Scaun cu masuta

Scaun cu masuta | Autor: vlada

Link direct la acest mesaj

A venit momentul sa achizitionam un scaunel pentru masa (bebe are 6 luni si sta binisor in fundulet )si m-ar interesa ce marca e mai buna si daca trebuie sa fie reglabil spatarul- sa poata fi asezat si in unghi de 45 pentru ca bebe sa stea putin inclinat sau este suficient cel cu spatar fix-unghi de 90 grade.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio27 spune:

Salutari

Eu am folosit pt Vladut masuta cu scaunel, dar una obisnuita, cu spatarul la 90 de grade cum spui tu, si ne-am descurcat foarte bine pana acum o perioada. Acum el are 10 luni si cum il pui cum vrea sa se ridice in picioare, chiar daca il legi, sau sa se intoarca cu spatele la tine. Acum folosim premergatorul. Sa-l vezi cum ia o gurita de mancare, mai face o tura si se intoarce cu gurita cascata.....
Sper ca tu sa ai succes.

Violeta si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Noi am cumparat Brevi (foarte stabil) de la Toy Zone, are picioare reglabile pe verticala, are 4 role, are spatar reglabil in 4-5 trepte, are masa detasabila si usor variabila, are ham, si lui BB i-a placut tare mult cand l-am probat si gata l-am cuparat.

Pret 3 250 000 lei.
Asa ne asezam si noi la masa linistiti.

Am vazut saptamana acesta la Selgros Berceni un model Chico identic ca functii, mai tare colorat si un pic mai scump dar tare frumusel.

Ne este foarte, foarte util mai ales ca este pt. folosinta indelungata.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Noi avem Peg-Pérego (Prima Pappa).
Inaltimea si inclinarea sunt reglabile (7 nivele pentru inaltime si 4 inclinari: pentru masa, pentru joaca, pentru siesta si pentru somn).
Este pliabil si are doua tablete: pentru masa si pentru joaca.
Are centura de siguranta in 5 puncte si este foarte stabil. Scaunelul este foarte comod si usor de spalat (se sterge cu o cirpa umeda).
Tabletele le poti scoate daca vrei sa manince direct la masa.
Se pare ca este marca de referinta in materie...
Arata cam asa:

(poza o puteti vedea mai jos, in mesajul lui bebi )

Pupici si spor la cumparaturi!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Noi am cumparat unul chinezesc de un milion si ceva si e foarte bun.
Puia are aproape un an si numai scaunul ala o mai tine in loc pe percursul timpului necesar unei mese.
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Inaltimea si inclinarea sunt reglabile (7 nivele pentru inaltime si 4 inclinari: pentru masa, pentru joaca, pentru siesta si pentru somn).
Are centura de siguranta in 5 puncte si este foarte stabil. Scaunelul este foarte comod si usor de spalat (se sterge cu o cirpa umeda).

Otilia&LaAdelita

Exact modelul asta il are si Bogdanelu,si ne impacam foarte bine cu el.

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Arata cam asa:

Otilia&LaAdelita

SI NOI TOT PEG PEREGO AVEM EXACT SCAUNUL DIN IMAGINE. AM STUDIAT MULT PANA L-AM CUMPARAT. PE MINE MA AJUTA FOARTE TARE, DAR PRETUL ESTE PE MASURA (5.700.000 LEI).

sPOR LA CUMPARATURI!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

quote:
Originally posted by bebetica

Noi am cumparat Brevi (foarte stabil) de la Toy Zone, are picioare reglabile pe verticala, are 4 role, are spatar reglabil in 4-5 trepte, are masa detasabila si usor variabila, are ham, si lui BB i-a placut tare mult cand l-am probat si gata l-am cuparat.

Pret 3 250 000 lei.
Asa ne asezam si noi la masa linistiti.

Si noi tot scaunel de la BREVI avem si suntem tere multumiti. L-am cumparat de la magazinul HAPPY BABY de pe 13 Septembrie.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Noi am avut unul Romanesc din lemn (am vazut in mai multe magazine). Care se poate desface intr-o o masa si un scaunel, pe care le folosim si acum. pretul e in jur de 850 mii.

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by ticka

Noi am avut unul Romanesc din lemn (am vazut in mai multe magazine). Care se poate desface intr-o o masa si un scaunel, pe care le folosim si acum. pretul e in jur de 850 mii.

-

Asa avem si noi, super bun, are si masuta si se joaca acuma stand pe scaunel, la masuta de aceeasi inaltime. E bun, ieftin, merita banutii!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by bebi
Si noi tot Peg Perego avem exact scaunul din imagine. Am studiat mult pana l-am cumparat. Pe mine ma ajuta foarte tare, dar pretul este pe masura (5.700.000 lei).

Oooops!
Aici a costat ceva mai ieftin, ceva intre 100-115€...

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput