apare dom`ne cineva cu un topic la care sa-i zica "Sunt amant"? M-ar interesa in situatia asta cam cine ar fi vinovatul? Amantul care corupe, sau nevasta bagata in pacat de ispititorul de amant.
As vrea sa vad si eu niste barbati ambalandu-se pret de vreo 4 capitole, analizand ce/ cum/ cand/ de ce..., citind cum citesc eu, ca pe roman, de nu stiu cate zile, pareri pro si contra, de uit si ca sunt la servici si risc sa ma prinda astia, pe timp de criza, lecturand cu maxima implicare sufleteasa, ore in sir, ce mai e cu amantele - am descoperit tarziu subectu` si a fost musai sa recuperez...

Si daca tot m-am bagat in vorba, marturisesc ca sunt ingrijorata rau - unde au disparut amantele, cine le-a pus pe fuga si ma lasa fara episoade noi la foileton?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelle6 spune:

Citat:

Una nu recunoaste aici...in afara de miss parker care a inselat de 2 ori cu gindul...si pe care oricum nu o prea crede nimeni
Yo cred ca cele care sint in top sint doamnele amante nemaritate...alea cred yo ca sint beleaua cea mai mare in anul 2009 ...e...acolo trebuie sa fiti voi cu ochii in 4.

Pai cum ai vrea tu sa recunoasca acele putine d-ne amante sau foste amante ? Mare parte din forumiste se cunosc intre ele(fie si virtual) , au pozele cu familia postate ,unele se cunosc chiar personal ...Si-atunci ce vrei ? Sa-si dea singure foc la caruta ? Normal, relatia adulterina e un secret al celor doi .

Poate doar sa apara sub "o alta identitate" si-atunci va fi primita cu "bratele deschise" !! Poti tu sa-astepti mult si bine .Nu-ti ramane decat sa te opresti la statisticile din domeniu si eventual sa tragi sg concluziile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

emag, avem si amanti, tot la subforumul asta. cauta olecuta mai in urma subiectul deschis de "un cabotin" sau asa ceva. sa vezi acolo discutii furtunoase. aici suntem ca la sezatoarea de impletit ciorapi si fularase, mai un calcai, mai o poveste, mai un guestus, aaa, pardon, un lemn in soba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui emag
Complicat! Complicat rau.
In ceea ce ma priveste, rugamintea mea pentru orice doamna amanta ar pune mana pe "nevinovatul" cu care impart batatura (in cazul in care s-ar intampla), ar fi sa-l ia naibii de tot, sa se spele cu el pe cap.

pai aia ar fi cel mai simplu....dar ce crezi tu ca amanta e fraiera...ea e desteapta nene ..ea numai il intarita citeva ore si apoi il face pe El sa aiba numai comparatii in cap..tu versus amanta....si apoi el iti face acasa viata amara ...chestii de genul asta.
aia e buba cea mare..nu crezi?....sa stii ca in capul sotului e colega de 22 ani de la job...libera si care arata ca reclama din dreapta paginii la elancyl paris (cei din jur iti vor aprecia succesul in 14 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alsa
Cum vezi ca e rost de scandal, hop si tu...

Seriooos ?! De unde stii ?! Ori ma urmaresti cu interes asiduu pe mine, ori subiectele pe care tu le numesti de scandal !
Nici macar nu ai ajuns la o concluzie reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Acest raspuns este in stilul tau caracteristic!Ai uitat sa pui "bila aia de se rostogoleste de ris"!

Cineva a observat care este stilul meu caracteristic. Sper ca de acum sa nu mai fiu confundata cu nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biricica spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Inselatul nu inseamna ca ai probleme acasa i lucrurile merg prost , inseamna ca nu ai atins acel prag al maturitatii , responsabilitatii si nu ai destul curaj/tupeu sa-ti iei sotia au sotul de mana si sa spui "ceva nu merge" inainte sa sari in pat cu prima/primul venita/venit.

aici iarta-ma da' nu sunt de acord cu tine. adica da, teoretic ce spui tu make sense. asa ar trebui sa se intample. practic in schimb nu cred ca-i posibil. pentru ca niciodata (sau cel putin mie asa mi s-a intamplat) nu te prinzi cand ceva incepe sa mearga prost. intre copil, diversificat meniu, vaccinuri, iesit dintii, guturai, cufureli & so on, birou, intalniri de business,planuri, bugete, mama care tre' sa plece la maica-sa si n-are cu cine sa lase cainii si pisica (pe care tot tie iti reproseaza ca i-ai "plasat" in casa dupa care ti-ai pus palma-n c... si ai plecat la casa ta), tot mamadin dotare care semai cearta cu tatal din dotare si vin amandoi la tine, de parca tu ai fi valea plangerii, prietenii care, iaca, au si probleme iar tu trebuie sa te opresti si sa incerci sa-i ajuti etc etc nu cred ca ai timp sa fii atat de analitica si sa observi prima, a doua sau a noua scartaietura a relatiei. si in afara deasta relatia merge si intr-un soi de virtute a inertiei. las' ca-i bine. e adevarat ca nu mai iesim seara de seara in oras, sau nu mai facem amor ca nebunii dimineata la pranz si seara da' uite ce alte lucruri minunate avem impreuna! asta daca chiar ai timp sate gandesti. daca nu, mergi pur sisimplu mai departe. fara sa te prinzi constient ca in fiecare zi se pierde cate ceva. si cand te prinzi e prea tarziu. brusc realizezi ca omul de langa tine s-a instrainat si nu mai vorbiti aceeasi limba, brusc realizezi ca si tu te-ai pierdut prin hatzisurile vietii de zi cu zi. dece nu vine el sa vorbeasca cu tine inainte de a sari in primul pat?fix pe aceleasi principii enumerate mai sus. pentru ca nici el nu cred ca sta sa se gandeasca cum relatia din voi se deterioreaza incet dar sigur in fiecare zi. pana intr-o zi in care intalneste o femeie care-i readuce aminte ce "zmeu" e el, ce minunat, perfect, senzational in pat, frumos ca un Adonis, sportiv precum Muhamad Ali (sau cum l-o fi chemand pe baiatu' ala) destept precum Einstein si maiastru la vorba precum Socrate e el. si atunci isi da seama brusc ca tu nu mai esti ce ai fost, parca si pieile ti s-au cam lasat, ti-au aparut riduri de expresie si doi colacei pe burta etc etc etc.
am acest talent prost de a ma pierde in detalii, motiv pentru care concluzionez:
nu cred ca te prinzi (nici ca inselat nici ca inselator) cand incepi sa intri pe panta descendenta a relatiei. si cand te prinzi e prea tarziu. si, da, eu cred ca e o panta descendenta. oricat am vrea sa ne ametim cu teorii gen "relatia noastra a evoluat. am inlocuit fluturii din stomac cu ceva mult mai durabil etc", ele nu se probeaza in realitate. tuturor ne place sa facem nebunii, sa ne iubim ca nebunii pe masa din bucatarie, sa plecam in miezul noptii cu masina unde om vedea cu ochiii si lista poate continua. solutia? nu stiu care e. eu pot spune doar ce incerc eu sa fac. sa le combin. sa pastrez un echilibru intre viata cu copil si responsabilitati la job & in familie cu momente ne "nebunie". si mai am grija sa nu-l uit pe iubitul meu. fascinata fiind si profund indragostita si traind o mirare continua cand ma uit la fie-mea, am grija ca de fiecare data cand ii spun ca o iubesc, sa adaug ca epe ea si pe tatal ei ii iubesc cel mai mult din toata lumea. pentru ca si simt lucrul asta. daca asta e o reteta care sa functioneze?nu stiu. stiu doar ca noua pentru moment ne e bine asa. intre baia copilului si datul cu role in parc, intre dintele nr 7 si iesitul cu prietenii intr-o seara in club...cam astea-s granitele...

conchita - multumesc mult de aprecieri! va citesc de multa vreme si imi place ca aici e o comunitate de oameni cu picioarele pe pamant, multi incercati greu dar care nu si-au pierdut acel "common sense".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:

Una nu recunoaste aici...in afara de miss parker care a inselat de 2 ori cu gindul...si pe care oricum nu o prea crede nimeni

Aima Guestus, zii de tine .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:
citat din mesajul lui alsa
Cum vezi ca e rost de scandal, hop si tu...

Seriooos ?! De unde stii ?! Ori ma urmaresti cu interes asiduu pe mine, ori subiectele pe care tu le numesti de scandal !
Nici macar nu ai ajuns la o concluzie reala.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

gata cu scandalul...aici e lumea scrie la subiect nu isi imparte castane. spune lisalelisa...tu ai pacatuit cu gindul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Nu sunt de acord cu voi , ca sotia trebuie sa-si dea seama cand e inselata. Ce naiba , nu s-au nascut toate femeile detectivi, si nici nu e normal ca la orice schimbare sa-ti urmaresti sotul ca sa vezi daca te inseaa.
Inselatul nu inseamna ca ai probleme acasa i lucrurile merg prost , inseamna ca nu ai atins acel prag al maturitatii , responsabilitatii si nu ai destul curaj/tupeu sa-ti iei sotia au sotul de mana si sa spui "ceva nu merge" inainte sa sari in pat cu prima/primul venita/venit.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

+1.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput