Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Giova,
Mi-au pacut mult pozele tale. Cat dai pe orele de inot? A invatat bine sa inoate puiul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

maraki, ce logoped?! eu nu cred ca angelos al nostru are probleme de aceasta natura. eu zic ca lui ii trebe gradinita si copii cat mai multi. iar referitor la sangele din nas, stiu ca in general, asta e semn de anemie...cu analizele cum stam?

am vb cu socrela la telefon si am intrebat-o bien sur de edi cce a mai facut azi, cum mai e..la care ea-mi zice " sa stii ca e mai bine ca saptamana trecuta ( adica dupa ce a venit de aici de la noi, din bucuresti)...si-a revenit si cu mancatul, si cu programul de somn, nu mai e asa matzait "....adica, in traducere, "v-ati batut joc de copil!!" offfffffff!!!!!!

mi-a venit si mie sotul acasa. ma duc sa ma mai tainuiesc cu el cat mananca si revin...sunt in zona.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bumbi si eu m-am gandit tot la anemie, a facut cura de fier 3 luni dar maine mergem la dr. sa le spun problema cu sangele Mai am ferosanol in casa, vedem maine ce ne spune dr. Pai sa stii ca are nevoie de copii, cand este plin parcul nici nu vrea sa plece de la leagane, alearga bucuros si se da in toate..astazi cand era pustiu pe acolo, s-a jucat dar nu se compara cheful de azi cu cel care-l are cand sant copii.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine. Noi am fost in dupa-masa asta prin cartier la plimbare cu bicicleta si putin prin parc. Acum am terminat de imbaiat la ei si Dani isi bea cacaoa langa mine.
Bumbi,normal la bunici sunt mai alintati copiii decat acasa..eu asa stiu. Cu afacerea pe cont propriu am pierdut startul si acum e tarziu sa ma apuc. Daca ma apucam acum 5 ani era ceva...acum e tarziu . Asa e cand ti-e frica sa te bagi...ramai sa muncesti toata viata la patron. Cu regimul inca nu l-am testat...
Toanca..daca vreti relaxare normal ca e buna pensiunea. oricum Sighisoara, Sovata, Tg-Mures sunt aproape asa ca....daca chiar va plictisiti faceti ture.
Maraki, nu stiu ce inseamna cand iti curge sange din nas...eu stiu ca e tensiunea mare dar nu e cazul lui Angelo sigur. Mergeti la medic sa vedeti ce e.

Mai nu stiu ce e cu mine dar imi e un somn e numa cu toate ca am dormit si la amiaza vreo ora .
Azi noapte am visat ca am zburat cu avionul...dar sa vedeti iprejurare. Aveam 1-2 zile libere si m-am urcat cu Nelu in avion si am mers tocmai pana in America sa ne intalnim cu o prietena stabilita acolo...ne intalnim in aeroport, ne vedem si apoi noi zburam inapoi spre casa ca Nelu intra la lucru . Am si calculat ca facem vreo 13 ore incolo, 13 inncoace... Ca sa vezi ce vis tampit...zici ca mergi cu masina 5 km ca sa vezi pe cineva

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mai ce ma flatati cu complimentele voastre. azi dim. la laborator, se tot minunau alea de mine ca ce bine arat asa...iar eu ma gandeam sa ma intepe odata sa scap de stres.
Si nasa noastra zicea ca tare bine imi sta cu burtica. mai ales ca nici nu ma ingras....ce mai...mi-am gasit vocatia in viata...non stop trebuie sa fiu...am glume in program acum.

Noi am fost in parc, dupa ce l-am luat de la gradi...am mancat cate o inghetata si stateam la soare pe banca. dintr-odata mi s-a facut un rau de am crezut ca acolo dau tot din mine. L-am luat pe Marco, in masina si acasa....am dormit o ora si acum sunt ok.

Bumbi pai de ce nu-ti faci regulat analizele? eu sange imi iau cel putin odata pe an, cultura de col la 6 luni...macar cu astea sunt foarte constincioasa...nu e de glumit.
Casa curata? sa vezi cum arata acum...atunci eram veniti de la party si nu avea decat lego imprastiat pe jos, restul adunase Clau, iar sambata a facut el luna si bec toata casa.
ce-ati facut cu Edi? l-ati scos de pe circuitul socrelei...nu va e rusine. lasa ca in curand ii vei lua langa voi si va fi altfel totul.
Tu mai ai masina? sau nu conduci in Bucuresti.....
Paula cursurile de innot ne costa 230 lei, 8 sedinte/luna. merge numai de 2 luni, inoata fara aripioare, face scufundari, dar pana sa inoate ca lumea mai este. Nu s-ar descurca in apa adanca, asta e mica, unde-i invata pe ei.
maraki bafta la lectii...parca am vazut un film in care tot asa...parintii ii puneau cartonase cu diferite imagini si puneau fetita sa repete, parca ea era balbaita.
ce sa zic....bafta la lectii, sa le faceti cum trebuie pt. lunea urmatoare.

fug la copil...sare in pat si tot la 10 sec. ma striga sa ma uit la el.

_
Gio27+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca pai la noi e cam invers, cu edi. in sensul ca socrela e f stricta cu el, nu-l lasa sa scoata toate jucariile si sa faca deranj...cateva - si le alege el cu care sa se joace, are orele ffff exact stabilite si de somn si de masa...astfel incat, la ora de somn, il pune in patutul lui, ii zice "facem nana mamaie", dupa care ea pleaca din camera si el se culca...asa l-a creat!!!! or, cand vine la noi, totul se da peste cap, iti dai seama, nu-l lasa sebi sa doarma, nu vrea sa manance mereu pe scaunel, vrea sa se duca la sebi, vrea sa se joace cu masina lui sebi si uite asa se creeaza un haos.

nu stiu cum oi face din toamna, dar tare nerabdatoare sunt sa INCEPEM MAREA AVENTURA IN TREI.

giova in bucuresti am inceput sa conduc de doua saptamani, dar am un singur traseu pe care-l fac, care este in forma de L, adica doua bulevarde - CALEA VITAN SI UNIRII - pana la serviciu. daca s-ar bloca circulatia intr-una din zile, as parca pe dreapta si m-as duce cu autobuzul. e mare nebunie pe-aici. pana in toata cand vin piticii, sper sa capat mai multa incredere si curaj cu ceilalti "participanti la trafic". va trebui, in zilele cand e dani plecat din oras, sa-l duc pe sebi de la gradi si in fiecare zi va trebui sa ma duc sa-l iau la 17. voi avea o viata f palpitanta din toamna. sa nu ma intrebi cum voi face cu edi si cu "fetita" ca inca nu stiu

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Haideti la capitol nou ... aici

Mergi la inceput