Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Si noi raportam dintisorul #2

Si mai raportam ca Cipi a inceput sa doarma pe burta, cu fundul in sus .

Si ... nu mai raportam nimic ca avem 4 cratite pe foc si inca vreo 2 pe lista de asteptare.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica pup dintzoasa mica si spor la bucatareala

La multe lunite Lucia de Claudia , Andrei de Andy galro , Erik de Ramonzca , Sorana de Lacribel !!!!!!!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

La multe lunite Lucia de Claudia , Andrei de Andy galro , Erik de Ramonzca , Sorana de Lacribel !

Laura, bine ca sunteti voi ok. Multa sanatate Alexiei.

Laureta

Spor, celor care mai au trebusoara

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

gata, am terminat.
la mulsul dinainte de culcare, m-am delectat cu ghidusiile voastre.
ca sa torn gaz peste foc, o sa va spun ca si Ania a cam ramas cu gindul la Gruia.

drob, bors de miel, friptura de miel, pate de ficat, salata de vinete si stoc nou de cubulete pt Cipi.

noapte buna/buna dimineata - ce preferati!

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata myb5gtrfp da/.=m. o8nm87uyhgbvl b0.
(asta era de la fica'mea, cred ca e ceva cod intre bebei).

Azi dau eu o fierbinte aburinda.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza!

.... deci noi ne-am retras din cursa pentru Gruia de cand am vazut numele Amaliei pe masinutza. E clara treaba, dragoste cu nabadai!

La muuulte lunite sarbatoritilor de astazi!

Sofia nu are dinti ink, nu merge, nu sta in fundulet, tot kk moale si-i frumoasa foc :-)(mi-o laud eu, dak nu mi-o lauda nimeni )

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata fetilii!
Rauri de si pt voi toate!!!Pt Luminita portie dubla de .
Eu de dimineata fac curatenie.
Am facut ieri pasca, de aia fara blat, a iesit suuuper asa ca azi mai bag o portie. Mai am o gramada de facut...
Am vazut toate pozele si filmuletele... Carla cu siguranta va fi prima "mergatoare",Karina & family la aniversare, grasunul Sebi , huni pretiosi de Luminita , fotomodelele Sorina si Izabela soricelul David dormind in noul carut, frumusetile Monica si Eva, Razvanel cu basca noua, Don Juan aka Gruia si, parca am mai vazut da' neuronul doarme inca.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

neata
eu am intrat in patima concursului cu sunetul

m-au selectat si pe mine aseara si am raspuns

acum vad ca andreea-ada e selectata...andreea unde esti, raspunde la itrebare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Multumim de tratatie, Irina, Bitza:) Spor la treaba tuturor, azi, si de maine ne punem pe petrecere!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza buna!

Irina sar'na de , Bitza, sar'na de , il savurez....

Multumesc mult de aprecierile la adresa baietilor mei: CD, Andy_galro, Babytza, preety, Alina (alexa si mami), alina (anamona), nocom, Laura, claudinna, va pe toate!

Andy_galro, da, se joaca mult impreuna, se iau de maini, de picioare, mainile lui Robi ajung inevitabil in gura lui Edi iar picioarele lui Edi inevitabil in capul lui Robi , rad in hohote unul la altul, daca plange unul, sigur va incepe si fratica... e intr-adevar minunat, sunt mandra si tare norocoasa!

Preety, Robi e al Sorinei pe vecie, stai linistita! Desi, e adevarat, gemenele din parc sunt pustoaice, au vreo 3 lunite... dar Robi e fidel fidea, fii pe pace!

Nerantula cred ca ai mai spus, dar am uitat... de unde ai luat masinuta? Cea din poza de ieri... e tare, imi place, sigur, sper sa gasesc si nepersonalizata.

Claudinna, da, scarile alea sunt horror, nu stiu daca mai e loc de rampa, ca nu e loc mult, pe latime... in fine, om vedea, pana cedeaza spatele ma chinui asa... sper sa nu cedeze pana incep micii sa misune in picioruse si atunci o sa le schimb si carutul, cu unul mai sport si mai usor sau cu 2 sport pe care sa le prind cu clame.

CD, noi am papat conopida cu dovlecel SAU conopida cu dovlecel si cartof - asta din urma ne-a placut tare. O sa combin si cu carnita azi, de vita, sa vedem reactia...

Lidia, nu putem face shooting in iarba cu fetele gemene, ele sunt mititele, nu stau in fund, inca nu au implinit 3 luni... mai tarziu, poate.

MommyMagda Paste Fericit!!!

Am vazut si poze frumoase cu bobocei extra de extra: Karinutza pisicutza, Izabella, Davidutu soricelu' si Razvanelu'!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput