Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Am aparut si eu..am tot umblat cu treburi si in sfarsit am finalizat dosarul de somaj. Asa ca sunt somera cu carnet
.
Maraki, nu mi-ar fi picat fisa nici intr-o 1000 ani ca Giorgos ar fi Sf Gheorghe. La multi ani sa ii transmiti si multa sanatate ca e mai buna ca orice.
Giova...pai asa a facut si Dani la serbare..ba se scarpina in cap, ba se uita ce curea are si si-a ridicat camasa, ba era cu mainile prin cap...astia doi se potrivesc de minune ai nostrii
Toanca, fain locul...vei fi la 55 km distanta de mine...atat e intre Sighisoara si Tg-Mures. Daca
faceti vreo vizita prin Mures si ai chef de intalniri cauta-ma .
Astery, esti tot o treaba cu mancarea pentru Viorel. Sigur e mandru c are asa o sotie care ii duce papa la servici la ora "de amiaza"
Giova...poate pe siturile straine sunt mai ieftine hainele dar la Quele sunt tare scumpe si eu zic ca n merita. Pe situl LR eu nu prea intru cu toate ca am cont dar nu inteleg limba si sincer ma enerveaza
. Si nici nu imi place sa fac shopping online...tot caut atata...
Gata plec si eu ca e tarziu. Mergem la finut de abia astept sa ii vad reactia cand va vedea tabla de scris pe care o astepta.
Pe deseara 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
andiaroro spune:
io fac in graba urarea "globala" pt toti cei cu G din jurul vostru si trec la treaba ca tot ce am muncit ultimele zile s-a dus pe apa sambetei ca am reusit sa intepenesc calc de la serv, asa ca iata-ma cu o gaura in cont si cu un calc nou in brate...si l-am mai stricat si cu un dvd al lui alex(singurul pe care nu-l poate citi "cititorul de dvd-uri)
ana si alexandre (17.02.2006)
asteryaro spune:
Silvi
, ca de obicei atenta si draguta, multam pt. reteta, abia astept sa le fac.
Maraki, fata eu am glumit, pe bune. Greseala noastra ca nu ne-am sesizat la timp. Stim toate cata nevoie de sanatate are Giorgos al tau, sa-i dea Dumnezeu tot ce are nevoie, ca sa poata sta alaturi de voi. Inca o data, la multi ani de ziua onomastica
.
Gio, si eu abia astept sa vad filmulet cu scufundatorul blond si frumos si curajos! Bravo lui, tati cred ca-i foarte mandru de el, nu? BRAVO, inca o data.
Bianca, sincer, da, cred ca-i mandru de noi. Dar beneficiul este bilateral (sau chiar trilateral
): eu ma plimb cu feciorul mic, feciorul mic se plimba cu autobuzul (unul dintre mijloacele lui preferate de transport) si tati este fericit de 2 ori: ca ne vede
si ca va avea si o masa calda. Asa ca toata lumea este fericita
.
Ana de France
, regret cele intamplate cu calcu'. dar nu inteleg ceva: tu DEJA lucrezi??? Pai cum asa? Nu ai macar putin concediu? Vai de mine...
Azi am avut din nou acel minunat sentiment, alaturi de Razvan
: cel de plinatate si realizare, alaturi de copilul meu, a carui sanatate se recupereaza vazand cu ochii
..., si-mi dau seama cat de multe am pierdut (si sper sa recuperez candva...) si cat de aproape am fost si eu de colaps psihic... Si ce bine este acum, sa ma inteleg cu propriul copil, SA-MI VORBEASCA, sa ma citeze uneori (cand se loveste, eu ii spun: "gata, gata, mami, hai ca trece...") si o face atat de dragalas... sa ma imbratiseze, chiar si numai pt. 2 secunde... woaaaaa, ca iar am picat in butoooiiii
.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
ralirali spune:
Gagici, nu ne dati disparuti ca suntem pe aici. doar ca am fost plecati cu o sapta inainte de Paste la tara, apoi nebunia cu pregatirile de Paste, si apoi vizite si tot tacamul. abia am reusit sa sa mai linistesc, noroc cu zilele astea de sarbatoare.
recuperez eu, nu am citit decat pagina asta si Cez ma haituieste ca vrea si el sa scrie si vorbeste cu tac'su la mouse, crede ca e telefon.
Bianca, tu ziceai ca ai fost la Laguna? Ca ne-au contactat niste prieteni cu copii care voiau la Laguna Garden si am hotarat sa mergem cu ei, desi nu sunt f incantata de hotel, sa aiba Tia companie. astept impresii cu detalii pls.
Pup gasca
ralirali spune:
Cristina, ma trec toti fiorii si zambesc alaturi de tine cand scrii despre Razvan. felicitari din tot sufletul penttru progrese. Pup pletosul frumos.
asteryaro spune:
Raluca
, va pupam si noi!
Pai de-aia am povestit, sa va treaca fiorii, nah
.
Ce mai face Tia? Dar Cez? Mai povesteste despre voi, caci intradevar ne-ai lipsit.
Kiki si
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Niste poze de azi, una de la terapie:
http://www.dropshots.com/asteryaro3#date/2006-04-23/10:28:59
Kiki si
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Bianca, mi-am amintit ceva: intrebai mai demult, la niste poze de-ale lui Razvan, ref. la terapia lui. Acolo eram la clinica la Bucuresti, in sala de asteptare, unde Razvan se juca intro piscina cu bile si era fff fericit. Terapia propriu-zisa consta in a sta la masuta lui, pe scaun, (o ora intreaga). Acolo este invatat diverse: culorile, sa numere, cuvinte noi/conversatie, actiuni, potrivire 2 D si 3 D, mediul inconjurator etc etc etc... Totul printro obsedanta repetitie, mereu si mereu... Dar uite ce-a scos din copilul meu aceasta terapie
.
Kiki si
poze (1),(2),(3),(4)
bumbita spune:
HRISTOS A INVIAT!
FIE CA MINUNEA INVIERII SA RAMANA VIE IN SUFLETELE VOASTRE SI SA VA ADUCA MULTA FERICIRE DE AZI INAINTE!
Maraki, LA MULTI ANI SANATOSI LUI GIORGIOS AL TAU!!! Sa traiti fericiti, prosperi si multe bucurii sa va aduca Angelos!!!
Cristina m-ai emotionat de tot cu Razvi...ce progrese a facut si tu cat de mult de bucuri pentru orice privire/ gest de-al lui. FELICITARI, MAMI, PENTRU PERSEVERENTA, RABDAREA SI DEDICATIA TA!!!

Bianca, ce pot sa-ti zic, sa ai cat mai putine vize pentru indemnizatia de somaj si sa gasesti ceva cat mai repede pe masura pregatirii tale profesionale...pana una alta, bucura-te din plin de "vacanta asta", rasfata-te, plimba-te...ca de muncit, muncim o vitata intrega!!! sa-ti fie de bine baia de la piscina. cat "coasta" sedinta?
giova , plimbareti mai sunteti, fratilor!!! tare frumoase poze, iar pe marco tare elegant il mai tii, frumos si sotu' - clau - iar tu o graviduta, cocheta foc!!! mai mare dragu' sa te uiti la voi...sa veszi cand o aparea si blondinu' edi printre voi, veti si mai si...impliniti.
irina cum merg demersurile pentru sarcina?
bee cum te simti? ce mai fac copii?
silvi dieta o mai tii? eu ma duc la o nutritionista de 2 saptamani. daca vrei iti dau pe PM meniul dat de ea. pana acum am slabit 2 kg. mi-a promis ca si pe perioada sarcinii voi da jos kg in exces, fara a afecta in vreun fel "mazarica".
saptaman trecuta - cat a avut sebi vacanta - au venit la bucuresti piticii cu mami. tare bine a mai fost! i-am rasfatat cat am putut eu de mult, iar ei m-au rasplatit cu pupaceli, cu mangaieri, cu strigatul "mami-mami" care si acum il aud in cap....tare bine mai e sa stai in fiecare zi cu piticii...si ei au inceput sa se joace impreuna, sebi il accepta si pe edi in "cursele" lui, in "parcarile" lui...in lumea lui...vb mereu cu masinile...![]()
pe "mazarica" l-am vazut sapt trecuta la dr. luiz mendez la CMU si am facut si echo,unde l-am vazut si pe bb3, era pozitionat unde trebuie, e mic de 8 saptamani...si se va naste in jur de 5 decembrie.si speram CU TOTII sa fie fata. dani zice ca daca ii fac o fata, sa-i punem numele cristina, asa de drag ii de mine ca-i fac si pe bebe 3.
alor nostri le-am zis in wknd de sarcina...la unele reactii ma asteptam - a se vedea de ex. socrela - care a intrebat: "si ce faceti? il tineti? v-ati pus pe facut copii? pe mine sa nuva mai bazati...vi-l cresteti!!!!" off, ca de-abia astept sa-mi iau copiii langa mine si sa ma ocup numai eu de ei sa nu mai imi aud vorbe...m-am hotarat, voi sta in concediu maximum posibil si ma voi ocupa de copii. SUNT CEI MAI IMPORTANTI DIN VIATA MEA! Restul sunt trecatoare!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
HRISTOS A INVIAT!
FIE CA MINUNEA INVIERII SA RAMANA VIE IN SUFLETELE VOASTRE SI SA VA ADUCA MULTA FERICIRE DE AZI INAINTE!
Maraki, LA MULTI ANI SANATOSI LUI GIORGIOS AL TAU!!! Sa traiti fericiti, prosperi si multe bucurii sa va aduca Angelos!!!
Cristina m-ai emotionat de tot cu Razvi...ce progrese a facut si tu cat de mult de bucuri pentru orice privire/ gest de-al lui. FELICITARI, MAMI, PENTRU PERSEVERENTA, RABDAREA SI DEDICATIA TA!!!

Bianca, ce pot sa-ti zic, sa ai cat mai putine vize pentru indemnizatia de somaj si sa gasesti ceva cat mai repede pe masura pregatirii tale profesionale...pana una alta, bucura-te din plin de "vacanta asta", rasfata-te, plimba-te...ca de muncit, muncim o vitata intrega!!! sa-ti fie de bine baia de la piscina. cat "coasta" sedinta?
giova , plimbareti mai sunteti, fratilor!!! tare frumoase poze, iar pe marco tare elegant il mai tii, frumos si sotu' - clau - iar tu o graviduta, cocheta foc!!! mai mare dragu' sa te uiti la voi...sa veszi cand o aparea si blondinu' edi printre voi, veti si mai si...impliniti.
irina cum merg demersurile pentru sarcina?
bee cum te simti? ce mai fac copii?
silvi dieta o mai tii? eu ma duc la o nutritionista de 2 saptamani. daca vrei iti dau pe PM meniul dat de ea. pana acum am slabit 2 kg. mi-a promis ca si pe perioada sarcinii voi da jos kg in exces, fara a afecta in vreun fel "mazarica".
saptaman trecuta - cat a avut sebi vacanta - au venit la bucuresti piticii cu mami. tare bine a mai fost! i-am rasfatat cat am putut eu de mult, iar ei m-au rasplatit cu pupaceli, cu mangaieri, cu strigatul "mami-mami" care si acum il aud in cap....tare bine mai e sa stai in fiecare zi cu piticii...si ei au inceput sa se joace impreuna, sebi il accepta si pe edi in "cursele" lui, in "parcarile" lui...in lumea lui...vb mereu cu masinile...![]()
pe "mazarica" l-am vazut sapt trecuta la dr. luiz mendez la CMU si am facut si echo,unde l-am vazut si pe bb3, era pozitionat unde trebuie, e mic de 8 saptamani...si se va naste in jur de 5 decembrie.si speram CU TOTII sa fie fata. dani zice ca daca ii fac o fata, sa-i punem numele cristina, asa de drag ii de mine ca-i fac si pe bebe 3.
alor nostri le-am zis in wknd de sarcina...la unele reactii ma asteptam - a se vedea de ex. socrela - care a intrebat: "si ce faceti? il tineti? v-ati pus pe facut copii? pe mine sa nuva mai bazati...vi-l cresteti!!!!" off, ca de-abia astept sa-mi iau copiii langa mine si sa ma ocup numai eu de ei sa nu mai imi aud vorbe...m-am hotarat, voi sta in concediu maximum posibil si ma voi ocupa de copii. SUNT CEI MAI IMPORTANTI DIN VIATA MEA! Restul sunt trecatoare!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)