Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 21
Paula-Laura spune:
Vreau si eu fetita sa o imbrac in rochite si sa ii pun bentita
Am vazut fetite frumoase, nu mai nominalizez ca sunt pe fuga si poate uit pe cineva 
Dar si baieteii sunt frumosi
Claudinna sigur nu te apuci de impletit bascute si pentru alti copii? 
Corrina cu intorsul la munca ma simt...indoita
Pe de o parte imi pare f. rau ca las bebelul acasa, insa sunt constienta ca e cea mai buna alegere pentru familia noastra in acest moment. Cu criza asta si fluctuatia cursului euro si rata la banca am fi mai linistiti daca as fi si eu la munca. Totodata sunt linistita ca il las cu mama acasa(pe mama am mutat-o in Bucuresti acu vreo 2 ani tocmai in asteptarea acestui moment). Copilu e obisnuit cu ea, sper ca ea sa asculte indicatiile mele la telefon
Din pacate voi avea program 6 ore doar vreo 2 luni, pe urma imi intru in atributii full (sincer la job-ul care il am sa plec acasa la 6 cand se termina programul va fi o realizare, insa mi-am promis ca o voi face)
Sper sa fie bine
si multa bafta si tie! Si am prins curaj ca Dididi a spus ca s-au acomodat ![]()
Anamona cred ca cel mai bine ar fi sa o aduci pe mama ta la tine cateva zile, sa se obisnuiasca Thea cu ea in mediul ei si de abia apoi sa o lasi acasa la ea. Mihnea devine destul de repede marait cand merg cu el la mama acasa.
Si pentru ca nu stiu daac mai apuc sa intru va urez din toata inima
Un Paste Fericit, multa liniste sufleteasca si fericire maxima alaturi de familiile voastre !!!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
luminita2008 spune:
Printre plimbari si curatenie, intru putin ca sa va urez un PASTE FERICIT, alaturi de cei dragi, si un Iepuras care sa va aduca-n sufletele lumina si pace, iubire si sanatate, iar in buzunare... ceea ce trebuie sa fie in buzunare!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
baby_boy spune:
Am intrat si eu sa va urez ca Invierea Domnului sa va umple sufletul de lumina , ochii de lacrimile bucuriei , mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! PASTE FERICIT !!
Pup toata bobocimea
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
andreea_ada spune:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii!PASTE FERICIT!!!!

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
sabinel spune:
Un Paste linistit si lumina in suflete!
Amalia si mami
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
Corrina spune:
Sunt foarte suparata pe Babytza
![]()

![]()

Cum e posibil ca dupa 2 nasteri sa crezi ca e sora Valentinei??? Pfuuuuuu, ca frumosi mai sunteti toti trei in poza asta!!!
babytzu, am glumit![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
_giulianna_ spune:
Am muulllttaaaaaaaa multaaaaaa treaba. De azi dimineata numai la bucatarie stau. Am facut asa: ciorba de miel, drob, salata boeuf, prajitura crem a la crem, saleuri si oua rosii.
Va pupam si va dorim sarbatori fericite alaturi de cei dragi, cu bucurie si lumina in suflete! Fie ca Invierea Domnului sa ne faca mai buni si mai solidari!
Paste fericit tuturor!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Corrina spune:

Sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei dragi!!!

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
gargaritza85 spune:
Va urez un Paste Fericit, plin de lumina si iubire alaturi de cei dragi, iar in aceasta noapte de Inviere cand clopotele bat, sa spunem impreuna un Hristos a Inviat!
Simo
de Arianna Stefania (28.10.2008)
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
Lili_Filip spune:
Paste mielul fericit,oul sade inrosit de rusine s-a scumpit,iar iubitul iepuroi sa va aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate.Fie ca Sfintele sarbatori de pasti sa va aduca multa lumina si caldura in familii si suflete.PASTE FERICIT!!!!