Unde gasesc sa cumpar asa ceva? Aveti mila ca le visez si noaptea :-)). Comoda cum sunt, am dat un google search, dar nu m-am lamurit. Pe la Domo, Altex sau alte magazine de electrocasnice nu gasesc? Unde sa merg sa caut asa un aparat si cam cat costa unul?
Multam' anticipat .
Delia, mie imi spui . Ma alearga noaptea in vis si arunca si cu capsuni dupa mine :-)).
Mihaela, din pacate noi nu avem Plus in Timisoara .
Eu am luat aparatul www.quelle.ro/ro/q4r/weisseware/elektrokleingerte/toasterampwaffeleisen/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT01JiZmaF9zZWNvbmRpZD1yb18xMzU0NzkmZmhfbGlzdGVyX3Bvcz0yJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZnJvX1JPJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9yb19yb18zNDgzJTdkJTJmbWFya2UlM2UlN2IxMTMlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzM0ODNfcm9fMzQ4NCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMzQ4M19yb18zNDg0X3JvXzM0OTglN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-135479/index.html" target="_blank">acesta de la Quelle si sunt multumita de el.
Dupa ce iti iei presa, cauta si subiectul despre vafe, am deschis unul acum cativa ani. :)
Da,de la Quelle mi-am luat si eu!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...