Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (319)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...ce program naspha am in ultimul timp..ma culc dupa 1 noaptea si ma trezesc la 10
. Iar nu l-am dus pe Dani la gradi ca dormea prea bine si noi la fel ![]()
Astery, da harnica ai fost doamna....
Ali, la multi ani cu sanatate

Giova, pentru ce tot dai atata sange? Eu in sarcina am dat doar o data..la inceput si gata.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Ali, LA MULTI ANI si multa fericire!
Daaaa, asa sunt eu, o harnica
.
Abia astept sa vad ce-i cu batoanele alea... este reteta de aluat de cornuri de la Silvi
. Le-am pus la copt.
Sa stiti ca mereu zic: gata, d emaine nu mai fac mare lucru. dar de unde??? Ma apuca cheful de cate ceva si nu-mi iese din cap pana nu fac.
Gata, merg sa ma imbrac.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
silvi_2005 spune:
Ali La multi ani si tot ce iti doresti !
Asa am niste nervi ca tocmai vin de la Primarie
raspunsul la cererea mea de derogare de scoala, adica de incriere la alta scoala, il dau numai in iunie la inceput
in conditiile in care inscrierile se fac saptamana viitoare ca cica se inscriu automat daca accepta daca nu...urmeaza apel in perioada in care eu nu o sa fiu aici ci in Romania....sa ii ia naiba ca functioneaza si astia in administratie ca in Romania cu viteza melcului turbat.Ce ma enervat e ca atunci cand am depus dosarul era un tip care a zis ca in o saptamana maxim 2 am raspunsul...acum tipa de la ghiseu cica nici vb nu a zis nimeni asta ca ea mi-a dat dosarul de derogare si nu mi-a zis asta ca doar in iunie e comisia
...era acolo si seful lor si nu am vrut sa ma contrazic cu ea sa i-l arat cu degetul pe cel care imi spusese asta sa fac probleme ca nu avea nici un sens...tipl ala poate nu stia el bine. In fine sunt nervoasa tare ca asta imi mai lipsea ...nimic nu poate fi simplu pt mine
. Oricum daca am raspuns negativ ii las in pace si il inscriu la scoala privata si gata imi e numai de drum ca e la 2 km de aici...
Giova super reteta de peste cu cartofi e mortala combinatia, eu mai faceam cu cartofi fierti in coaja si se mancau cu paste de unt cu capere si patrunjel
.
Cristina harnicuta esti mami
eu nu prea mai bucataresc decat light ca si al meu sot si eu trebuie sa slabim...totusi aseara baietii au mancat pizza
sa incerci o data sa faci tarta aceea cu legume si sunca, quiche cum ii zice aici ca tare bune ies si poti face in forma mai mica sa fie de o persoana...sa poti duce pranz la sot
.
Bianca bine faceti ca va odihniti
al meu pitic e mortal cum se trezeste la 8 si duminica
si cere lapte si noi ne-am culcat dupa 12 dar se trezeste fara pb.
Aici e vreme aiurea innorat tare si sta sa ploua...asa nu am chef de nimic!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Bianca in prima sarcina, mi-am luat de 3 ori sange, pt. fiecare trim. de sarcina. acum...nu stiu de ce...poate si ca mi-a iesit prost fierul....trebuie sa fac lunar hemoleucograma si ex. sumar de urina. Asta e...bine ca nu-mi trage mult.
Cristina pai si tu ai masina de paine, de aceea faci rapid aluatul. Mult mi-a trebuit sa-mi amintesc
. vrem poze si cu batoanele astea.
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Cristina si pt. fetele care vreau sa cumpere hainute de pe net:
http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G81&p=118&o=3
aduc si in Ro, costa 5 euro transportul pana la domiciliu.
acum au preturi maricele, dar la reduceri...fetele au zis ca merita. oricum, sunt bestiale hainutele. Ca si marimi...sunt putin mai marisoare. asa ca ar trebui sa cumparam pt. 2 ani, maxim 3 pt. lungani
.
Silvia nasol, ce sa zic....credeam ca numai la noi e asa...dar cand colo....
Sper sa se rezolve totusi ceva...nu poti sa-l inscrii dinainte? sau nu ai voie fara derogare? pe urma se mai poate face ceva?
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Silvia, m-ai bagat in ceata cu scrisorile de derogare
. Sper sa rezolvi problema ca nu inteleg ce le tot trebuie pe acolo...parca tot mai bine in Romania ca iti inscrii copilul la ce scoala, gradinita vrei tu. Cand veniti in Romania?
Giova faine pozele de la pensiune, mi-ai facut pofta de o iesire si mie. Nu a vrut Marco sa duca pisica acasa? Sandra sigur s-ar fi rugat de mine o jumate de zi...asta a mea e tare miloasa si iubitoare de animale.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova, aminteste-ne la reduceri de situl asta ca pana atunci uitam. Si sa ne anunti te rog si cand sunt reduceri la redoute.
Nu v-am spus ca am cautat forme de copt pt mufffins peste tot, la real, Metro, Auchan,,.acolo a ramas doar pretul si produsul nu mai era cu toate ca tipei ii arata ca mai are 3 pe stoc dar nu erau nicaieri. Asa ca am cumparat muffins de la Dr Oetker...in cutie aproape gata peparat cu 12 forme incluse de muffins. Inca nu l-am facut dar urmeaza.
Bianca
silvi_2005 spune:
Bianca aici e super aiurea ca trebuie inscris la scola de care apartine ca zona, eu am 2 aici una la oltul blocului si una la 5 minute. Ca sa il inscriu la scoala care vreau eu trebuie derogarea asta dar sunt tampiti ca am deja acordul si scolii deunde apartime si al scolii la care vrea sa il inscriu. Daca comisia nu e totusi deacrd eu trebuie sa fac apel
si audienta personala...si in perioada asta sunt eu in Romania
intre 6 si 28 iunie stam in ro. In fine vad eu cum rezolv.
Giova cu administratia asa e si aici sa ii ia naiba...cand am avut nevoie de numarul ala de alocatie familiala ca sa il inscriu la gradi am stat 2 luni anul trecut la 2 saptamani primeam curier ca mai vor o hartie...mori cu zile. Jean trebuie sa isi reinnoiasca autorizatia de munca si titlu de sejur la fiecare 6 luni la acelasi birou unde au informatizat cica totul
de fiecare data ii trebuie copii dupa o multime si poze
sia intrebat ca nu au copiile alea la dosar deja...ba da dar trebuie altele mereu ca asa scrie in lege
. O sa intru si eu pe site sa vad .
Bianca acum am vazut mesajul cu tava de muffins. Nici cumnata mea nu a gasit dar ea a luat hartiute din alea si pune aluatul direct in ele lasa cate 2-3 sa fie mai solide si gata si le pune pe o tava mare.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Silvia, nu m-ai inteles. Eu nu am gasit hartia de copt...aia striata in care se coace muffinsul. Tavi de muffins am 2, una e simpla si ies rotunde, si cealalta are ceva forme dar ma gandesc ca tot trebuie sa pun hartia aia cu striatii nu? Ca altefel s-ar si prinde pe laterale.
Am hartie e copt dar simplu nu dinaia care trebuie pt mufffins.
Tu nu pui hartie dinaia cu striatii?
Bianca
Giova spune:
Bianca ba a vrut pisica acasa...l-a luat de mana pe nenea in salopeta si a zis sa-l duca la pisica, ea ajunsese deja la grajduri. Dupa un timp s-a dus clau sa le faca poze, marco mangaia pisica mare si il tinea si pe cel mic in brate
.
Pe LR incep reducerile parca din 19 iunie, oricum va anunt eu.
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze